Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
sad se sjetih, juče jaran odigrao na Rondoa over 11.5. jel prebacio? malo sam se iznenadio kad sam vidio tako nizak broj koševa koji je ponuđen, ipak je rondo, koliko sam uspio upratiti, u dobroj formi. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Poslušao sam teClaus je napisao/la:Malaga - R.Santander 1
Newcastle - Bolton 1
Fulham - Chelsea x2
Sporting - Benfica x2
Aston Villa - Stoke 1x (ne znam zašto je ovako visoka kvota na Villu, tako da se može staviti u single, ili u sistemčić)
Everton - Sunderland 1x
Ovo bi trebao biti trebalo biti prolazno. Najviše očekujem od Newcastlea, da ne kiksaju protiv Boltona, te da Malaga u prvih pola sata riješi pitanje pobjednika. Ostalo prolazi 99,9%.
P.S. Skinut Melov over sinoć, a malo je falilo i za Knickse (prokleti X).
-
nanek
Pa dobro nisi morala sve odigrati,al opet je rosenborg i ovaj glupi ham kam trebo dobiti,znaci ne mogu da vjerujem da je ovaj ham kam zijanio danas svi su ga ovdje igrali. A ova 3 su proslalikusa je napisao/la:eh nista od ovog jos ja poleti odigratnanek je napisao/la:Norvezani danas :
Rosenborg -Sogndal 1 @1.30
Tromso-Stabek 1 @1.50
Stromsgodset-Haugesund zx2 za hrabrije z 2
Molde-Brann z x2 ili z 2 a moze i 1
Norveska druga liga:
Ham Kam -Sandefjord 1 @ 2.30
Sretno
Nikola Peković over 12,5 @ 1.85
Ide na Gortata, očajnog defanzivca, kojem je čak i DeMarcus Cousins nedavno ubacio 41 poen. U prošloj međusobnoj utakmici je Pek ubacio 24 i ako bude i približno dobar u ovoj lagano će prebaciti marginu. Također, očekuje se utakmica na veći broj poena (209 je margina, prošla završila 124-127 za vukove), što znači i više dodira za Crnogorca.
Minnesota-Phoenix zbroj koševa gosta over 105,5 @ 1.85
Sunsi su prebacili ovu margniu u 3 od posljednje 4 utakmice. Proradili su svi cilindri u ekipi, Nash i Gortat savršeno vrte pick&roll, šuteri Redd i Dudley su dobili na samopouzdanju i uglavnom pogađaju svoje šuteve, a i Shannon Brown obično da svoj doprinos. Kao što rekoh, u prošloj utakmici sa Wolvesima su ubacili 124 (istina, izgubili su), ali ono što me najviše privlači kod ove opklade je činjenica da su dobili na samopouzdanju nakon što su dobili Lakerse 20 razlike i ubacili im 125 poena u prošloj utakmici. Sinoć nisu igrali i relativno su odmorni, love Denvera na tom osmom mjestu koje vodi u playoff mislim da će prebaciti ovu marginu.
Milwaukee-Oklahoma City under 210,5 @ 1.85
I jedni i drugi igraju pod pritiskom, Oklahoma pokušava da spasi prvo mjesto na zapadu dok Bucksi love osmo mjesto konferencije. Po meni je margina zaista visoka i ekipa Oklahome je nije prebacila već 8 utakmica zaredom.
Istina, ne možemo isto reći i za Buckse, ali s obzirom da je Oklahomi itekako potrebna ova pobjeda, ne vjerujem da će domaći prebaciti nekih 100 poena. Milwaukee ne igra dobro protiv ekipa sa pozitivnim omjerom, ali po nekim izjavama igrača i trenera zaključio sam da će večeras ipak 48 minuta igrati 100%. U prilog tome ide i njihovo posljednje poluvrijeme, protiv Blazersa, gdje su protivnike zaustavili na samo 31 poen i uhvatili čak 29 koševa više od protivnika. Uglavnom, očekujem borbenu utakmicu (ako se smije tako reć
), što znači i sporiji tempo i jače odbrane.
Ide na Gortata, očajnog defanzivca, kojem je čak i DeMarcus Cousins nedavno ubacio 41 poen. U prošloj međusobnoj utakmici je Pek ubacio 24 i ako bude i približno dobar u ovoj lagano će prebaciti marginu. Također, očekuje se utakmica na veći broj poena (209 je margina, prošla završila 124-127 za vukove), što znači i više dodira za Crnogorca.
