FKKrajina je napisao/la:Eventualno na kraju sezone ce pjevati :Saurman je napisao/la:Prednost se lagano topi a Gurdiola pjeva :
Iza oblaka sunce sjajno sija
Iza oblaka, eh čija si noćas, čija
Iza oblaka i bog drage lije suze
Iza oblaka, eh ko li te noćas uze....................
Zastani sunce, ne sijaj mu
molim te, danas ne prijaj mu
lijte kise, hladne vode
Murinjo ode, Murinjo ode
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ovo je nadmasilo barca-sevilla i varasovu partiju.. sigurno jedna od najboljih "0-0" tekmi 
ser del barça es el millor que hi ha !
Jel to niko nije vidio kako je Ruiz kao poslednji igrac odbrane nagazio Ronalda u trku,jesu to opet navijaci Barce slijepi
aj nema veze
@pacovcino- samo opusteno :ugeek:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- raul-zakon
- Kontakt:
Pa ne mogu da vjerujem, kakvi su sihiri večeras baćeni?
Imali prednost od 10 bodova i usr.ali sve ! Ej, 10 bodova ! Ova 4 boda meni ne znače apsolutno ništa. Ako mene pitate,sada su šanse za titulu bar 60:40 u korist Farse. Ne zbog ovog večeras kiksa, niti zbog samo 4 boda prednosti, nego se sada bojim domino efekta, koji je vrlo moguć i koji bi se mogao prenijeti i na LP. Divnih 9 mjeseci uništeno u samo jednoj noći !

I da, bparena, kome ono sudije poklanjaju sve i svašta u ligi?????????????????????
Imali prednost od 10 bodova i usr.ali sve ! Ej, 10 bodova ! Ova 4 boda meni ne znače apsolutno ništa. Ako mene pitate,sada su šanse za titulu bar 60:40 u korist Farse. Ne zbog ovog večeras kiksa, niti zbog samo 4 boda prednosti, nego se sada bojim domino efekta, koji je vrlo moguć i koji bi se mogao prenijeti i na LP. Divnih 9 mjeseci uništeno u samo jednoj noći !
I da, bparena, kome ono sudije poklanjaju sve i svašta u ligi?????????????????????
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Da, zato je onda napravio još par koraka, taman da dođe do 16, i onda pade ...jojj ofirlukaL-Train je napisao/la:Jel to niko nije vidio kako je Ruiz kao poslednji igrac odbrane nagazio Ronalda u trku,jesu to opet navijaci Barce slijepiaj nema veze
![]()
Sudija je večeras odradio extra svoj posao, bez greške.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nemojte o sudijama. Zar ćete nakon ovakve utakmice (gdje je i Valencia imala nekoliko stopostotnih šansi) pričati o suđenju? A neće se pričati o nemogućnosti Di Marie da uposli Ronalda i Kaku ili kako taj isti Di Maria izgleda krade Robbenov recept (desna noga isključivo za trčanje), te o Benzeminim promašajima? Ovo je prosipanje bodova za koje su odgovorni isključivo igrači (naravno i trener, jer tako to mora biti), a ne ljudi u crnom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- PatrickBateman
- Kontakt:
Sto je to sudija kriv za vecerasnji remi ?raul-zakon je napisao/la: I da, bparena, kome ono sudije poklanjaju sve i svašta u ligi?????????????????????
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Katastrofalna igra večeras, šteta što se nije pobijedilo. Ovako je samo +4 ali i dalje vjerujem u titulu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
kakve to veze ima,faul je samo trebao biti izvucen izvan 16erca.Lijepo se vidjelo da kada ga je nagazio Ronaldo je poceo da pada.mandraX je napisao/la:Da, zato je onda napravio još par koraka, taman da dođe do 16, i onda pade ...jojj ofirlukaL-Train je napisao/la:Jel to niko nije vidio kako je Ruiz kao poslednji igrac odbrane nagazio Ronalda u trku,jesu to opet navijaci Barce slijepiaj nema veze
![]()
Sudija je večeras odradio extra svoj posao, bez greške.
no ono sto je najbitnije je da mi nismo bili pravi,pogotovo u odbrani.
