majstorski prvi gol malo falilo da u stativu zakucaZenichanin je napisao/la:Kod drugog gola ja mislim da ni on nije znao kuda ju je probacioUnknown Genius je napisao/la:http://www.trilulilu.ro/video-sport/stuttgart-4-1-mainz
Evo link za sve golove danas, dobro se snašao kod drugog gola.
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Cincinnatus
- Kontakt:
Bravo Vedo!
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
- Principatus
- Kontakt:
Ovaj prvi gol je majstorski samo tako. Drugi...i tako nesto nam moze zatrebati.Unknown Genius je napisao/la:http://www.trilulilu.ro/video-sport/stuttgart-4-1-mainz
Evo link za sve golove danas, dobro se snašao kod drugog gola.
Nego usporedite akciju pri prvom golu i ova dva gola iz najbolje sezone ispod.
Zapocinje napad i onda juris, samo fali da skoci u gol.
Ovaj: " onclick="window.open(this.href);return false;
I ovaj: " onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Da je odvalio glavom stativu,bio bi prekinut mec i termin za nastavak meca bi se morao napraviti u iducih par sedmica.astra1922 je napisao/la: majstorski prvi gol malo falilo da u stativu zakuca
Dok naruce novi gol,dok ga namjeste treba tu dana i dana.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Principatus
- Kontakt:
Bild: Stuttgart je za 5 milliona Eura kupio europsko takmicenje.
http://www.bild.de/sport/fussball/spiel ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bild.de/sport/fussball/spiel ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Vedo care, svaka cast, onaj prvi gol bi trebao biti primjer svima da rad i samo rad te dovodi tamo gdje hoces da budes, jos jednom Vedo, kapa dole
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
-
Boskvalitet
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
A jest je prikuco glavom mati mila. 
- brzitesanj
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:Bild: Stuttgart je za 5 milliona Eura kupio europsko takmicenje.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
http://www.****.ba/clanak/99332387280 ... ajcitaniji" onclick="window.open(this.href);return false;
ovdje imate i ponisteni pogodak
ovdje imate i ponisteni pogodak
vedo vrijedi 5, a onaj u bayernu 35 ali je bolji ovaj od 5.
dzaba je, nema pravde na ovom yebenom svijetu.
sta bi dao da igra u bayernu i zabija 30+ golova u sezoni.
dzaba je, nema pravde na ovom yebenom svijetu.
sta bi dao da igra u bayernu i zabija 30+ golova u sezoni.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Sta bi tek rekli oni strucnjaci iz Blackburna zovu covu iz BL na probu 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
nema daljeharishp je napisao/la:Sta bi tek rekli oni strucnjaci iz Blackburna zovu covu iz BL na probu
ne mogu da vjerujem kakvi ´strucnjaci´ sjede u upravama klubova.
mislio sam da su braca kobasicari najgori, al´ kad vidim sta se radi po engleskoj ligi, namah pozelim da uli pozivi jos 200 godina
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
- Principatus
- Kontakt:
Tek sam sad vidio kakav su mu gol ponistili. Pa tu covjek mora biti apsolutno corav, citav metar ispred offside linije igraca na zemlji. A zadnji gol dvojici kroz noge. 
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Ove sezone je Vedo jako dobar. Napokon je dobio suigrace koji igraju sa njim zajedno za tim, a ne za sebe i za svoj transfer.
A evo malko statistike koliko je Vedo efikasan ove sezone, tj. koliko je efikasniji od nekih drugih igraca koji su po mnogima "bolji" od Vede.

p.s. Malo sam zabrinut za njega.. Vec dvije utakmice nije dobio zuti karton!
A evo malko statistike koliko je Vedo efikasan ove sezone, tj. koliko je efikasniji od nekih drugih igraca koji su po mnogima "bolji" od Vede.

p.s. Malo sam zabrinut za njega.. Vec dvije utakmice nije dobio zuti karton!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Jedino steta sto se ne igraju kvalifikacije sad, pa da ih dadne par i za repku. Ponovo je postao miran i odlucan kad mu se ukaze prilika za gol, zadnjih par sezona je nekako uvijek bio u grcu i nije bio nimalo siguran u tim situacijama. NA primjer protiv Portugala je samo zatvorio oci i raspalio, evo glava da bi sad dao gol u onoj situaciji.
Ovaj transfer mu je u glavnom bio odlican potez. Najbolji jednog naseg igraca od Dzekinog prelaska u Wolfsburg.
Ovaj transfer mu je u glavnom bio odlican potez. Najbolji jednog naseg igraca od Dzekinog prelaska u Wolfsburg.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ti zaboravio zemljoradnju i busenje na BP.Cartman je napisao/la:Jedino steta sto se ne igraju kvalifikacije sad, pa da ih dadne par i za repku. Ponovo je postao miran i odlucan kad mu se ukaze prilika za gol, zadnjih par sezona je nekako uvijek bio u grcu i nije bio nimalo siguran u tim situacijama. NA primjer protiv Portugala je samo zatvorio oci i raspalio, evo glava da bi sad dao gol u onoj situaciji.
Sto se tice prelazaka Lulicev u lazio(ne gledajuci na povredu)je pogodak u sridu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
E otkad Edin pređe u jbni City i kako imam vremena za samo jednu utakmicu sedmično (City) moram reči da sam pravo poželio onih lijepih, jednostavnih akcija, kakva je bila kod prvog gola Ibiševića. To je fudbal a ne ono kilavljenje lopte po pola sata.
Vedo, majstore, samo tako nastavi.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- brzitesanj
- Kontakt:
Pa to i jest danasnji fudbal , a posebno je Bundesliga lijepa za oko zbog tih jednostavnih akcija...Mani ti meni vise driblanja i na kraju sjevne kotra napad i cao dribleri...NoName je napisao/la:E otkad Edin pređe u jbni City i kako imam vremena za samo jednu utakmicu sedmično (City) moram reči da sam pravo poželio onih lijepih, jednostavnih akcija, kakva je bila kod prvog gola Ibiševića. To je fudbal a ne ono kilavljenje lopte po pola sata.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Trenutno korisnika/ca: D97, Goalgetter, Hansestadt i 43 gosta.