Sunsi su prebacili ovu margniu u 3 od posljednje 4 utakmice. Proradili su svi cilindri u ekipi, Nash i Gortat savršeno vrte pick&roll, šuteri Redd i Dudley su dobili na samopouzdanju i uglavnom pogađaju svoje šuteve, a i Shannon Brown obično da svoj doprinos. Kao što rekoh, u prošloj utakmici sa Wolvesima su ubacili 124 (istina, izgubili su), ali ono što me najviše privlači kod ove opklade je činjenica da su dobili na samopouzdanju nakon što su dobili Lakerse 20 razlike i ubacili im 125 poena u prošloj utakmici. Sinoć nisu igrali i relativno su odmorni, love Denvera na tom osmom mjestu koje vodi u playoff mislim da će prebaciti ovu marginu.
I jedni i drugi igraju pod pritiskom, Oklahoma pokušava da spasi prvo mjesto na zapadu dok Bucksi love osmo mjesto konferencije. Po meni je margina zaista visoka i ekipa Oklahome je nije prebacila već 8 utakmica zaredom.
Istina, ne možemo isto reći i za Buckse, ali s obzirom da je Oklahomi itekako potrebna ova pobjeda, ne vjerujem da će domaći prebaciti nekih 100 poena. Milwaukee ne igra dobro protiv ekipa sa pozitivnim omjerom, ali po nekim izjavama igrača i trenera zaključio sam da će večeras ipak 48 minuta igrati 100%. U prilog tome ide i njihovo posljednje poluvrijeme, protiv Blazersa, gdje su protivnike zaustavili na samo 31 poen i uhvatili čak 29 koševa više od protivnika. Uglavnom, očekujem borbenu utakmicu (ako se smije tako reć
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Ljudi šta mislite može li ovo proci sutra ?
Augsburg-Stuttgart - 2 2,45
Chievo-Milan- 2 1,55
Werder-Borussia M.- zp1- (u 1.pol. 1 ili nijedan gol )
Blackburn-Liverpool-1x 1,60
St.Pauli-Union Berlin- 1 1,55
Osasuna-Espanyol- pik X 1,55
Augsburg-Stuttgart - 2 2,45
Chievo-Milan- 2 1,55
Werder-Borussia M.- zp1- (u 1.pol. 1 ili nijedan gol )
Blackburn-Liverpool-1x 1,60
St.Pauli-Union Berlin- 1 1,55
Osasuna-Espanyol- pik X 1,55
Nista Dijabola, jos ja tebi reply i stop, inace odosmo spam 
Da ne bude totalni off, jel de da je Hibbert over kao vorld trejd center?
Support Velez, It's logical! ★
Apsolutno si upravu, nisam ni ja trebao da se petljam al et nek stoji sad tako kako je, odsad samo pišem analizeMont0 je napisao/la:Nista Dijabola, jos ja tebi reply i stop, inace odosmo spam
Moguće Hibbert, nema Toronto previše jakog centra a Indiana će vjerovatno probati nasigurno da igra, tj. pod koš. Svejedno, ja ga ne igram, imam dovoljno za večeras, sretno
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Fulham-Chelsea 2
Milwaukee-Oklahoma 2
Indiana-Toronto 1
Minnesota-Phoenix 2
(MIN)K.Love (-27,5+) 2
(PHO)S.Nash (-12,5+) 2
Memphis-L.A.Clippers 2
Lijepa kvota 65,24

Milwaukee-Oklahoma 2
Indiana-Toronto 1
Minnesota-Phoenix 2
(MIN)K.Love (-27,5+) 2
(PHO)S.Nash (-12,5+) 2
Memphis-L.A.Clippers 2
Lijepa kvota 65,24
Chelsea F.C.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
P.Gasol over 17,5
Ne igra Bryant. Jedino pored Gasola odgovornost moze uzeti Bynum, niko vise, sutati ce mnogo veceras, kao i u ut. nedavno protiv Phoenixa (30 poena)

A.Jefferson over 18,5
Veceras nece nastupiti trojica glavnih igraca Spursa ??, Utah ganja play off, Jefferson mora preuzeti odgovornost.

B.Griffin under 20,5
protiv jake odbrane Memphisa se nece naigrati pod kosem, odlicni su pod kosem i tesko se ko protiv njih naigrao.
Griffin nije u nekakvoj posebno dobroj formi, sasvim izgledno.
GL.
Ne igra Bryant. Jedino pored Gasola odgovornost moze uzeti Bynum, niko vise, sutati ce mnogo veceras, kao i u ut. nedavno protiv Phoenixa (30 poena)

A.Jefferson over 18,5
Veceras nece nastupiti trojica glavnih igraca Spursa ??, Utah ganja play off, Jefferson mora preuzeti odgovornost.

