Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

samko74
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la samko74 » 24 okt 2008, 02:41

Nerko_Juventino je napisao/la:
E.D je napisao/la:Mislim, nije moja stvari i nebi htjeo da se mjesam ali bolje bi bilo da privedete tu "diskusiju" kraju! niste istog misljenja, to znaci nema smisla dalje o necemu kad tu nema zajednickog..znaci najbolje "izbjegavati" jedan drugoga i to je to..bolje nego da se fasuje ban bezze i onda se nemoze napisati nesto pametno iako bi se htjelo!

@calcio: ti izgleda uvijek se ubacis u igru kad vidis da neka dvojica ratuju..a sam nebi smjeo ni pisnuti..jesi faca u pm..takozvani *ickin dim :)
Znam kralju, al evo ti situacije: ti napisi da ti je Ibisevic bolji od Ronalda, ja se tebi sigurno necu smijat' i citirat tvoj post da ti kazem kako nemas veze o fudbalu, i sl. Jednostavno napisat cu i ja sta mislim o njemu i gotovo. A on mi vuce zivce od kad sam se registrov'o, stalno nesto ima dodat i pametovat, a to ne trpim, pa da je ne znam ti ja ko reci cu mu da je glupan. E sad jel to razlog da mi se psuje sve po spisku, i da me naziva seljakom-to je odraz njegove kulture. Ponasa se k'o da je njegov cijeli sportsport.ba. Pusti malo nek ljudi kazu sta misle bez da im neko pametuje. Ja to ne volim, a vjerujem ni dosta vas to ne voli, al necete da kazete.
E pa kad znas nekom iz cista mira reci da je glupan i idiot onda primi i ti uvredu , nekome reci takvu uvredu ili opsovati je po meni isto.U normalnom svijetu je svaka rzuna rijec psovka , kod njemaca je psovka i kad kazes "scheisse" sto znaci sranje ( eto pitajte nase bosance koji zive u njemackoj) u americi je psovka i kad kazes fuck you to takodje znaju svi oni koji tamo zive.E sad frajeru znaci po tebi mozes reci nekom idoite i glupane i to je u redu to nije psovka za tebe.E vidis za mene jest ako ti smatras da se mozes takvim seljackim zargonom meni prvi obratiti e onda mogu in ja tebi mater jebbbati da vidis kako je kad se seljacki razgovara.

samko74
Kontakt:

Post Postao/la samko74 » 24 okt 2008, 02:49

Nerko_Juventino je napisao/la:
samko74 je napisao/la:
Nerko_Juventino je napisao/la:Taj veze nema, govorio sam da je Muslim bolji od njega i povrijedjen sto je i dokaz'o protiv Armenije. Cist dokaz kolko je jaka Bundesliga. Neki su govorili treba mu dat vecu minutazu, eto protiv Armenije je dobio i ne treba vise nikad, nije se sast'o s loptom. Neka ulazi s klupe. Jedini igrac koji treba dobit vecu minutazu je Miralem Pjanic. Taj momak ce bit' nesto poput Barbareza - zato sto je pravi patriota i extra fudbaler. Bolje o njemu otvorit' temu (ako je vec neko nije postavio), 'ebes Ibisevica.

