HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- benfica1923
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
ULTRASI SRETAN ROĐENDAN!!!!
Na današnji dan prije točno 18 godina formirana je grupa navijača Zrinjskog iz Mostara pod imenom Ultras-Zrinjski Mostar
Na današnji dan prije točno 18 godina formirana je grupa navijača Zrinjskog iz Mostara pod imenom Ultras-Zrinjski Mostar
benfica1923 je napisao/la:ULTRASI SRETAN ROĐENDAN!!!!

[youtube][/youtube]
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Rođendan?18 godina?Opet se slave neki rođendani koji nemaju veze sa vezom.Zar ultrasi nisu bili nekoliko godina Torcida Mostar?
No dobro,eto vas tamo,slavite šta god hoćete
Evo jedan mali klip kao doprinos za rođendan,kada su hrabri ultrasi napastovali trubadura iz Brage kao i ostala dva fana istoimenog kluba
[youtube][/youtube]
Gdje li su bili protiv Partizana?
Nedajte se smesti,sve najbolje!
No dobro,eto vas tamo,slavite šta god hoćete

Evo jedan mali klip kao doprinos za rođendan,kada su hrabri ultrasi napastovali trubadura iz Brage kao i ostala dva fana istoimenog kluba

[youtube][/youtube]
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Boli tebe briga kad su Ultrasi osnovani, za njihove incidente itd. isto ko sto nas boli briga za RA , nego si ti ovdje s namjerom da provociras, a ne kontas da te niko ne hebe ni 2% ! I pojasni mi ovo boldirano ? Kako mislis gdje smo bili ?? Gdje je vas RA unazad 3-4 godine , skupi se nekako 20-30 ljudi iza gola i stoje ..tepsija je napisao/la:Rođendan?18 godina?Opet se slave neki rođendani koji nemaju veze sa vezom.Zar ultrasi nisu bili nekoliko godina Torcida Mostar?
No dobro,eto vas tamo,slavite šta god hoćete![]()
Evo jedan mali klip kao doprinos za rođendan,kada su hrabri ultrasi napastovali trubadura iz Brage kao i ostala dva fana istoimenog kluba![]()
[youtube][/youtube]
LJubav nasa , zavist vasa !
Čestitke ultrasima!Tko nam fali sutra Aničić.Stojkić...Šta je sa Markićem?Negdje čitam fali i Pehar.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Ako neko ima neki steam, neka postavi. Hvala
-
- Kontakt:
Sretan rođendan ,sve najbolje
(kopirao sam fejsa
)

Čestitke Ultrasima i ne znam sto se javljaju ovi sto pljuju protivničke igrače i koji Titine govore pustaju na poluvremenu.Stavi sliku koliko vas je bilo sad protiv Leotara da se svi nasmijemo

Nedolazim da provociram , al sta ti imas iz Sirokog pricat majketi , Nije tebi nikakva uvreda cuvaj se Listice i tisinaŠB.TRN je napisao/la:Čestitke Ultrasima i ne znam sto se javljaju ovi sto pljuju protivničke igrače i koji Titine govore pustaju na poluvremenu.Stavi sliku koliko vas je bilo sad protiv Leotara da se svi nasmijemo![]()
![]()

Kolko je bilo , bilo je vise nego sto vas dodje godisnje na utakmice

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Stvarno ne znam odakle te na ovoj temi da pišeš a i što uopće je posjećuješ. Bola zaobiđi ih jbte, nema od rasprave i prepucavanja ništa.ANTIFA ! je napisao/la:Nedolazim da provociram , al sta ti imas iz Sirokog pricat majketi , Nije tebi nikakva uvreda cuvaj se Listice i tisinaŠB.TRN je napisao/la:Čestitke Ultrasima i ne znam sto se javljaju ovi sto pljuju protivničke igrače i koji Titine govore pustaju na poluvremenu.Stavi sliku koliko vas je bilo sad protiv Leotara da se svi nasmijemo![]()
![]()
Kolko je bilo , bilo je vise nego sto vas dodje godisnje na utakmicestoga tisina

Who dares, wins !
napokon normalan komentar,ako nemas sta pametno napisat otpepajNeToBoLa je napisao/la:Stvarno ne znam odakle te na ovoj temi da pišeš a i što uopće je posjećuješ. Bola zaobiđi ih jbte, nema od rasprave i prepucavanja ništa.ANTIFA ! je napisao/la:Nedolazim da provociram , al sta ti imas iz Sirokog pricat majketi , Nije tebi nikakva uvreda cuvaj se Listice i tisinaŠB.TRN je napisao/la:Čestitke Ultrasima i ne znam sto se javljaju ovi sto pljuju protivničke igrače i koji Titine govore pustaju na poluvremenu.Stavi sliku koliko vas je bilo sad protiv Leotara da se svi nasmijemo![]()
![]()
Kolko je bilo , bilo je vise nego sto vas dodje godisnje na utakmicestoga tisina
danas protiv borca bez dva igraca,ali bit cemo jaci

