FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 07 sep 2009, 13:49

Jedno 2 do 3-0 bio bilo solidno :lol: :lol:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 sep 2009, 13:57

Jel' to fkt provjereno, ili se zj*ajete.. :?
:twisted:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 sep 2009, 14:44

ne trebaju nam vala takve utakmice uopste,doci se ove komsije i bit ce cirkus ne trebaju nam takvi izleti
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 sep 2009, 14:46

Baja_Zvjerka je napisao/la:Jel' to fkt provjereno, ili se zj*ajete.. :?
:twisted:
Provjereno sve od Žuje 1/1 :D :arrow:

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 07 sep 2009, 14:50

To je za sada samo mogucnost. Iskreno receno nebi volio da igramo sa njima iz vise razloga...
010 ISN'T JUST A CODE

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 07 sep 2009, 15:20

@nikad_izvini
Psovalo se i bekricu brate,vjeruj da jeste.A psuje se sehi to znam,ali vecinom sa sjevera i jugoistoka!
AMAR OSIM!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 sep 2009, 15:49

Utakmica između Crvene Zvezde i Željezničara bi bio okršaj starih rivala.

Sigurno je da će atmosferu pokvariti navijački neredi, ali fudbal na Balkanu je jedino zanimljiv zbog incidenata. Inače, pravljenje gluposti je u krvi svih naroda sa Balkana.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 sep 2009, 15:52

RK Gradacac je napisao/la:To je za sada samo mogucnost. Iskreno receno nebi volio da igramo sa njima iz vise razloga...
Gdje si ti dosad RK :D :D :?:
jesi to pojj'o BANanu?

ajmo_svi
Kontakt:

Post Postao/la ajmo_svi » 07 sep 2009, 20:02

Dzoka The maniacs je napisao/la:e **** jesam Allahami otiso na avazov portal i gledo trazio nema :D
Vjerovatno ne vidis dobro :DDD ;)

ajmo_svi
Kontakt:

Post Postao/la ajmo_svi » 07 sep 2009, 20:05

Ribery FCB je napisao/la:Čuj Crvena Zvezda, to ce ti opet doci ovi iz Lukavice "navijaci", tacnije seljacine i pjevati Čiča Dražo i tako slične gluposti, tako da će okaljati obraz pravim navijačima Zvezde. Isto to su nekada uradili "hevatine" iz Hercegovine, kad je Dinamo Zagreb gostovao kod nas, bilo je ubij baliju, i tako to. Tužno, ali realno!!!
Vredjas stoko aa,doce neke Delije iz Lukavice 100% al ne sve jer se dosta njih posvetilo Slaviji slabo u Lukavici ima Delija bar se br smanjuje....A to kad dodju oni pa oni s Pala pa još nekih gradova mozda nekoliko iz BG pa bi ce vam havarija po Sarajevu :DDDD drama drama :D

Samo Zeljo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Zeljo » 07 sep 2009, 20:18

ajmo_svi je napisao/la:
Ribery FCB je napisao/la:Čuj Crvena Zvezda, to ce ti opet doci ovi iz Lukavice "navijaci", tacnije seljacine i pjevati Čiča Dražo i tako slične gluposti, tako da će okaljati obraz pravim navijačima Zvezde. Isto to su nekada uradili "hevatine" iz Hercegovine, kad je Dinamo Zagreb gostovao kod nas, bilo je ubij baliju, i tako to. Tužno, ali realno!!!
Vredjas stoko aa,doce neke Delije iz Lukavice 100% al ne sve jer se dosta njih posvetilo Slaviji slabo u Lukavici ima Delija bar se br smanjuje....A to kad dodju oni pa oni s Pala pa još nekih gradova mozda nekoliko iz BG pa bi ce vam havarija po Sarajevu :DDDD drama drama :D
nista se ne brini ti hvala Bogu Sarajevo ima Manijake i Horde zla da ga stite od tih huligancica i sigurno je da bi morali proci degenek zvezdasi ma kolko to nekima zvucalo malo smijesno ;)

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 07 sep 2009, 20:27

Kad stoka s brda navali to ninasta liciti nece.Sjetite se vase tekme s Dinamom,s momcima iz Zagreba je bilo sve ok, ali su ljudi iz Kiseljaka,Viteza,... napravili nerede.Pretpostavljam da ce se desiti nesto slicno ako budete igrali sa Zvezdom.

Samo Zeljo je napisao/la:
ajmo_svi je napisao/la:
nista se ne brini ti hvala Bogu Sarajevo ima Manijake i Horde zla da ga stite od tih huligancica i sigurno je da bi morali proci degenek zvezdasi ma kolko to nekima zvucalo malo smijesno ;)

slika
Zadnja izmjena: Butmiran, dana/u 07 sep 2009, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 07 sep 2009, 20:27

Vidjet ces Kad DElije dodju u vecem broju neqo pitari :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Znas,Da su oni i grobari Ludi! :D
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

sorrow
Kontakt:

Post Postao/la sorrow » 07 sep 2009, 20:29

ajmo_svi je napisao/la:
ejs havarija?? Ako nam ovi iz manjeg entiteta naprave havariju, ja cu onda od te tekme sjediti kuci i grickati kospe uz derbi kola...nego, nadam se da ce biti onih pravih delija (beogradskih, građana, ili kakav vec pridjev da upotrijebim), a ovi livadski mangupi iz Lukavice, Pala, ili sta ti ja znam, nekog treceg ili petog selenca mogu samo oblatiti obraz ovog beogradskog velikana, i naravno dobiti batine od "nas" Manijaka, koji ce ucinite sve da odbrane glavni i najveci grad jedine nam domovine ;) .

ajmo_svi
Kontakt:

Post Postao/la ajmo_svi » 07 sep 2009, 20:31

Dzoka The maniacs je napisao/la:Vidjet ces Kad DElije dodju u vecem broju neqo pitari :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Znas,Da su oni i grobari Ludi! :D
Pa sad ne znam koga provociras al sto to nije moguce da Delije ne mogu doci u broju kao pitari....Sve Delije iz RS i nek nesto dodje iz BG a doce naravno samo zbog toga sto se igra protiv Zelje....Nisam Delija al medju 10 najboljih navijackih skupina u evropi .....

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 07 sep 2009, 20:31

Dzoka The maniacs je napisao/la:Vidjet ces Kad DElije dodju u vecem broju neqo pitari :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Znas,Da su oni i grobari Ludi! :D
idi drkaj na njih

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 sep 2009, 20:32

Sto se vi prepirete oko navijanja kad nije ni sigurno da ce se tekma igrati? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 07 sep 2009, 20:33

Nemoj zakuhavat bezveze.
AMAR OSIM!

daljinski
Kontakt:

Post Postao/la daljinski » 07 sep 2009, 20:36

Radujete se prijateljskoj sa ZVEZDOM e bruko i sramoto ovog grada...nikad mi necete biti jasni al bas nikad.

ajmo_svi
Kontakt:

Post Postao/la ajmo_svi » 07 sep 2009, 20:37

daljinski je napisao/la:Radujete se prijateljskoj sa ZVEZDOM e bruko i sramoto ovog grada...nikad mi necete biti jasni al bas nikad.
Ne raduju se oni Zvezdi vec Delijama, napokon da vide jednu pravu navijacku grupu na Grbavici :DDDD

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bojamora, samoFKS i 32 gosta.