Brine me to prvo poluvrijeme, jer smo vuijek slabi u prvom poluvremenu, ali ako izguramo prvo, 3 boda ne ginu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I tu se slazemo, ali ja stvarno en sumnjam u sutrasnju pobjedu, ljudi zadnjih 10 utakmica nisu zabiljezili pobjedu, pa **** misa nece valjda na nama zabiljeziti tu prvu pobjedu 
Brine me to prvo poluvrijeme, jer smo vuijek slabi u prvom poluvremenu, ali ako izguramo prvo, 3 boda ne ginu
Oko za oko, zub za zub!
Papiri za Saida Husejnovica stigli, prije nekih sat vremena
Znaci, protiv Kozare imamo jos jedno pojacanje.
Oko za oko, zub za zub!
Pitanje je možel' on igrat ?! Jel' se vratio u formu, kakvu-takvu ?!samir825 je napisao/la:Papiri za Saida Husejnovica stigli, prije nekih sat vremena![]()
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Mislim da nece igrat svih 90 minuta mislim da je i on sam negdje izjavio da nije 100% spreman al za 30 minuta sigurno jest i nadam se sutra bodovima jer domacin je takav da se moze igrat nema nekog krkanskog pritiska ,teren kolko po slikama mogu vidjet solidan prema tome sve je na nasim igracima i nadam se da nece nam ponovo upravu izbacivat zbog slavlja gola jer onda bi NSBiH morao stavit zabranu i upravama da gostuju

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Nije on spreman za svih 90 minuta, u vrh glave može odigrati 45 minuta.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Moze sigurno odigrat 30-35 minuta
Nadam se da ce i Diatta dobiti priliku sutra.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Evo slika, momcina se pravo ugojio 

Ali valjda moze jedno poluvrijeme izvuci, nek povuce 4-5 napada i iz toga padne bar jedan gol, nama dosta

Ali valjda moze jedno poluvrijeme izvuci, nek povuce 4-5 napada i iz toga padne bar jedan gol, nama dosta
Oko za oko, zub za zub!
[quote="samir825"]Evo slika, momcina se pravo ugojio 

Allahu dragi sta je ovo ?! Neki Bilder ili cak sumohrvac ! Pa realno ovaj je i Pehlica za ....SVASTA !!!

Allahu dragi sta je ovo ?! Neki Bilder ili cak sumohrvac ! Pa realno ovaj je i Pehlica za ....SVASTA !!!
Said k'o Bob Sapp. 
samir825 je napisao/la:Evo slika, momcina se pravo ugojio
šta je ovo Bogte ? ali i ovakav Said može odigrati dobro protiv Kozare.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma on nije izgubio na brzini i tehnici samo je pitanje za koliko ce se umoriti.
[quote="samir825"]Evo slika, momcina se pravo ugojio 

Kakva seljačina,ovaj je zajebao i Krupinca
Samo imate osjećaj za papke mora se priznati

Kakva seljačina,ovaj je zajebao i Krupinca
Samo imate osjećaj za papke mora se priznati
Einigkeit und Recht und Freiheit
Vjeruj mi da jeste izgubio na brzini pravo, jer ne može biti jednako brz sa 70 i sa 95 kila
Nije supermen
DRUG NEBI TI PUNCA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jbg seljacina ili ne mi svi mozemo da mu se sagnemo, momak je rokfeler za nas.
bagrcavi ma brate brz je dosta kazu ove utakmice prijateljske sto je igrao bio je odlican.
bagrcavi ma brate brz je dosta kazu ove utakmice prijateljske sto je igrao bio je odlican.
- molotovljev
Hulk..
Uz pobjedu u Gradišci,odgovarao bi nam remi u Mostaru...tako bi eliminisali Zrinjski iz utrke za Evropu.
Uz pobjedu u Gradišci,odgovarao bi nam remi u Mostaru...tako bi eliminisali Zrinjski iz utrke za Evropu.
F.K.SARAJEVO
Do derbija ce biti u top formi, ne sikirajte se vi 
Ozbiljno cuo sam da momak dobro radi na treninzima i da mu je stalo da se sto prije vrati u formu, a i Jovic je zadovoljan njime, tako da ga protiv Kozare ocekujem od prve minute, pa makar da igra u prvom poluvremenu koje nam toliko skripi
Brzina mislim da nije problem, imamo Matka, Suljica, ma svi su super fizicki spremni, tako da ce oni to nadoknaditi, od njega se trazi koji dobar centarsut, malo tehnike, koji dobar sut
Samo je problem gdje ga staviti? Jer napadaca imamo bas dosta, a ne znam kako se on snalazi u veznom redu, ustvari koja je njegova prirodna pozicija?
Ozbiljno cuo sam da momak dobro radi na treninzima i da mu je stalo da se sto prije vrati u formu, a i Jovic je zadovoljan njime, tako da ga protiv Kozare ocekujem od prve minute, pa makar da igra u prvom poluvremenu koje nam toliko skripi
Brzina mislim da nije problem, imamo Matka, Suljica, ma svi su super fizicki spremni, tako da ce oni to nadoknaditi, od njega se trazi koji dobar centarsut, malo tehnike, koji dobar sut
Samo je problem gdje ga staviti? Jer napadaca imamo bas dosta, a ne znam kako se on snalazi u veznom redu, ustvari koja je njegova prirodna pozicija?
Oko za oko, zub za zub!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Meni se cini krilo, uglavnom ja bi ga stavio umjesto Vucine jer zna loptu podvaliti 
Odlicno, onda umjesto Vucine sto rece Sarajlijica, i samo nek ubacuje lopte, dole staviti Krpica zna je udariti glavom
Dok ne dodje Torlak, onda Torlaka samo pred gol staviti i nek mu Said nabacuje lopte
Dok ne dodje Torlak, onda Torlaka samo pred gol staviti i nek mu Said nabacuje lopte
Oko za oko, zub za zub!
Said Husejinović (born 13 May 1988 in Zvornik) is a Bosnian footballer who is currently playing for Bosnian giants, FK Sarajevo. Before joining FK Sarajevo in March 2012, he was playing for Werder Bremen in the German Bundesliga. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], johntravolta123, OzmoodPinglewood i 38 gostiju.