New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
MELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
I BIO JE FAUL AL SUDIJA NIJE SVIRO!
I BIO JE FAUL AL SUDIJA NIJE SVIRO!
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 08 apr 2012, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
MMMMMMEEEEEEEEEEEEEELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Napravit faul na Roseu, promašit će
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Zasluzeno
Melo je razvalio
Melo je razvalio
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- delpiero20
- Kontakt:
Pobjeda NYK..trebala vam je ova pobjeda
Utakmica sa dosta losim procentom suta i za jedne i druge, puno TO Chicaga i malo asistencija
MELO KRALJ
Odlican danas...
Utakmica sa dosta losim procentom suta i za jedne i druge, puno TO Chicaga i malo asistencija
MELO KRALJ
GOTOVO, GOTOVO, GOTOVO, GOTOVO, GOTOVO, GOTOVO I GOTOVO!

Svaka cast na pobjedi, zasluzeno nema sta. Da vam onaj malj Smith nije zas.rao nekolko napada bila bi ubjedljivija pobjeda. Nasi su se previsi opustili, ko Rose je tu on ce sam pobjedit Knickse, hoce al morgen. Ne mogu da skontam kako svi nestanu, Rose prakticno sam igra u tim zadnjim sekundama, ja mislim da je Thibs kriv jer on tako zeli, zeli da Rose igra sam zavrsnicu sto ne valja. Onda nasa rotacija, Deng previse minuta, Rip limitirana minutaza, i neigranje Butlera koji je proslu utakmicu pojeo Mela ko Shump danas Rosea. Nista vec u utorak ocekujem da ce vas Bullsi potopit, tako da ne ucekujte opet pobjedu. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Odlicna tekma nema sta, Melo odlican,nema sta najbolji kada je napotrebnije, rose nakon pauze los pogotvo sut i 7 izgubljenih cini mi se,ali sve u svemu odlicna predstava, ako bude ovo 1 runda playoffa bice ludo 
Carmeloooooooooooooooo !
Za nadati se da će Filadelfija da kiksa i eto nas na 7. mjesto olee
Nadam se i ja.Bavarac7 je napisao/la:Carmeloooooooooooooooo !![]()
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
MELOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO <33333333333333333
OBOZAVAM OVOG LIKA!
Ocigledan faul na sutu, cak ocigledniji od onog kad je Rose dobio dodatno bacanje na sutu za tri, al nebitno.
OBOZAVAM OVOG LIKA!
Ocigledan faul na sutu, cak ocigledniji od onog kad je Rose dobio dodatno bacanje na sutu za tri, al nebitno.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Hvala tebi na čestitkama, korektan si bio i ostao iako ste izgubili, drago mi je da vas ima i takvihBIHfan je napisao/la:Svaka cast na pobjedi, zasluzeno nema sta. Da vam onaj malj Smith nije zas.rao nekolko napada bila bi ubjedljivija pobjeda. Nasi su se previsi opustili, ko Rose je tu on ce sam pobjedit Knickse, hoce al morgen. Ne mogu da skontam kako svi nestanu, Rose prakticno sam igra u tim zadnjim sekundama, ja mislim da je Thibs kriv jer on tako zeli, zeli da Rose igra sam zavrsnicu sto ne valja. Onda nasa rotacija, Deng previse minuta, Rip limitirana minutaza, i neigranje Butlera koji je proslu utakmicu pojeo Mela ko Shump danas Rosea. Nista vec u utorak ocekujem da ce vas Bullsi potopit, tako da ne ucekujte opet pobjedu.