E nek si nas bas ti prosvjetlio.Cuj Bundesliga slaba , jel de hahahahahahaha a ima li jos koji , hajmo dalje.
Danas bi se dobar broj provala mogao navuci.Dobio 45 minuta i to je to, dosta vise, kapak a jadna mu majka da si ti trener , ti bi i Ibrahimovica upropastio koliko si talentiran za trenera.
Glupane, citam tvoje komentare i ne mogu se nacudit kolko fudbalskog znanja posjedujes. Pa na sve imas nesto dodat, ko bukvar si, sipa znanje iz tebe. Idiote jel ti to Ibisevic rodbina pa ga toliko branis? Ja, evo OPET TI PONAVLJAM, BUNDESLIGA JE SMECE OD LIGE spram ostalih liga petice. 'ebes ligu gdje su ti bosanci,srbi, i hrvati glavni igraci u svojim klubovima. Nemas ti veze o fudbalu,ostavi malo taj kompjuter i pogledaj koju utakmicu, umjesto sto citas clanke o tome kako Ibisevic buši, a ne gledas kako bi bez Salihovica i onog crnje u napadu bio rupa živa, sve mu ljudi namjeste. I de mi samo ovo odgovori: Jel bolji Ibisevic od Muslimovica?
Eto ti jos jednom tvog remek djela, da se i ti i svi ostali uvjere koje poceo prvi sa uvredama i sta si onda pri tome ocekivao.Mozda da ti kazem , " hej jarane bas ti hvala za to glupane i idiote" , neznam mozda si to ocekivao al od pogresne osobe .Obrati se bilo kome drugom tako pa ces vidjeti sta ce ti reci.I ako ti to nesmatras psovkom to je samo pokazatelj tvog nivoa obrazovanja i razumjevanja .Tebi je znaci dozvoljeno da vrijedjas a ljutis se kad ti se vrati , e jarane upamti pa vrati.UGLAVNOM ETO SAD SAM TI I CITIRAO KAD VIDIM DA SE PRAVIS BLESAV I KAD SE CUDIS NA TO STO SAM REKAO DA SI PRVI POCEO .OVDJE SE LIJEPO VIDI ODMAH NA POCETKU RECENICE PRVA RIJEC I BOOM.

samko74
Kontakt:

Post Postao/la samko74 » 24 okt 2008, 02:57

calcio je napisao/la:
samko74 je napisao/la:
calcio je napisao/la:Moze li iko napisati jednu rijec kritike na racun Ibisevica a da mu se ne zakaci ovaj samko74 na ledja?
Naporan si jarane, opusti se malo. ovo je samo forum niko od nas ne sastavlja ekipu vec to radi Ciro.
A dobro jarane sto to pitanje nisi formulisao ovako.A moze li iko ovdje napisati komentar ( recimo naprimjer s kojim se ne slaze) a da odmah ne koristi uvrjedljive rijeci.Doduse , to se tebi ne tice ali mnogi ovdje bolan vrijedjaju pravo, svasta uvrjedljivo govore, samo zato sto imas drugacije misljenje.
Diskusije i jesu da se diskutuje , i mozemo mi razlicito razmisljati ali ako ne mozes pisati komentare svoje bez rijeci " glupan" "idiot" "majmun" ili " ti pojma nemas" i ko zna sta sve ne, zasto se onda diskutuje , jel samo da bi se vrijedjalo????

I na kraju svako moze reci kritiku na racun bilo koga ne samo ibisevica ali i svako ima pravo da odgovori na svaciji komentar pa tako i na tu kritiku a pogotovo ako misli da te kritike nisu na pravom mjestu, zar ne.Samo , opet ponovaljam to treba biti bez uvrede.e ti sad ako mislis da samko prvi nekog je uvrjedio, citiraj ovdje da vidimo.uglavnom je najcesce tako bas kao i u zadnjem slucaju poput ovog nerke DA MENE POCNU VRIJEDJATI I NIJE ON JEDINI.
Nemam vremena sad da citam ispocetka i da trazim ko je zapoceo, samo znam da se na nekoliko tema vode iste rasprave i da tu padaju teske uvrede ili se omalovazavaju igraci. A u svim tim raspravama ti si jedan od najzescih.
Sad jeli slucajnost ili je nesto drugo ne znam. Ali znam da si se i sa mnom jednom zakacio kad sam ja rekao da bi utakmicu trebali poceti Dzeko i Muslimovic u napadu pa se ti nesto naljutio.
Vidis kako si kontradiktoran calcio.Prvo napises da nemas vremena traziti i gledati postove da vidis koje prvi zapoceo al znas se eto meni obratiti kao ja sam krivac za sve.Pa spominjes omalovazavanje igraca a neces da procitas i vidis kako je ovaj nerko omalovazio Ibisevic al haj sto je on njega omalovazio nego jos on kaze ko sta je Bundesliga u tom smislu kao nekakva **** liga.I sad vama krivo sto sam ja njemu dokazao da nije **** liga i da jedino on tako misli i niko vise a sebe hvali kao nekog ko ima pojma o fudbalu.Tom izjavom je pokazao koliko ima pojma.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 24 okt 2008, 04:40