ocekujem 4-4-2 i pobjdu naravno,kao poklon za rodjendan
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
vi ste danas na BHT -u jel tako?
bolje da pehar ne igra,konjinaacovic1 je napisao/la:Čestitke ultrasima!Tko nam fali sutra Aničić.Stojkić...Šta je sa Markićem?Negdje čitam fali i Pehar.
melher-----zurzinov,radeljic,dzidic,popovic-----bibib,milicevic,ivesic,marjanovic----jackson,bekic
izgleda da ova postava danas izlazi,po meni moze proci
sretno zrinja
@alemc85 jeste zrinja je na prijenosu u 17h
TV prijenos, radni dan,kiša, tribina 10 KMRosas7 je napisao/la:bolje da pehar ne igra,konjinaacovic1 je napisao/la:Čestitke ultrasima!Tko nam fali sutra Aničić.Stojkić...Šta je sa Markićem?Negdje čitam fali i Pehar.
melher-----zurzinov,radeljic,dzidic,popovic-----bibib,milicevic,ivesic,marjanovic----jackson,bekic
izgleda da ova postava danas izlazi,po meni moze proci
sretno zrinja
@alemc85 jeste zrinja je na prijenosu u 17h

Najlošija tekma koju smo igrali protiv Borca od kada ja pamtim a dugo pamtim.Loše,bezidejno.Mi smo nešto napravili u prvih 20 minuta imali tri dobre šanse ali se onda Borac oslobodio pritiska i počeo nas pritiskati.Srećom smo zabili taj gol u najbolje moguće vrijeme.Drugo poluvrijeme nije vrijedno spomena.Borac tek u 93 minuti napravio neku šansu.
Što se tiče igrača:Melher nas iščupao u zadnjim trenucima,Popović standardan ali može puno više,Džida kapitenski ,Radeljić pokazao da imamo vrlo dobrog stopera i da unatoč Šunjićevom odlasku imamo 4 vrlo dobra stopera,Žuržinova više volim gledati naprijed nego pozadi,Bibić mi se sve više sviđa i potvrdio je moje predviđanje da bo mogao biti novi Smaić.Fali nam jedan dobar iskusan veznjak A Muminović to trenutno nije,Na Ivešića sam ljut zbog naivnog drugog kartona,Krišto za malo vremena malo i pokazao,Lazar pokazuje neke male naznake buđenja ali za njegove mogućnosti to je vrlo slabo a o napadačima (Bekić,Pehar i Jackson) je deplasirano i govoriti jer ništa nisu zabili već mjesecima.Ali nismo ni svjesni kakav biser imamo u timu (Hrvoje Milićević -1993 godište),momak igra drugu seniorsku sezonu i to igra jako zrelo za svoje godine.Samo bojim se da će nam ga oteti i to vrlo skoro netko od jačih klubova iz okruženja.Nije džaba HNS zapeo za njega i jedan je od glavnih igrača u U19 Hrvatske.Sve u svemu ima se na čemu graditi ekipa za slijedeće prvenstvo ali treba istrpiti nekoliko ovih mlađih momaka i nadograditi sa 2-3 iskusna ali prava pojačanja prvenstveno u vezi i napadu.Nisam nas otpisao iz borbe za evropu jer slijede međusobni dueli naših konkurenata ali teško da možemo nadoknaditi izgubljene bodove protiv Čelika koji će se pokazati ključnima.
Što se tiče igrača:Melher nas iščupao u zadnjim trenucima,Popović standardan ali može puno više,Džida kapitenski ,Radeljić pokazao da imamo vrlo dobrog stopera i da unatoč Šunjićevom odlasku imamo 4 vrlo dobra stopera,Žuržinova više volim gledati naprijed nego pozadi,Bibić mi se sve više sviđa i potvrdio je moje predviđanje da bo mogao biti novi Smaić.Fali nam jedan dobar iskusan veznjak A Muminović to trenutno nije,Na Ivešića sam ljut zbog naivnog drugog kartona,Krišto za malo vremena malo i pokazao,Lazar pokazuje neke male naznake buđenja ali za njegove mogućnosti to je vrlo slabo a o napadačima (Bekić,Pehar i Jackson) je deplasirano i govoriti jer ništa nisu zabili već mjesecima.Ali nismo ni svjesni kakav biser imamo u timu (Hrvoje Milićević -1993 godište),momak igra drugu seniorsku sezonu i to igra jako zrelo za svoje godine.Samo bojim se da će nam ga oteti i to vrlo skoro netko od jačih klubova iz okruženja.Nije džaba HNS zapeo za njega i jedan je od glavnih igrača u U19 Hrvatske.Sve u svemu ima se na čemu graditi ekipa za slijedeće prvenstvo ali treba istrpiti nekoliko ovih mlađih momaka i nadograditi sa 2-3 iskusna ali prava pojačanja prvenstveno u vezi i napadu.Nisam nas otpisao iz borbe za evropu jer slijede međusobni dueli naših konkurenata ali teško da možemo nadoknaditi izgubljene bodove protiv Čelika koji će se pokazati ključnima.
