Ne budi pesimistaxaviesta je napisao/la:Ma Real uzima ove godine, nemojte se nadati bezveze
Ako nista,bit ce zanimljivo do samom kraja.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Ne budi pesimistaxaviesta je napisao/la:Ma Real uzima ove godine, nemojte se nadati bezveze
To bi mogla biti izjava i Gvardiolaxaviesta je napisao/la:Ma Real uzima ove godine, nemojte se nadati bezveze
Ako izgube od Barse bit ce na samo plus 1 a treba igrati na San Mamesu gdje se ove sezone niko nije naigrao,znaci titula Barsi i dovidjenja prijatnoL-Train je napisao/la:To bi mogla biti izjava i Gvardiolaxaviesta je napisao/la:Ma Real uzima ove godine, nemojte se nadati bezvezevi kako smanjujete prednost,on sve vise potencira kako nema sanse da se osvoji prvenstvo
Ako dobije Barsa u El Klasiku titula je gotova stvar jer tesko Real moze dobiti na San Mamesu jer se tamo niko nije naigrao a i imaju sada u srijedu mec protiv gradskog rivala Atletika tako da ce biti svega ali ja sam ubjedjen da ce Blaugrana osvojiti titulureds je napisao/la:Dum spiro spero - Dok dišem (živim), nadam se.
Mislim da je malo ko vjerovao da Barca zaista može do titule al' sada to uopće nije nemoguća misija. Real ima teži raspored i u lošijoj su formi nego li Barca. Sad tek mogu žaliti za nekim kiksevima al' šta je bilo bilo je. Ako ništa barem ćemo gledati uzbudljivu završnicu Primere.
Ne zaboravi da Atletiko Madrid odavno boda nije "otkino" Realu. Valja na neki nacin vratiti onolike silne milione ulozene za Falcaa. Mislis da tu Pereez nije umijesao prste ????Manuel je napisao/la:Ako dobije Barsa u El Klasiku titula je gotova stvar jer tesko Real moze dobiti na San Mamesu jer se tamo niko nije naigrao a i imaju sada u srijedu mec protiv gradskog rivala Atletika tako da ce biti svega ali ja sam ubjedjen da ce Blaugrana osvojiti titulureds je napisao/la:Dum spiro spero - Dok dišem (živim), nadam se.
Mislim da je malo ko vjerovao da Barca zaista može do titule al' sada to uopće nije nemoguća misija. Real ima teži raspored i u lošijoj su formi nego li Barca. Sad tek mogu žaliti za nekim kiksevima al' šta je bilo bilo je. Ako ništa barem ćemo gledati uzbudljivu završnicu Primere.
Znam brate ali Atletiko po meni nikada nije bio jaci,napokon imaju pravu ekipu koja bi se mogla samo suprotstaviti Realu,sjeti se samo meca u prvom dijelu sezone kada je Ateltiko bez Falkaa pruzio sasvim dobar otpor Realubparena je napisao/la:Ne zaboravi da Atletiko Madrid odavno boda nije "otkino" Realu. Valja na neki nacin vratiti onolike silne milione ulozene za Falcaa. Mislis da tu Pereez nije umijesao prste ????Manuel je napisao/la:Ako dobije Barsa u El Klasiku titula je gotova stvar jer tesko Real moze dobiti na San Mamesu jer se tamo niko nije naigrao a i imaju sada u srijedu mec protiv gradskog rivala Atletika tako da ce biti svega ali ja sam ubjedjen da ce Blaugrana osvojiti titulureds je napisao/la:Dum spiro spero - Dok dišem (živim), nadam se.
Koliko ja znam Atletiko nije dobio Reala vec 13 godina,ali nesto vjerujem da bi mogli uzeti bar bod,tu je Simeone koji je dobro uklopio ovu ekipu a i Falkao ce da gori vise nego ikada,nije onda igrao bio je povrijedjen,kako god bice to dobra tekma,po meni nece biti nimalo lako za Real,navijaci Atletika su zeljni pobjede protiv Reala,dugo je nisu dozivjeli pa bi tu mogao presuditi i motivisanost ekipe a sigurno ce ga momci sa Kalderona imatibparena je napisao/la:@Manuel
problem je samo sto katalonski timovi igraju korektno i cak zagule 120% protiv Barce a AMadrid prije tekme u tunelu stadiona preda utakmicu i vec gube 0:2.
