RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
karaiskakis
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Zašto Zvonić nije bio u kombinaciji?
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
zato sto je zakasnio na sastanak prije utakmice
momak se malo digao....e moj zvonicu
misle pojedinci, da mogu biti iznad kluba, e ne može, jer je vidljiv napredak u ovoj sezoni, i sada to treba pokvariti...
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Eto super hvala za info i da je zakasnio i da se digao i da je neopravdano zakasnio. Znaci imas prvi info iz svlacionice , i ko se digao i koliko ...super .....VELEZDOGROBA je napisao/la:zato sto je zakasnio na sastanak prije utakmice
Vjerovatno se i Brkovic digao pa je ostao na klupi da bi Handzic usao u takmicarsku formu , mozda bude trebao Sarajevu sledece sezone.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Danas su i Handžić i Brković bili grozni, a ostatak tima u skali od očaja pa do manje tuge...kimbo je napisao/la:Eto super hvala za info i da je zakasnio i da se digao i da je neopravdano zakasnio. Znaci imas prvi info iz svlacionice , i ko se digao i koliko ...super .....VELEZDOGROBA je napisao/la:zato sto je zakasnio na sastanak prije utakmice
momak se malo digao....e moj zvonicu![]()
Vjerovatno se i Brkovic digao pa je ostao na klupi da bi Handzic usao u takmicarsku formu , mozda bude trebao Sarajevu sledece sezone.
Prvo poluvrijeme je bilo smor živi, gledao sam živahnije partije šaha penzionera ispred moje zgrade
Drugo haj i nekako, dok nije krenulo valjanje igrača Leotara po terenu.
Jedino bi se moglo izdvojiti Bandovića zbog par dobrih intervencija, i Hajdarovića zbog uloženog truda, svi ostali manje više neznam šta se moglo ocijeniti uopšte?
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
@borg
Ma svi mi znamo da nema tu previse kvaliteta. Placa se danak svim nadritrenerima i neradu koje se Velezovci imali u omladinskim pogonima zadnju deceniju. Vecina raje se nenada necemu previse a pozitivni rezultat dodje vise kao iznenadjenje. Al zato minimalno to mozemo prihvatiti da u prvih 11 igraju igraci koji su spremni na nekom minimalnom profesionalnom nivou. Inace sve to postaje smijurija a Velez skupa igracka.
Slazem se za Bandovica , pojacanje ne sezone nego decenije. Treba ga po svaku cijenu ostaviti u klubu i pri klubu !!!
Ma svi mi znamo da nema tu previse kvaliteta. Placa se danak svim nadritrenerima i neradu koje se Velezovci imali u omladinskim pogonima zadnju deceniju. Vecina raje se nenada necemu previse a pozitivni rezultat dodje vise kao iznenadjenje. Al zato minimalno to mozemo prihvatiti da u prvih 11 igraju igraci koji su spremni na nekom minimalnom profesionalnom nivou. Inace sve to postaje smijurija a Velez skupa igracka.
Slazem se za Bandovica , pojacanje ne sezone nego decenije. Treba ga po svaku cijenu ostaviti u klubu i pri klubu !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bandović, Hajdarević prolazna ocjena, ostali NULA!
U jednom sam trenutku pomislio da gledam ragbi a ne nogometnu utakmicu, pa mi ne znamo **** lopte spustit na travu! Odavno gore utakmica nisam gledao, ako ne i najgora za života.
U jednom sam trenutku pomislio da gledam ragbi a ne nogometnu utakmicu, pa mi ne znamo **** lopte spustit na travu! Odavno gore utakmica nisam gledao, ako ne i najgora za života.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ovako svake godine zaletimo se pa hop lezi dole .. , qarina na kraju vazda ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
LICNO SAMO BIO IZA GOLA GDJE UPRAVA SJEDILA i cuo kako tana napada zvonica kako ces zakasnit na sastanak neozbiljno od tebe
on se smije....
i govori mu kada samo ste ti i dusko kasnili na sastanak
eto odakle mi info
ne izmisljam nista da nisam cuo svojim usima nebi napisao
raspitaj se ako mi ne vjerujes jel istina????
handzic se povrijedio pa je usao brkovic koji nije nista pokazao ove 3-4 utakmice
zato je na klupi bio.....
on se smije....
i govori mu kada samo ste ti i dusko kasnili na sastanak
eto odakle mi info
ne izmisljam nista da nisam cuo svojim usima nebi napisao
raspitaj se ako mi ne vjerujes jel istina????
handzic se povrijedio pa je usao brkovic koji nije nista pokazao ove 3-4 utakmice
zato je na klupi bio.....
@VELEZDOGROBA
Ma ne mislio sam da je ona tipicna rekla kazala. Tebi svaka cast sto si to podijelio sa nama. U svakom slucaju neprimjeran komentar Zvonica !! Mada momku ne treba odma etikete dijeliti i neko sada treiranje strogoce preveliko.
