Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Haha, ali opet legendarno je njegovo "traženje pravde" kod sudija (većinom u ofsajd situacijama) ...Warrick je napisao/la:Sto se tice ovog radovanja,ja ne smijem ni zamisliti Pippa Inzaghija kao trenera,kao igraca kad zbija bilo kakav gol,stizali su ga negdje van stadiona![]()
,tako bi ovi mogli biti male mace za njega
Kakav golman, gledaj sudije, za malo da se upiše u listu strijelacaGaetanoScirea je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pošteno sam se nasmijao ovom golmanu Lazia.![]()
A evo i jedan kalašnjikov![]()
[youtube][/youtube]
Pa Ferguson rece davno jednom da je rodjen u ofsajduGenghis je napisao/la:Haha, ali opet legendarno je njegovo "traženje pravde" kod sudija (većinom u ofsajd situacijama) ...Warrick je napisao/la:Sto se tice ovog radovanja,ja ne smijem ni zamisliti Pippa Inzaghija kao trenera,kao igraca kad zbija bilo kakav gol,stizali su ga negdje van stadiona![]()
Genghis je napisao/la:Haha, ali opet legendarno je njegovo "traženje pravde" kod sudija (većinom u ofsajd situacijama) ...Warrick je napisao/la:Sto se tice ovog radovanja,ja ne smijem ni zamisliti Pippa Inzaghija kao trenera,kao igraca kad zbija bilo kakav gol,stizali su ga negdje van stadiona![]()
bez srece ne mozes nista osvojit a te sezone Man U je imao srece ko da se rodio u turbetu, sve su za dlaku prolazil, od grupe, Juventusa i na kraju finale. Kasnije isto ih sreca pomazi pa se Terry okliznu, Alex F.je negdje dobre sadake udjelioGaetanoScirea je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pročitajte drugi komentar.
Izvor Juvebalkan.comBurberry46 je napisao/la:Pep Guardiola : " Real najbolji ove sezone u Evropi ? Ne, ako ste gledali Juventus znate da su oni najbolji, impresionirali su me svojim tempom i trkačkom moći a i jedini su klub u Evropi bez poraza !"
Ovo je stara izjava, mozda i do 2 mjeseca, to su ga pitala prije neke utakmice u LP, ali ne sjećam se koje, prenijeli su to svi mediji. A ove sezone malo je oni koji nisu hvalili Juventus i Kontea, tako da ....dilajla je napisao/la:Izvor Juvebalkan.comBurberry46 je napisao/la:Pep Guardiola : " Real najbolji ove sezone u Evropi ? Ne, ako ste gledali Juventus znate da su oni najbolji, impresionirali su me svojim tempom i trkačkom moći a i jedini su klub u Evropi bez poraza !"![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.