Ljudi, tema je Vedad Ibisevic, i nije red da se svadjate i psujete jedni drugima, mislim ipak da idete skroz offtopic..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 24 okt 2008, 04:57

Na stranu svi ostali, ti sta god napises ili bilo ko o bilo kojem igracu to je tvoje/njegovo misljenje, al opet ako neko nekog uvrijedi ili opsuje ima taj uzvicnik :!: sto stoji na svakom postu, i to znaci prijavljivanje administratoru, ja sam par puta prijavio neke "nidje veze" da ih tako nazovem postove i uvjek su bili obrisani a ti useri banovani na par dana..

samo opusteno brate tema Vedad Ibisevic :D ;)
Zadnja izmjena: Lovac, dana/u 24 okt 2008, 05:16, ukupno mijenjano 1 put.

samko74
Kontakt:

Post Postao/la samko74 » 24 okt 2008, 05:03

Lovac je napisao/la:Na stranu svi ostali, ti sta god napises ili bilo ko o bilo kojem igracu to je tvoje/njegovo misljenje, al opet ako neko nekog uvrijedi ili opsuje ima taj uzvicnik sto stoji na svakom postu, i to znaci prijavljivanje administratoru, ja sam par puta prijavio neke "nidje veze" da ih tako nazovem postove i uvjek su bili obrisani a ti useri banovani na par dana..

I sta sad ti si rekao svoje misljenje i dodje ti lik da ti odgovori i prva rijec mu bude "glupane'" i dalje onda ono orginalno "ti pojma nemas o fudbal" i raznorazne upadice i onda ti jos na kraju kaze "idiote" i sta onda ces ti reci.Hoces da se napravis da nisi to procitao i samo ignorises, hoces da mu odgovoris na posve kulturan nacin bez ijedne uvrede ili psovke ili ces mu vratiti duplom mjerom????Sta ces da uradis a racunaj da svaki dan se nadje neki koji ce isto tako ti napisati samo s drugim nickom jer ljudi jednostavno neznaju normalno komunicirati ako nemas isto misljenje kao oni.
Eto ja necu ni da sutim ni da se pravim fin nego cu vratiti istim rijecnikom i jos gorim jer takvim hajvanima treba isto vratiti a i zbog takvih ljudi me vise nije briga hoce li i mene banirati il ne jer pored takvih smorova ionako vise nemas volje da diskutujes s bilo kim na normalan nacin.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 24 okt 2008, 05:10

samko74 je napisao/la:
Lovac je napisao/la:Na stranu svi ostali, ti sta god napises ili bilo ko o bilo kojem igracu to je tvoje/njegovo misljenje, al opet ako neko nekog uvrijedi ili opsuje ima taj uzvicnik sto stoji na svakom postu, i to znaci prijavljivanje administratoru, ja sam par puta prijavio neke "nidje veze" da ih tako nazovem postove i uvjek su bili obrisani a ti useri banovani na par dana..

