BiH - Turska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

voltron30
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la voltron30 » 07 sep 2009, 14:05

mensur007 je napisao/la:Treba s turcima igrati extremno grubo i prljavo isto kao i oni.

Turke ne volim nikako, primitivni su i divljacki nastrojeni!!!

Zvizdati njihovim igracima maximalno, da ne misle da ih docekujemo rasirenih ruku.

Sjetite se kako su nam divljacki izvizdali himnu!!!!
Hajd sto su zivzdali, nego su i gadjali nase igrace! Sjeca li se neko one flase (plasticne) sto pade blizu korner zastavice?? (ne mogu da se sjetim koji je nas igrac bio tu u tom trenutku) Naravno, ne treba nama sada neka calovina da isto uradi, jer UEFA samo to ceka, nego govorim kako su nas ''bratski'' docekali!!!

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 07 sep 2009, 14:06

voltron30 je napisao/la:
mensur007 je napisao/la:Treba s turcima igrati extremno grubo i prljavo isto kao i oni.

Zvizdati njihovim igracima maximalno, da ne misle da ih docekujemo rasirenih ruku.

Hajd sto su zivzdali, nego su i gadjali nase igrace! Sjeca li se neko one flase (plasticne) sto pade blizu korner zastavice?? (ne mogu da se sjetim koji je nas igrac bio tu u tom trenutku) Naravno, ne treba nama sada neka calovina da isto uradi, jer UEFA samo to ceka, nego govorim kako su nas ''bratski'' docekali!!!
Sejad Salihovic.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Ponosni_Bosanac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosni_Bosanac » 07 sep 2009, 14:07

HALO RAJA, DRUGO MJESTO JE NASE, SAMO KAKO CEMO U BARAZU--- :D
Suze Vam teške i svi ste vi mali, kada Vam Sejo mrežu zapali

samm
Kontakt:

Post Postao/la samm » 07 sep 2009, 14:07

gledao sam jedan dio utakmice turska-estonija, i mišljenja sam da protiv turske trebamo odigrati presing, i maksimalno ih pritisnuti, znam da vecina naših stručnjaka misli da trebamo polako krenuti i pustiti njih da napadaju, ali iz onoga što sam vidio, dok je estonija igrala presing imali su rezultat.....

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 sep 2009, 14:22

Evo, zvanicno se zna da ce mec u Zenici propustiti vezisti Emre i Kazim i odbranbeni igrac Gokhan Zan. Strogo je upitan i nastup Hamita Altintopa.

Realno, misli da mi mozemo savladati Tursku ali za to treba da se svaki igrac maximalno anganzuje jel bez borbe tesko mozemo dobiti Turke. Mislim da ce ovo bit teza utakmica od one sa Danskom na Kosevu jer ako, nedaj Boze, kiksamo bice ogroman pritisak u preostale dvije utakmice. Poznato je koliko su Turci prgavi al ruku na srce i sretni(sjetite se EP 2008). Sretno momci, CIJELA NACIJA ZE UZ VAS!

ROB22
Kontakt:

Post Postao/la ROB22 » 07 sep 2009, 14:28

Kako ima zalupanog naseg naroda da je to nevjerovatno.
Cuj trebali su dati citavu jednu tribinu turskim navijacima,jer smo prijateljski narod.
Pa znas li ti jadan kolko njih boli neka stvar,za Bosnom Bosancem i tobom,boze sacuvaj.
Niste vi prijateljski narod,nego si ti prijatelj sa njim,a on tebe i nezna.
Niti ga briga za tobom.
Dosta sto seljacine nose zastave Turske po stadionu kad igra Bosna( apsurd nevidjeni ) ,plus bi da im dajes tribinu cvitavu,pa sto ti ne odes na njihovu stranu gdje im budu navijaci,kad vidim da ti srce kuca za njima.
Tebi je jelde svejedno i ko ce pobjedit,il Bosna il Turska,ajd svejedno prijatelji su nam.
E boze sacuvaj,boli turku ku**c za tobom ne brini se.
Razgovor izmedju dve osobe vodi se na nivou gluplje!