B.Griffin under 20,5
protiv jake odbrane Memphisa se nece naigrati pod kosem, odlicni su pod kosem i tesko se ko protiv njih naigrao.
Griffin nije u nekakvoj posebno dobroj formi, sasvim izgledno.
GL.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
vecaveca je napisao/la:Pesaro-V.Cremona 1
Khimki-Unics Kazan 1
18/Italija-Argentina 1
18/Spanija-Australia 1
trpajjjjkucuuu
![]()
cestitam svima koji su digli lovu
Iskljucivo zbog kladionice sam poceo da pratim Baseball u pocetku nisam nista znao o ovom sportu ali nakon nekog vremena moze se skontati.A i zanimljivo je pratit mec na MLB.com.Fino graficki uradjeno.Pa evo nekih prijedloga za veceras ako neko to uopste igra.
Clevelend Indians-Chicago WS tip 1 Koef 1,80
Po meni to je poklon jer veceras je startni Pitcher kod WS Chris Sale kome je to prvi start u karijeri.Dok za Indianse baca njihov najbolji bacac iz prosle sezone Josh Tomlin.
Chicago Cubs-Milwaukee Brewers tip 1 koef 2,2
Iako u svim svjetskim kladionicama raste koef na Cubse ja cu odigrati 1 prije svega zbog Dale Sveuma koji je 6 godina bio clan Brewersa a nakon toga je 6 godina bio trener.A u novembru je postao menadzer Cubsa.Tako da sigurno zna sve o njima i mislim da Cubsi to mogu iskoristit i doci do pobjede.
Clevelend Indians-Chicago WS tip 1 Koef 1,80
Po meni to je poklon jer veceras je startni Pitcher kod WS Chris Sale kome je to prvi start u karijeri.Dok za Indianse baca njihov najbolji bacac iz prosle sezone Josh Tomlin.
Chicago Cubs-Milwaukee Brewers tip 1 koef 2,2
Iako u svim svjetskim kladionicama raste koef na Cubse ja cu odigrati 1 prije svega zbog Dale Sveuma koji je 6 godina bio clan Brewersa a nakon toga je 6 godina bio trener.A u novembru je postao menadzer Cubsa.Tako da sigurno zna sve o njima i mislim da Cubsi to mogu iskoristit i doci do pobjede.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
ne dadoše Peku da igra u zadnjoj četvrtini nikako, 11 poenadijabola je napisao/la:Nikola Peković over 12,5 @ 1.85
Istina, ne možemo isto reći i za Buckse, ali s obzirom da je Oklahomi itekako potrebna ova pobjeda, ne vjerujem da će domaći prebaciti nekih 100 poena. Milwaukee ne igra dobro protiv ekipa sa pozitivnim omjerom, ali po nekim izjavama igrača i trenera zaključio sam da će večeras ipak 48 minuta igrati 100%. U prilog tome ide i njihovo posljednje poluvrijeme, protiv Blazersa, gdje su protivnike zaustavili na samo 31 poen i uhvatili čak 29 koševa više od protivnika. Uglavnom, očekujem borbenu utakmicu (ako se smije tako reć), što znači i sporiji tempo i jače odbrane.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
* Pennetta - Arruabarrena 10.4. 12:30 1 1,20
* Schiavone - Govortseva(s.t.) 10.4. 16:15 1 1,40
* Videoton - MTK (3:2) 10.4. 18:00 1 1,35
* Zalgiris - Lok.Kuban (0:1) 10.4. 18:15 1 1,55
* GFCO Ajaccio - Lyon(s.t.) 10.4. 20:45 2 2,00
Kanepi - An.Rodionova(20,5) 10.4. 13:35 Manje 1,85
Martić - Beck(21,5) 10.4. 14:15 Manje 1,80
St.Pauli - Union Berlin 10.4. 17:30 1 1,65
Wehen - Unterhaching 10.4. 19:00 1 1,90
Hertha - Freiburg 10.4. 20:00 1 2,20
R.Sociedad - Betis 10.4. 20:00 1 2,25
Chievo - Milan(p/k) 10.4. 20:45 2/2 2,40
sistem 4/7
* Schiavone - Govortseva(s.t.) 10.4. 16:15 1 1,40
* Videoton - MTK (3:2) 10.4. 18:00 1 1,35
* Zalgiris - Lok.Kuban (0:1) 10.4. 18:15 1 1,55
* GFCO Ajaccio - Lyon(s.t.) 10.4. 20:45 2 2,00
Kanepi - An.Rodionova(20,5) 10.4. 13:35 Manje 1,85
Martić - Beck(21,5) 10.4. 14:15 Manje 1,80
St.Pauli - Union Berlin 10.4. 17:30 1 1,65
Wehen - Unterhaching 10.4. 19:00 1 1,90
Hertha - Freiburg 10.4. 20:00 1 2,20
R.Sociedad - Betis 10.4. 20:00 1 2,25
Chievo - Milan(p/k) 10.4. 20:45 2/2 2,40
sistem 4/7
(10.04.) GFCO Ajaccio (d/n)
1 1.50
Malisse-Kunitsyn **SP**
1 1.50
St. Pauli-Union Berlin
1 1.60
Mainz-Koln
1 1.65
Chievo-Milan
2
ovo na veci ulog ?