I sta sad ti si rekao svoje misljenje i dodje ti lik da ti odgovori i prva rijec mu bude "glupane'" i dalje onda ono orginalno "ti pojma nemas o fudbal" i raznorazne upadice i onda ti jos na kraju kaze "idiote" i sta onda ces ti reci.Hoces da se napravis da nisi to procitao i samo ignorises, hoces da mu odgovoris na posve kulturan nacin bez ijedne uvrede ili psovke ili ces mu vratiti duplom mjerom????Sta ces da uradis a racunaj da svaki dan se nadje neki koji ce isto tako ti napisati samo s drugim nickom jer ljudi jednostavno neznaju normalno komunicirati ako nemas isto misljenje kao oni.
Eto ja necu ni da sutim ni da se pravim fin nego cu vratiti istim rijecnikom i jos gorim jer takvim hajvanima treba isto vratiti a i zbog takvih ljudi me vise nije briga hoce li i mene banirati il ne jer pored takvih smorova ionako vise nemas volje da diskutujes s bilo kim na normalan nacin.
Samko, ipak smo ja ti i jos par ljudi ovdje najaktivniji i vjerujem da admini to znaju, meni su tako napisali par puta, al nisam obracao paznju nego sam lagano samo prijavio post, i taj vise nije pisao postove neko vrijeme jer je bio banovan, ne treba se spustat na njihov nivo, jer dosta usera ovdje su balavci obicni i nisu vrijedni raspravljanja..

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 24 okt 2008, 05:19

Meni je forum da ,,prodam,, koju informaciju ako naletim u vezi igraca,repke,informacije itd.
Isto tako da i kupim od drugih koji su neku informaciju prije pronasli.
isto tako da uz pivu,kahvu koju pametnu i tri budalaste prozborim sa normalnim i nenormalnim forumasima :mrgreen:
E u tome je poenta,forum je neka vrsta kafane u kojoj dolaze pijani i trijezni,obrazovani i neobrazovani.
onaj ko voli kafanu mora da se nadze u ulozi i jednog i drugog da bi u toj ,,kafani,, nasao srodnost ili ,,fun,,
Ako ne onda papuce u ruke i svojoj hanumi Hajri i sto blize njenoj toploj gujci :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 okt 2008, 08:41

samko74 je napisao/la: kao sto ovom calciu svasta nesto kod samke smeta ali nista ne navodi konkretno i ne citira , sta sam ja to njega licno uvrjedio , to sto komentarisem o Ibesevicu , dzeki il tako dalje komentarisem im imam pravo i nevrijedjam nikog.Al ko mene prvi licno uvrjedi , vraticu mu troduplo pa nek vidi stoka kako je kad se na takav nacin razgovara.
Ma ne smeta mi nista samo sam stekao dojam da kad god neko napise neku kritiku na racun Ibisevica da ce tu ubrzo ispasti zestoka svadja izmedju tebe i osobe koja je to napisala. A sad ko prve krene sa psovkama i uvredama stvarno neznam i kao sto rekoh nemam vremena ni zivaca da trazim i istrazujem.
Sto se tice tih uvreda, nekad je bolje iskulirati ili odmah na startu **** tipa i dati mu do znanja da ne zelis ulaziti u beskrajne svadje. Valja cuvati zivce za stare dane... :lol:
Mene tesko da neka uvreda preko interneta moze pravo naljutiti, bez obzira o cemu se radi. Ipak to dolazi od nekog ko se krije iza anonimnosti i znam da mi nikad to ne bi rekao u lice. 8-)

KRALJ
Kontakt:

Post Postao/la KRALJ » 24 okt 2008, 14:14

pa sta se džrko nafula al Džeko igra sve utakmice momak odigra pola sata do 45min po utakmici profula dvije i svi skacu pa Džeko profula 5 da bi dao jednu al momak igra citavu tekmu pa se njemu da da profula nemoj te tako gledaj te realno

samko74
Kontakt:

Post Postao/la samko74 » 25 okt 2008, 00:01

KRALJ je napisao/la:pa sta se džrko nafula al Džeko igra sve utakmice momak odigra pola sata do 45min po utakmici profula dvije i svi skacu pa Džeko profula 5 da bi dao jednu al momak igra citavu tekmu pa se njemu da da profula nemoj te tako gledaj te realno

