hehehe nisam odavno bio u Premiumu, znaci tuda se krece?
Sada imamo 3 igraca koji lumpuju po Ilidzi (Torlak, Suljic i Said)
Ne sikirajte se necu im ja dati subotom navecer da se opijaju pa da nam mahmurni dolaze na utakmice (Suljic ne pije)
samir825 je napisao/la:hehehe nisam odavno bio u Premiumu, znaci tuda se krece?
Sada imamo 3 igraca koji lumpuju po Ilidzi (Torlak, Suljic i Said)
Ne sikirajte se necu im ja dati subotom navecer da se opijaju pa da nam mahmurni dolaze na utakmice (Suljic ne pije)
zaboravio si obucu i scepanovica, koji cesto znaju biti tamo
Kod nas nemoze Suljic premrsav,nemoze ovaj predebeo ...taman jednog na jedno krilo drugog na drugo i imacemo savrsen balans
Kako god nemoze biti sporiji od Krpica na krilu da hebe rak raka(nikad Jovica necu shvatiti i njegovo vidjenje krilnog igraca kad Krpica gura tamo a decko nema ni jedno osobinu krilnog igraca)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kod Jovica igra na desnoj strani...ocito covjek vidi neku svrhu toga(ja licno uopste nevidim) kad sigurno najsporijeg igraca koristi na mjestu gdje se treba probijati bek i na neku brzinu i kerefeke uzimati i probijati stranu,a momak ubio se za klasicnog centarfora jel je bas ko beton i ima kolko sam vidio dobru skok igru,nesto je sad poceo rotirati u Zenici su igrali normalno tj sa dva brza igraca sa strane Matkom i Suljicem pa cu povjerovati da je i Jovic provalio da za krila trebaju brzi igraci
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".