Zašto igrači Reala imaju ogromnu potrebu za simuliranjem prije svega tu mislim na Ronalda i Pepea.Mourinho svaku sudijsku odluku poprati gestikulacijama sa klupe. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Da je Di Maria veceras ponio sa sobom desnu nogu dobili bi smo hladno 3-0 , ovako bice guravo ,al vjerujem da necemo ispustiti i ovo malo.
Stihoklepci ma zdra'o, Farsa zdra'o, titula je u Madridu...mandraX je napisao/la:FKKrajina je napisao/la:Eventualno na kraju sezone ce pjevati :Saurman je napisao/la:Prednost se lagano topi a Gurdiola pjeva :
Iza oblaka sunce sjajno sija
Iza oblaka, eh čija si noćas, čija
Iza oblaka i bog drage lije suze
Iza oblaka, eh ko li te noćas uze....................
Zastani sunce, ne sijaj mu
molim te, danas ne prijaj mu
lijte kise, hladne vode
Murinjo ode, Murinjo ode![]()
![]()
![]()
![]()
Zdra'o...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- anonymousHD
- Kontakt:
Ono, realno, trebo je biti crveni za igrača Valencije, kad je nagazio Ronalda na levu nogu... Ali opet Ronaldo je kasno pao, tako da, vozdra!PatrickBateman je napisao/la:Sto je to sudija kriv za vecerasnji remi ?
Katastrofalna igra? Odigrali smo prejebeno! S ovakvom igrom svaku ekipu deremo, zabijamo 5 golova. Golman Valencije je večeras zaslužio 10+, jer je sve branio...
Sad i ovo prednosti ispustit i idemo se Barci na Camp Nou lagano naguzit, da nas siluju... Bravo Mourinho, bićeš jedini trener u istoriji Primere koji je izgubio 10 bodova prednosti... Aferim!
Saurman je napisao/la:Zašto igrači Reala imaju ogromnu potrebu za simuliranjem prije svega tu mislim na Ronalda i Pepea.Mourinho svaku sudijsku odluku poprati gestikulacijama sa klupe.
Zato sto moraju opravdati popularni nadimak. Beckham,Zidane i co su bili los galacticosi. Ovi su zvijezde padalice
Pepe udara i Arbelou u svom ludilu
Dajte stavite taj klip ili gif da se smijemo babunu
Dajte stavite taj klip ili gif da se smijemo babunu
Bilo je 10 je velika prednost,8 je velika prednost,6 je velika prednost a sad...
Imam brigu
Imam brigu
Sretno zmajevi!!
PatrickBateman je napisao/la: Zanima me Mourinhova press-konferencija,da vidimo ko je kriv
FORZA MARŠAL !!!
Da ne bude zabune,krivi smo sami sebi i to je jedino opravdanje za ovaj poraz,ali Ruiz je morao dobiti crveni

- raul-zakon
- Kontakt:
Pa nije ništa, nisi me razumio, sudija je včrs odlično odradio posao, bez greške, nego kažem, pošto je bparena trabunjao da se Realu svjesno navlači, da Real MORA osvojiti La Ligu. Eto, da je bio upravu, onda bi se već nekako nšao način da se Realu "pokloni" pobjeda, baš kao njima kontra Milana. Još jednom iskrene pohvale sudiji, ali i Valenciji na izuzetno hrabroj i srčanoj igri. Svaka čast !(bez ironije kunem se).PatrickBateman je napisao/la:Sto je to sudija kriv za vecerasnji remi ?raul-zakon je napisao/la: I da, bparena, kome ono sudije poklanjaju sve i svašta u ligi?????????????????????
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Kiksajte još jednom, nek vas stignu na 1 bod, i onda do titule sa tom prednošću, nek se nadaju 
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.