E svaka ti cast majstore, ti si upravo izrekao jednu velikuuuuuuuuu istinu.Ja nigdje nisam govorio da dzeko nevalja , ili da ga omalovazavam i ruzno o njemu govorim, samo mi je krivo sto vedu na zub uzima vecina zbog promasenih sansi a dzeko ih bar duplo vise promasi.E sad ako je bitno sto da jedan gol a vedo nijedan e ****.Gledajte iz koliko sansi zabije gol, a tako mu je isto i u Wolfsburgu , treba dzeko i tamo mnogo sansi da zabije golcinu ( sjetite se njegove tekme protiv schalke 04 ko god je gledao zna o cemu pricam)Dok vedo u svom klubu ne promasuje toliko mnogo ali tamo ima mnogo vremena da i neke sanse pretvori u golove ( sto mu za sad odlicno ide) dok to vrijeme on nema u reprezentaciji i to je sav njegov problem.Doduse , kao sto je neko prije pomenuo mozda ga i zeza drugaciji nacin igre repke i njegovog kluba , sigurno mu jedna igra lezi bolje a druga manje mu lezi, to je nekakvo opet moje misljenje.Samo drago mi je da bar neko jos vidi ono sto jest i sto nije samoko jedini, samo da vidim hocete li i po kralju udariti sad.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 okt 2008, 12:20

Lovac je napisao/la: samo opusteno brate tema Vedad Ibisevic :D ;)
uz par trajnih i privremenih banana nastavljamo dalje. nadam se u prijatnijem okruženju i sa plodnijim diskusijama.

AdoS
Kontakt:

Post Postao/la AdoS » 25 okt 2008, 13:11

evo citam da Ibisevica prati skaut Manchester Utd

bayano21
Kontakt:

Post Postao/la bayano21 » 25 okt 2008, 13:40

AdoS je napisao/la:evo citam da Ibisevica prati skaut Manchester Utd
ma ne bi me cudilo...mislim malo za manchester je tesko povjerovat...al ne bi me cudilo da ga neki engleski tim prati...jer lik stvarno ubi u hoffenheimu...iako se zasluge moraju dati i ostalim igracima...fkt dobro saradjuje sa onim demba ba-om al treba znat i iskoristit tu saradnju...vedo to ocigledno dobro koristi...interesuje me samo kako ce odigrat u tezim utakmicama...vidjet cemo sutra kad budu igrali sa hsv-om...

samko74
Kontakt:

Post Postao/la samko74 » 25 okt 2008, 22:13

bayano21 je napisao/la:
ma ne bi me cudilo...mislim malo za manchester je tesko povjerovat...al ne bi me cudilo da ga neki engleski tim prati...jer lik stvarno ubi u hoffenheimu...iako se zasluge moraju dati i ostalim igracima...fkt dobro saradjuje sa onim demba ba-om al treba znat i iskoristit tu saradnju...vedo to ocigledno dobro koristi...interesuje me samo kako ce odigrat u tezim utakmicama...vidjet cemo sutra kad budu igrali sa hsv-om...

Tipujem da ce bar jedan da zabije HSV-u

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 26 okt 2008, 02:47

Sutra cemo da vidimo kako ce Vedad odraditi utakmicu, jer ipak HSV je vrlo jaka ekipa i ako Vedo uspije uraditi nesto protiv njih onda ce dokazat da je veliki majstor.

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 26 okt 2008, 05:26

Eto sutra ce mo da vidimo bas kako igraju Vedo i Salih nadam se pobjedi HOF nad Hsv. Na tekmi ce biti 2 Bos vs 2Hrv ... Biceee tu svasta :mrgreen:
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

KRALJ
Kontakt:

Post Postao/la KRALJ » 26 okt 2008, 08:25

bayano21 je napisao/la:
Cito sam na transfermarketu udji pa ces vidjeti

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 26 okt 2008, 10:39

KRALJ je napisao/la:
bayano21 je napisao/la:
Cito sam na transfermarketu udji pa ces vidjeti
Transfernarket svaka budala moze da dopise cijenu i te gluposti.
San je za njih San :shock:
Ozzbiljnije stampe i netovi se citaju a ne te gluposti koje niko ziv ozbiljno ne shvata.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 26 okt 2008, 10:49

mislim da ce danas vedad zabiti barem jedan gol, kako bi dokazao da je majstor

samo ima li prijenos na kojoj tv ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 17 gostiju.