Kad budeš dolazio na utakmice i budeš gledao utakmicu 90 minuta, onda piši o igri, akcijama i ostalom.
Čuj iz pregleda vidio kako mi igramo
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Kažem na osnovu prilogu i utakmica koje sam gledao na tv, što je smatram dobar uzorak da možeš nešto ocijeniti. Stvarno ne vidim razlog zašto neki ljudi pišu bez ikakvog smisla i suvislosti u postovima. Pisanje radi pisanja povezujem stvarno sa nekim drugim stvarima.Aldinn1 je napisao/la:@batistuta
Kad budeš dolazio na utakmice i budeš gledao utakmicu 90 minuta, onda piši o igri, akcijama i ostalom.
Čuj iz pregleda vidio kako mi igramo![]()
Batistuta je napisao/la:Kažem na osnovu prilogu i utakmica koje sam gledao na tv, što je smatram dobar uzorak da možeš nešto ocijeniti. Stvarno ne vidim razlog zašto neki ljudi pišu bez ikakvog smisla i suvislosti u postovima. Pisanje radi pisanja povezujem stvarno sa nekim drugim stvarima.Aldinn1 je napisao/la:@batistuta
Čuj iz pregleda vidio kako mi igramo![]()
I sam Amar je nesvakidašnji.nick je napisao/la:Nesvakidašnji potez trenera Željezničara
Osim poslao svoje igrače da „uče“ na treningu Olimpica
Ove subote je na stadionu Grbavica odigran sarajevski derbi između Željezničara i Olimpica koji je završen nepopularnim rezultatom 0:0. Nakon utakmice trener Željezničara Amar Osim nije bio zadovoljan efikasnošću svojih igrača pa ih je za kaznu odveo na trening fudbalera Olimpica.
Osim je je ovakvim načinom kažnjavanja definitivno napravio nesvakidašnji potez.
nick je napisao/la:Nesvakidašnji potez trenera Željezničara
Osim poslao svoje igrače da „uče“ na treningu Olimpica
Ove subote je na stadionu Grbavica odigran sarajevski derbi između Željezničara i Olimpica koji je završen nepopularnim rezultatom 0:0. Nakon utakmice trener Željezničara Amar Osim nije bio zadovoljan efikasnošću svojih igrača pa ih je za kaznu odveo na trening fudbalera Olimpica.
Osim je je ovakvim načinom kažnjavanja definitivno napravio nesvakidašnji potez.
Taman htio napisattm8782 je napisao/la:Zamolio bih redakciju sportsport.ba da ukljuce mikrofon sa presice![]()
![]()
![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/nismo-ne ... lova/78321" onclick="window.open(this.href);return false;

Naravno, sve rekao fino otvoreno, pošteno, realno, bez nekakvog izvrdavanja, bez opravdavanja bilo koga, bez podcjenjivanja bilo koga.Crni gavran je napisao/la:Ma Amar vam je zlato, napravite mu ugovor da vodi Zelju koliko god on hoce, necete se pokajati sigurno.
zato je tu Amar.....ne brigaj pasa moj .....dupla je ove godinetu i tamo je napisao/la:Ne znam da li je neko vec pisao ali Zelji je paklen raspored sada sa ovim kupom, i nimalo nece biti lahko drzati sve konce u rukama...
21.april. ZELJEZNICAR - BORAC
25.april. ZELJEZNICAR - SIROKI B. (kup)
pa onda
12.maj. DERBI
15.maj. SIROKI B. - ZELJO uzvratna utaknica finala kupa
u tako jakom tempu nebi imali prava na kiks u sve 4 utakmice, ovako kada se gleda mozda je derbi i najmanje vazna utakmica sto se tice plasmana i razvoja situacije oko titule, ali svi znamo da to nece biti tako, vec ce nam to biti i najvaznija, a ako bi birali da kiksamo, koja bi to bila?
BICE PAKLENOOOOOO!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, NazorUso, Plavamamba i 33 gosta.