I kad je bio mnogo slabiji Real je redovno "dobijao" AMadrid...![]()
zivi bili pa vidjeli
p.s. i sto li Falcao nije igrao tad ??? bio povrijedzen
Nadam se da ce Atletiko napokon pruziti otpor Realu,mada dobro si rekao tu nesto smrdi kad ih vec toliko godina ne mogu uzeti,ako nista ostaje mi nada na San Mamesu pa sta Bog dabparena je napisao/la:@manuel
To 13 godina ti sve govori. Ako budu igrali korektno i kako sad igraju onda ce Realu biti gutavo. No mislim da je onolike pare za Falcaa (perez) neko drugi istreso i bojim se da ce se to i ove godine vratiti u garant bodovima. Ne moze bas biti da AMadrid 13 godina ne dobije Real. Smrdi tu nesto vise...... Kazem vidjecemo i nadam se da grijesim. Ali ako opet bude 0:4 i sl. nisu to cista posla. Al haj vidimo uskoro.....
Iako sam se nadao da ce neko otkinuti jos dva boda, iskreno nisam se nadao da ce to biti odmah Valencija. Real pravo ucestio kuci bez pobjede i sad cekamo da vidimo da li im jos neko moze uzeti 2 boda kuci ili na strani. Sto se tice Barce - imam osjecaj da ce im (realu) biti nikad gore nego ovaj put. Mala zvijer ko da gledam samo ceka taj duel. Nece Barca biti ovo sto je Valencija nocas bila.Manuel je napisao/la:Nadam se da ce Atletiko napokon pruziti otpor Realu,mada dobro si rekao tu nesto smrdi kad ih vec toliko godina ne mogu uzeti,ako nista ostaje mi nada na San Mamesu pa sta Bog dabparena je napisao/la:@manuel
To 13 godina ti sve govori. Ako budu igrali korektno i kako sad igraju onda ce Realu biti gutavo. No mislim da je onolike pare za Falcaa (perez) neko drugi istreso i bojim se da ce se to i ove godine vratiti u garant bodovima. Ne moze bas biti da AMadrid 13 godina ne dobije Real. Smrdi tu nesto vise...... Kazem vidjecemo i nadam se da grijesim. Ali ako opet bude 0:4 i sl. nisu to cista posla. Al haj vidimo uskoro.....
Bas tako. Mada je njih oholost pokopala skoro pa najvise. Nikako mi nisu jasni da neko moze da porazima od glavnog konkurenta tako biti siguran u titulu. Smijesno ali klasicno arogantno. Cuj onog luzera... "najsladza ce mi biti titula kad je osvojim s porazima od Barcelone". Koja arogancija.Manuel je napisao/la:4Po meni Barsa ima tesko gostovanje protiv Levantea i to je to,ostalo bi sve trebali dobiti,a sto se tice meca sa Realom izgleda da momci jos nisu svjesni sta cemo im uraditi u El Klasiku,uvijek se lafo necemu nadaju a cim pocne tekma znaju da nemaju sta traziti,imali su prednost +10 sada je samo +4,sami su krivi sto su to dopustili,sada su oni pod ogromnim pritiskom sto vjerujem da cemo to znati iskoristiti,samo da cestitam jos Cazorli koji je ovaj raspad Reala zapoceo onim sjajnim golom na Bernabeu
Imaju još sa Espanyolom, predzadnje kolo, na Nou CampuDonnie Darko je napisao/la:Molim vas recite mi da su se rijesili Espanyola i Raya?
Igra li Raul Tamudo za Espanyol?mandraX je napisao/la:Imaju još sa Espanyolom, predzadnje kolo, na Nou CampuDonnie Darko je napisao/la:Molim vas recite mi da su se rijesili Espanyola i Raya?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.