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 07 sep 2009, 14:29

voltron30 je napisao/la:

ma kako god to je moja druga zemlja, kad god ne igra bosna na nekom takmičenju uvijek navijam za tursku, neko navija za susjedne zemlje, ali ja nisam, ne navijam i nikad neću navijati za susjedne zemlje, a zna se koji su razlozi, i sad nešta pričate kako nas nisu fino dočekali, pa to je fudbal nema tu fino, svako za svoju zemlju gine, a oni su hiljadu puta pokazali koliko vole nas između ostalog i u ratu kad su nas te iste zemlje napadale, al to je isto ko rusija i srbija bratske zemlje, ali vidjeli bi kad bi igrali tekmu to onda ne postoji svako za svoju zemlju, a ono oduzimanje transparenata i maltretiranje naših navijača u turskoj je garant naređeno od fsbih

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 07 sep 2009, 14:29

Eh sad mi pokazujemo kako smo mali i naivni na nekim stvarima....

Prvo, utakmica u Istanbulu nije bila ni blizu kao ova a NASI IGRACI I EKSPEDICIJA su onako umorni cekali par sati u hhodniku hotela da im se sobe oslobode!!! To je bio turskog posla kojeg mi moramo uzvratiti..No naravno nasi ce ih docekati ko kraljeve i trebaju ih odnijeti u sobe gore na ledjima jednog po jednog....

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 07 sep 2009, 14:34

NK_Nemila je napisao/la:Eh sad mi pokazujemo kako smo mali i naivni na nekim stvarima....

Prvo, utakmica u Istanbulu nije bila ni blizu kao ova a NASI IGRACI I EKSPEDICIJA su onako umorni cekali par sati u hhodniku hotela da im se sobe oslobode!!! To je bio turskog posla kojeg mi moramo uzvratiti..No naravno nasi ce ih docekati ko kraljeve i trebaju ih odnijeti u sobe gore na ledjima jednog po jednog....

A sa druge strane, ja i moja raja smo imali karte za dio tribine gdje su turski navijaci (nismo mogli naci druge karte) i ljudi su nas pustili na tribine gdje su nasi navijaci......Dakle sve je to manje vise nepovezano jedno sa drugim i tesko je govoriti o nekoj mrznji ili neprijateljstvu,....U prijateljstvo izmedju nase zemlje i Turske kao i izmedju naseg naroda i turskog niko ne moze da sumnja, no fudbal je prepun i drugih stvari koje se desavaju van terena..Ne zelim im neke osvete i mrznje ali dati im max ono sto ih slijeduje po pravilima UEFA i zatvoriti ih u kavez na sjeveru BP kao sto su i oni nas zatvorili, mada sumnjam da ce doci vise od par stotina turaka....
Ne zvizdrati im himnu, ali zvizdati do bola kada god prime loptu..Ne udarati i vrijedjati im navijace, no nasi igraci treba da ih udaraju na terenu, to je dio fudbala....Ne docekati ih u gradu ko kraljeve, nego dati im samo skromno ono sto su platili....to je sve...

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 07 sep 2009, 14:35

Neka LUDILO pocne...
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 07 sep 2009, 14:36

NK_Nemila je napisao/la:
NK_Nemila je napisao/la:Eh sad mi pokazujemo kako smo mali i naivni na nekim stvarima....