Ma ne mislio sam da je ona tipicna rekla kazala. Tebi svaka cast sto si to podijelio sa nama. U svakom slucaju neprimjeran komentar Zvonica !! Mada momku ne treba odma etikete dijeliti i neko sada treiranje strogoce preveliko.

pitanje za nekoga. da li je ovo budući izgled gostujuće tribine našeg stadiona? ovo sam sasvim slučajno našao.
daj BozeAlemC85 je napisao/la:
pitanje za nekoga. da li je ovo budući izgled gostujuće tribine našeg stadiona? ovo sam sasvim slučajno našao.
@ vm22
evo za tebe malo statistike Veleža protiv bh. kluba od prije rata:
FK SARAJEVO:
ukupno 74 utakmice, od toga 28 pobjeda Veleža, 23 remija i 23 pobjede Sarajeva uz gol razliku 109:89 u korist Veleža
FK ŽELJEZNIČAR:
ukupno 63 utakmice, od toga 19 pobjeda Veleža, 16 remija i 28 pobjeda Željezničara, uz gol razliku od 75:90 u korist Želje
FK SLOBODA:
49 utakmica, od toga 22 pobjede Veleža, 16 remija i 11 pobjeda Slobode, uz gol razliku 74:43 u korist Veleža
FK ČELIK:
34 utakmice, od toga 14 pobjeda Veleža, 12 remija i 8 pobjeda Čelika, uz gol razliku od 53:39 u korist Veleža
FK BORAC:
25 utakmica, od toga 12 pobjeda Veleža, 3 remija i 10 pobjeda Borca, uz gol razliku 41:39 u korist Veleža
FK ISKRA
2 utakmice, od toga 1 pobjeda Veleža i 1 remi, uz gol razliku od 4:1
Velež je prije rata odigrao protiv bh. timova ukupno 245 utakmice.
Od toga je 95 pobjeda Veleža, 70 remija i 80 poraza, uz gol razliku od 352:300 (+52), u korist Veleža
Velež je prije rata odigrao ukupno 1255 utakmica u bivšoj SFRJ:
435 pobjeda, 390 remija i 430 poraza.
Od 435 pobjeda, Velež je slavio 360 puta u Mostaru, dok je ostvario ukupno 75 pobjeda u gostima.......
evo za tebe malo statistike Veleža protiv bh. kluba od prije rata:
FK SARAJEVO:
ukupno 74 utakmice, od toga 28 pobjeda Veleža, 23 remija i 23 pobjede Sarajeva uz gol razliku 109:89 u korist Veleža
FK ŽELJEZNIČAR:
ukupno 63 utakmice, od toga 19 pobjeda Veleža, 16 remija i 28 pobjeda Željezničara, uz gol razliku od 75:90 u korist Želje
FK SLOBODA:
49 utakmica, od toga 22 pobjede Veleža, 16 remija i 11 pobjeda Slobode, uz gol razliku 74:43 u korist Veleža
FK ČELIK:
34 utakmice, od toga 14 pobjeda Veleža, 12 remija i 8 pobjeda Čelika, uz gol razliku od 53:39 u korist Veleža
FK BORAC:
25 utakmica, od toga 12 pobjeda Veleža, 3 remija i 10 pobjeda Borca, uz gol razliku 41:39 u korist Veleža
FK ISKRA
2 utakmice, od toga 1 pobjeda Veleža i 1 remi, uz gol razliku od 4:1
Velež je prije rata odigrao protiv bh. timova ukupno 245 utakmice.
Od toga je 95 pobjeda Veleža, 70 remija i 80 poraza, uz gol razliku od 352:300 (+52), u korist Veleža
Velež je prije rata odigrao ukupno 1255 utakmica u bivšoj SFRJ:
435 pobjeda, 390 remija i 430 poraza.
Od 435 pobjeda, Velež je slavio 360 puta u Mostaru, dok je ostvario ukupno 75 pobjeda u gostima.......
sve ja to znam, sta si htio meni time da kazes ?
pa kako smo nekada bili dominantni, a danas se polako oporavljamo.....
naravno, bit cemo mi ponovo kao nekad, samo polakoAlemC85 je napisao/la:pa kako smo nekada bili dominantni, a danas se polako oporavljamo.....
bog te čuo care... 
evo još jedna lijepa vijest. danas su juniori veleža pobijedili leotar u trebinju s 2:0, a strijelac oba gola je bio Dino Ćemalović...
svaka čast, vidi se da ima pomaka, abd ova će godina biti plodonosna za nas.....
svaka čast, vidi se da ima pomaka, abd ova će godina biti plodonosna za nas.....
Kako su kadeti igrali, znate li ?
Dobro je da su juniori dobili nakon poraza od Kozare
.
Dobro je da su juniori dobili nakon poraza od Kozare
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
A zašto će ti tribina ovolika, da stadion još praznije (i jadnije) izgleda?AlemC85 je napisao/la:
Nemože se ni ona jedna napuniti...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.