trka za prvenstvo spanijeje apsolutno neivjesna postala, stavise, kad se pogleda sadasnja situacija mozda je barca i u prednost cak neku presla, jer tu je laksi raspored i ogromna psihicka prednost nad realom kojem je sad idefinitivno voda u usima
ja sam i ocekivao njihove kikseve i pisao sam o tome, na srecu sve se obistinilo i to i ljepse nego sto sam se nadao, planirao sam da ce prosuti dva boda do el classica al ne protivvalencije vec, nadao sam se dace to biti protiv atletica, al eto, valencija nas je sinoc obradovala i hvala im ko kuca
ko god prati real mogao je primijeti da su pali u formi, i prije ovih kikseva dvije tri utakmice dobili su zahvaljujuci sudijama ili sreci,sjetimo se provlake protiv raya, vidi se jednostavno da real gubi snagu i rutinu u pobjedjivanju, i da ima problema u igri, sinoc je jedan veci dio utakmice valencija bilo potpuno ravnopravna cak i malo bolja, tek pred kraj je ral uspio napraviti pravi pritisak, nemaju oni vise onu snagu da protivnika melju
ja se nadam da ce i atletico madrid uspjeti napraviti nesto slicno kao i valencija, a nadanje je vjerujte i realno, valncija sinoc nije igrala uopste u najjacem sastavu, evidentno su bilii i umorni i opet uzeli bod, atletico ce igrati jos i kod kuce, otkako ih je uzeo simeone poboljsali su se i znaju se dobro i braniti kad hoce, a imaju i opasan napad sa falcaom i jos nekoliko igraca koji znaju odigrati maestralno
realu je voda sad u usima, znaju kakvu su priliku prokockali i sigurno ce biti nervozni, atletico se moze dobro braniti i sigurno da moze zabiti koji gol, bice noseni navijacima,bodovi im trebaju i tu je ta zelja da se prekine crna serija protiv real, po meni oni ce se boriti kao lavovi i ne treba se cuditi ako ljudi reala cak i pobijede, samo da ne prime neki rani gol, sto utakmica bude odmicala real ce sve nervoznijer i tu je prilika za atletico
ne vjerujem u price o pustanju, morace real nasafunjati da bi pobijedio i bice im pakleno tesko, uzme li atletico barem bod, eh onda je titula vrlovjerovatno nasa jer ce po svemu sudeci na kamp nou real biti pometen
nasi sutra moraju rutinski odraditi getafe, i onda fino da gledamo reala u srijedu i da vidimo kako ispustajutitulu
osvoji li barca i ove godine titulu, bice nam to i najsladja od svih ovih u zadnje vrijeme, titula ko titula vise manje, osvojili smo vec tri u nizu i puno je bitnija liga prvak, al gledati specijanog kad objesi nosinu nakon sto su mu nasi i sudije poklonili plus deset, i kako taj trenerski genije nad genijima nije ni to cayk znao iskoristiti, to je vec neprocjenjivo, u ligi prvaka svakko real vjerovatno i nema sansu
da se titula moze dati recimo valenciji, potpisao bi odmah, meni je vise bitno to da se real i morinjo ponize nego sto ce nama biti upisana, a kakvo bi to tek ponizenje bilo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!