1 1.50
Malisse-Kunitsyn **SP**
1 1.50
St. Pauli-Union Berlin
1 1.60
Mainz-Koln
1 1.65
Chievo-Milan
2
ovo na veci ulog ?
Željeznicar za život cijeli !
Ne bih igrao prva dva para na veći ulog.
-
nanek
Danas je ponuda hajmo reci bar kod mene katastrofa 
Valerenga -Viking
Huh sta reci ? Tek pocela liga 3 kolo se zavrsava ovom danas tekmom.Pa danas su svi igrali na Valerengu evo gledam procenat daje joj se 70% u odnosu na Viking koji ima 15%, nerijeseno je takodje 15%.
Valerenga je u prva 2 imala polovicno 1 pobjedu jednu izgubljenu u gostima od Stromsgodseta,dok su prvu kuci jedva dobili u 95 minuti.
Viking opet igra malo bolje u priprenim su bili extra,do sada u ligi imaju 1 pobjedu 1 nerijesno.Kuci igrali sa Od grenlandom dobrom ekipom dobili 1 0 a prvu u gostima sa Sandnesom 1-1.
Dakle malo golova primaju ali me brine sto bas svi tipuju danas na Valerengu koja po meni izgleda nekako tromo i loshe u ova prva 2 kola.
Pokusajte igrati bar po meni: Prvo poluvrijeme x, i manje golova. u Oslu pada velika kisa danas pa ce biti i tezak teren jer na Ulevol stadionu nije umjetna trava.
Mozda bude i kec ali danas ce to ici tesko nije Viking bezveze ekipa uopste.
Jos dodajte Chievo-Milan 2
Rochedale -Shefild utd 2
Barcelona-Getafe h1
Oprostite zbog mozda nekih pravopisnih gresaka pisem iz glave
Sretno
Valerenga -Viking
Huh sta reci ? Tek pocela liga 3 kolo se zavrsava ovom danas tekmom.Pa danas su svi igrali na Valerengu evo gledam procenat daje joj se 70% u odnosu na Viking koji ima 15%, nerijeseno je takodje 15%.
Valerenga je u prva 2 imala polovicno 1 pobjedu jednu izgubljenu u gostima od Stromsgodseta,dok su prvu kuci jedva dobili u 95 minuti.
Viking opet igra malo bolje u priprenim su bili extra,do sada u ligi imaju 1 pobjedu 1 nerijesno.Kuci igrali sa Od grenlandom dobrom ekipom dobili 1 0 a prvu u gostima sa Sandnesom 1-1.
Dakle malo golova primaju ali me brine sto bas svi tipuju danas na Valerengu koja po meni izgleda nekako tromo i loshe u ova prva 2 kola.
Pokusajte igrati bar po meni: Prvo poluvrijeme x, i manje golova. u Oslu pada velika kisa danas pa ce biti i tezak teren jer na Ulevol stadionu nije umjetna trava.
Mozda bude i kec ali danas ce to ici tesko nije Viking bezveze ekipa uopste.
Jos dodajte Chievo-Milan 2
Rochedale -Shefild utd 2
Barcelona-Getafe h1
Oprostite zbog mozda nekih pravopisnih gresaka pisem iz glave
-
GeneralBlancos
- Kontakt:
Blackburn - Liverpool 2
GFCO Ajaccio - Lyon 2
Eskisehirspor - Antalyaspor 1
Pardubice - Kometa Brno (1:0) 1
Skelleftea - Brynas (1.ut) 1
GFCO Ajaccio - Lyon 2
Eskisehirspor - Antalyaspor 1
Pardubice - Kometa Brno (1:0) 1
Skelleftea - Brynas (1.ut) 1
Ciro: "6-0 je veliki rezultat ali to se još da izdržati ali 7-0 je posebna blamaža".
veceras rose i melo over opet , u prosloj rose i pored lose igre ubacio 29 poena vjerujem da ce veceras pruziti bolju partiju a granica je 24,5 , melo je sam mislim da ce on opet uzeti nekih 25 suteva ako ne i vise da ubaci pola jos slobodna eto prolaza 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.