). Ja i dalje tvrdim da idemo u LP ko i od pocetka sezone sto govorim
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
 4. mjesto.
  4. mjesto.  Uostalom ako sam dobro primijetio od dolaska Cissea, Ba više djeluje po krilu i sigurno da je i to razlog lošije golgeterske forme. A opet, mislim da nema razloga za zabrinutost sve dok Cisse pogađa. Lik je (što bi @Monolog rek'o) nenadyebiva mašina.
 Uostalom ako sam dobro primijetio od dolaska Cissea, Ba više djeluje po krilu i sigurno da je i to razlog lošije golgeterske forme. A opet, mislim da nema razloga za zabrinutost sve dok Cisse pogađa. Lik je (što bi @Monolog rek'o) nenadyebiva mašina. 
 ) i tu je sve moguće. Ukoliko City bude već izgubio utrku za titulom onda bi Svrake i tu mogle do bod/ova.
 ) i tu je sve moguće. Ukoliko City bude već izgubio utrku za titulom onda bi Svrake i tu mogle do bod/ova. Prilika da se dođe do pete uzastopne pobjede i da se sa nestrpljenjem čeka večerašnji meč između Fulhama i Chelsea gdje ćemo navijati za pobjedu domaćina.
  Prilika da se dođe do pete uzastopne pobjede i da se sa nestrpljenjem čeka večerašnji meč između Fulhama i Chelsea gdje ćemo navijati za pobjedu domaćina.   
  Zašto ne nastaviti niz? Bolton je kao stvoren za to.
  Zašto ne nastaviti niz? Bolton je kao stvoren za to.   Uostalom, siguran sam da će Pardewovi izabranici dati sve od sebe da večeras dođu do 3 boda, jer narednu utakmicu dočekuju ekipu Stokea, ali tek za 12 dana.
  Uostalom, siguran sam da će Pardewovi izabranici dati sve od sebe da večeras dođu do 3 boda, jer narednu utakmicu dočekuju ekipu Stokea, ali tek za 12 dana.   Dakle, biće dovoljno vremena da se napune baterije pred najvažnije mečeve; mečeve nakon kojih ćemo znati da li će se na St. James Parku igrati klupska evropska takmičenja naredne godine.
  Dakle, biće dovoljno vremena da se napune baterije pred najvažnije mečeve; mečeve nakon kojih ćemo znati da li će se na St. James Parku igrati klupska evropska takmičenja naredne godine.   

Ukoliko se to desi, onda bi to ovako moglo biti:
  Ukoliko se to desi, onda bi to ovako moglo biti:
Ja sam gledao prvih 20 minuta i onda sam poceo gledati Spurse.Ono sto sam vidio mi ne lici na Newcastle iz zadnjih kola.Ali evo izgleda drugo poluvrijeme ce biti zanimljivije.Monolog je napisao/la:Loše poluvrijeme. Ne zna se ko je gori, Newcastle ili Bolton?!
Činjenica da je Coloccini bio umiješan u 2-3 poluprilike sve govori. Moguće je da su igrači umorni (ali Bolton je igrao u subotu), ali ovo mi više djeluje kao da je bitnije ne izgubiti negoli pobijediti. Kao da se boje krenuti naprijed; čeka se neki prekid, ali nije bilo situacija koje su mirisale na gol.
Nadam se da će drugo poluvrijeme biti gledljivije i da će na kraju Njukaš slaviti pobjedu.

))
)) 

Briljantno.
  Briljantno. Hatem Ben Arfa je na asistenciju Cabayjea u 73. matirao Adama Bogdana
 Jes', dod'o mu lotpu, a ovaj predribl'o sve igrače Boltona i zabio nakon 50 metara trčanja. Krasna asistencija Cabayea.
  Jes', dod'o mu lotpu, a ovaj predribl'o sve igrače Boltona i zabio nakon 50 metara trčanja. Krasna asistencija Cabayea.  

Jel` se to opet zajebav`o u stilu Messija?Monolog je napisao/la:Hatem Ben Arfa je na asistenciju Cabayjea u 73. matirao Adama BogdanaJes', dod'o mu lotpu, a ovaj predribl'o sve igrače Boltona i zabio nakon 50 metara trčanja. Krasna asistencija Cabayea.

Ovo je klasični izvještaj sa rezultati . com. Vide u zagradi asistenta i onda opale. Naravno, u većini slučaja bi bilo dovoljno al' bogme ne i danas.Monolog je napisao/la:Hatem Ben Arfa je na asistenciju Cabayjea u 73. matirao Adama BogdanaJes', dod'o mu lotpu, a ovaj predribl'o sve igrače Boltona i zabio nakon 50 metara trčanja. Krasna asistencija Cabayea.

. Isto mislim da bi dembu ba mogli gledati u drugoj ekipi slijedece sezone ono dok je izlazio je bilo bas ruzno za vidjeti. A i ne znam sta mu je pardew kriv uopste? Kako god ostvaruju se moje prognoze uoci sezone
 . Isto mislim da bi dembu ba mogli gledati u drugoj ekipi slijedece sezone ono dok je izlazio je bilo bas ruzno za vidjeti. A i ne znam sta mu je pardew kriv uopste? Kako god ostvaruju se moje prognoze uoci sezone  (morao sam ponoviti)
 (morao sam ponoviti)  
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.