sad expert zna vise od mene i od tebe, al kad ferdinand kaze da je penal za barcu cist, onda sve to pada u vodu jer to je ipak barca..L-Train je napisao/la:Ta tri,cetiri koraka lik je padaoScof1eld je napisao/la:da je ronaldo odmah pao bio bi crveni.. ne znam uopste sto je pravio jos 3-4 koraka.. a druga stvar ovaj kontakt uopste nije namjeran, nego su oba bili u trku i ronaldo se ubacivao ispred njega.. pogledaj sam i na slici gdje mu je stao, a ronaldo pao tek oko linije![]()
a druga je stvar sad ocajni padovi ozila ili di marie.. ili jos smijesniji pepe koji udara arbelou
eh sad jbg,mnogi faulovi nisu namjerni,ali su ipak faulovi.Kada ti neko stane na kopacku to je faul i zavrsena prica![]()
Uostalom expert za sudjenje na Marci koji apsolutno neutralan po pitanju Real-Barca je lijepo rekao da je Ruiz morao biti iskljucen,jbg valjda on zna vise od tebe i od mene![]()
Opet na kraju ponavljam da smo sami sebi najvise krivi.
ronaldo je jednom fino stao na tu lijevu nogu, a korak poslije je ostavio u zraku i pao.. padni nakon kontakta crveni i cao