A sa druge strane, ja i moja raja smo imali karte za dio tribine gdje su turski navijaci (nismo mogli naci druge karte) i ljudi su nas pustili na tribine gdje su nasi navijaci......Dakle sve je to manje vise nepovezano jedno sa drugim i tesko je govoriti o nekoj mrznji ili neprijateljstvu,....U prijateljstvo izmedju nase zemlje i Turske kao i izmedju naseg naroda i turskog niko ne moze da sumnja, no fudbal je prepun i drugih stvari koje se desavaju van terena..Ne zelim im neke osvete i mrznje ali dati im max ono sto ih slijeduje po pravilima UEFA i zatvoriti ih u kavez na sjeveru BP kao sto su i oni nas zatvorili, mada sumnjam da ce doci vise od par stotina turaka....
Ne zvizdrati im himnu, ali zvizdati do bola kada god prime loptu..Ne udarati i vrijedjati im navijace, no nasi igraci treba da ih udaraju na terenu, to je dio fudbala....Ne docekati ih u gradu ko kraljeve, nego dati im samo skromno ono sto su platili....to je sve...
bravo majstore, konačno neko pametan

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 sep 2009, 14:36

Još malo....

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 07 sep 2009, 14:36

dobro je sto nece igrati emre, richards i zan, ovaj richards je opasan u napadu

fazlaaaa
Kontakt:

Post Postao/la fazlaaaa » 07 sep 2009, 14:38

Ma i Bog je na nasoj strani. Kod nas ekipa full spremna ,kod njih nekoliko igraca povrijedjeno i upitno :)
Na ruku nam ide to sto su Turci uvjereni u njihovu pobjedu i podcjenjuju nas:Sjetite se sta je bilo s belgijom iz dvomeca su ocekivali 6,a dobili krompir bodova i one famozne recenice Edina Dzeke:"Na kraju ispade da su nas previse podcijenili,a mi smo im spucali cetvorku i sad nek se ovdje sa ovim svojim navijacima-ne znam ni ja sta ce radit,znam da cemo mi slavit sa svojim,a oni nek rade sta hoce ,a mi ih cekamo opet u srijedu za ovo podcjenjivanje da im zabijemo jos "nesto" hahahahahah hehe i zabismo im...takoce ce abd i turci da zavrse u Srijedu :)

ako sad ne odemo u baraz ili na svjetsko necemo nikad hehe 8-)
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une

Jedna i jedina.....

mahalas
Kontakt:

Post Postao/la mahalas » 07 sep 2009, 14:42

ma igrače oni nebrini Terim je stari lopov, pa pili naopako.............
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 07 sep 2009, 14:44

SAMO POBJEDA!!!
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 07 sep 2009, 14:45

jos 53 sata i 15 minuta

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 sep 2009, 14:46

Pogledajte brojne greske Turske odbrane kod prvog gola Estonaca. :twisted:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 07 sep 2009, 14:47

VR6_LION je napisao/la:interesuje me hoce li biti gostujuci navijaca,jer onaj kavez u Zenici je mal...predpostavljam da ce ih biti,mislim da su im trebali dati citav sjever,jer prijateljske smo zemlje...da li je nama ovakva situacija npr da moram u Istanbul mislim da napunili jednu tribinu iza gola
kako da nisu
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 07 sep 2009, 14:47

I jos nesto..Ko nije bio u Turskoj barem jedan dan, zaista nije relevantan da govori o odnosima izmedju BIH i Turske i izmedju nas Bosanaca i Turaka...

Nigdje u svijetu, nigdje u Europi se jedan Bosanac nece bolje i ugodnije osjecati nego li u Turskoj....Uzmite za primjer bilo koje dvije prijateljske nacije i taj odnos nije ni blizu kao sto je nas sa Turskom...

No fudbal je fudbal i tu svaka prijtaeljstva padaju u vodu..U Spaniji se vode sudski sporovi izmedju rodjene brace o tome ko ce naslijediti onu godisnju kartu od oca u nasljedstvo...Pa eto Zenica i Sarajvo su udaljeni samo 70 km, isti narod, isto napaceni no kad igraju Sa i Celik pravi je rat i u gradu i na tribinama....
Zadnja izmjena: NK_Nemila, dana/u 07 sep 2009, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.