Svaka cast majstoru Melu,kakva hladnokrvnost u pm 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Majstor ba, nije džaba jedan od najboljih scorera lige, možda i najbolji...L-Train je napisao/la:Svaka cast majstoru Melu,kakva hladnokrvnost u pm
[youtube][/youtube]
Larry Johnson, bivši igrač Knicksa i bivši All-Star se pridružio Knicksima, mislim da je zadužen za basketball operations (ma šta to značilo). Uglavnom, na pressici prije utakmice je rekao da će posvetiti pažnju STATu i da će trenirati s njim čim se vrati.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Rezultat sam pratio na mobitelu (zadnja četvrtina), sad sam je odgledao
Carmelo
Neočekivana pobjeda moram reći, sljedeća utakmica opet s Bullsima (bit će što bude Bullsi su favoriti).
Koliko samo fale Amare i Lin, Baron katasrofa, Novak bez poena
JR katasrofalan šut ali čovjek pucal puca
Sa Woodsonom kao trenerom i čitavim zdravim timom (Knicksi ove sezone povreda za povredom) itakako bi se namučili i Heat i Bullsi u PO, ovako teško da se može šta uraditi. Najbitnije je ući u PO da ovi mladi igrači okuse malo te igre ti par utakmica a onda iduće sezone....
Knicksi zasluženo do pobjede, vodili su dvocifrenemo razlikom dobar dio utakmice
Napravili su samo 9 TO 
@Carlo na početku utakmice su pričali o Larry, ima 100 nekakvih funcija između ostalog radit će na razvoju mladi igrača. Treba dovest još Ewinga
Carmelo
Neočekivana pobjeda moram reći, sljedeća utakmica opet s Bullsima (bit će što bude Bullsi su favoriti).
Koliko samo fale Amare i Lin, Baron katasrofa, Novak bez poena
Sa Woodsonom kao trenerom i čitavim zdravim timom (Knicksi ove sezone povreda za povredom) itakako bi se namučili i Heat i Bullsi u PO, ovako teško da se može šta uraditi. Najbitnije je ući u PO da ovi mladi igrači okuse malo te igre ti par utakmica a onda iduće sezone....
Knicksi zasluženo do pobjede, vodili su dvocifrenemo razlikom dobar dio utakmice
@Carlo na početku utakmice su pričali o Larry, ima 100 nekakvih funcija između ostalog radit će na razvoju mladi igrača. Treba dovest još Ewinga
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Moja želja je, a vjerujem i 99% navijača da vrate Ewinga, a pomogao bi Chandleru da se razvije u napadu, ali i STATuSheldonCooper je napisao/la:Rezultat sam pratio na mobitelu (zadnja četvrtina), sad sam je odgledao![]()
Carmelo![]()
Koliko samo fale Amare i Lin, Baron katasrofa, Novak bez poenaJR katasrofalan šut ali čovjek pucal puca
![]()
Knicksi zasluženo do pobjede, vodili su dvocifrenemo razlikom dobar dio utakmiceNapravili su samo 9 TO
Fantastična utakmica, stvarno... Mike Breen (komentator ESPNa i MSGa) reče da je ovo najbolja utakmica u NBAu ove sezone

Duh D'antonija izbacio loptu iz koša
" onclick="window.open(this.href);return false;
highlights ko nije gledao
svidio mi se ovaj schumpert, jel on uvjek igra odbranu ovako?
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Da, čovjek je igračina što se odbrana tiče, rijetko koji play se može naigrati pored njega. Samo još da uvježba šut i ulaz i postaće kompletan igrač.Xardas je napisao/la:svidio mi se ovaj schumpert, jel on uvjek igra odbranu ovako?
Svaka čast upravu, skautima i D'antoniju na ovom picku.Michael Scotto
Jalen Rose said Shumpert will be the best all-around player for NY in 2-3 years, but look at Carmelo Anthony now. Melo's doing it all. #Knicks
Xardas je napisao/la:svidio mi se ovaj schumpert, jel on uvjek igra odbranu ovako?
17 pick, ne znam kako ga neko nije ugrabio prije,za vecinu ispred sebe je TATA.
Sjajna odbrana, sjajne fizicke predispozicije, sut slabiji ali i u napadu moze biti itekako koristan.
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988 i 12 gostiju.