- benfica1923
- Kontakt:
Kakav bola bibic,sta si ti gledao....imao 2 dobre prilike da zabije,a slabo skroz,onda jesi mu vidio primanja ko u zitoprometu,slab u duelu,a majstore muminovic je igracina,ako to nisi vidio u 1 pol.onda stvarno....acovic1 je napisao/la:Najlošija tekma koju smo igrali protiv Borca od kada ja pamtim a dugo pamtim.Loše,bezidejno.Mi smo nešto napravili u prvih 20 minuta imali tri dobre šanse ali se onda Borac oslobodio pritiska i počeo nas pritiskati.Srećom smo zabili taj gol u najbolje moguće vrijeme.Drugo poluvrijeme nije vrijedno spomena.Borac tek u 93 minuti napravio neku šansu.
aj bola zdravo,pun mi je **** tih neki prijateljski veza i tih sranja,seres na momka a drama je igro,gol namjestio a i mogo je dat bar jedan,i bit ce nam pravo pojacanje za budućnost...benfica1923 je napisao/la:Kakav bola bibic,sta si ti gledao....imao 2 dobre prilike da zabije,a slabo skroz,onda jesi mu vidio primanja ko u zitoprometu,slab u duelu,a majstore muminovic je igracina,ako to nisi vidio u 1 pol.onda stvarno....acovic1 je napisao/la:Najlošija tekma koju smo igrali protiv Borca od kada ja pamtim a dugo pamtim.Loše,bezidejno.Mi smo nešto napravili u prvih 20 minuta imali tri dobre šanse ali se onda Borac oslobodio pritiska i počeo nas pritiskati.Srećom smo zabili taj gol u najbolje moguće vrijeme.Drugo poluvrijeme nije vrijedno spomena.Borac tek u 93 minuti napravio neku šansu.
Pa vidio sam ja ali neznam šta si ti gledao!U svakom našem ozbiljnijem napadu je imao udjela.Prvu šansu je školski opalio iz prve u bliži kut ,ali j.ebiga 6 igrača i golman na crti.Druga šansa golman obranio.Nabacio damiru za gol.Fali mu 2-3 kg i malo snage.Šta su to drugi napravili u napadu.Što se tiče Mumija u prvom možda i jeste odigrao nešto a u drugom se nije vidio.On kao da je zamjenio godine sa Milićevićem.A zašto se ti narogušiš svaki put kada netko spomene Bibićabenfica1923 je napisao/la:Kakav bola bibic,sta si ti gledao....imao 2 dobre prilike da zabije,a slabo skroz,onda jesi mu vidio primanja ko u zitoprometu,slab u duelu,a majstore muminovic je igracina,ako to nisi vidio u 1 pol.onda stvarno....acovic1 je napisao/la:Najlošija tekma koju smo igrali protiv Borca od kada ja pamtim a dugo pamtim.Loše,bezidejno.Mi smo nešto napravili u prvih 20 minuta imali tri dobre šanse ali se onda Borac oslobodio pritiska i počeo nas pritiskati.Srećom smo zabili taj gol u najbolje moguće vrijeme.Drugo poluvrijeme nije vrijedno spomena.Borac tek u 93 minuti napravio neku šansu.

- benfica1923
- Kontakt:
ja sam samo sad rekao da mi se nije ness svidio,a mumke je izasao brzo u 2,bas se zacudio kad ga je izveo,mogao je on jos,jesi mu vidio reakciju....acovic1 je napisao/la:Pa vidio sam ja ali neznam šta si ti gledao!U svakom našem ozbiljnijem napadu je imao udjela.Prvu šansu je školski opalio iz prve u bliži kut ,ali j.ebiga 6 igrača i golman na crti.Druga šansa golman obranio.Nabacio damiru za gol.Fali mu 2-3 kg i malo snage.Šta su to drugi napravili u napadu.Što se tiče Mumija u prvom možda i jeste odigrao nešto a u drugom se nije vidio.On kao da je zamjenio godine sa Milićevićem.A zašto se ti narogušiš svaki put kada netko spomene Bibićabenfica1923 je napisao/la:Kakav bola bibic,sta si ti gledao....imao 2 dobre prilike da zabije,a slabo skroz,onda jesi mu vidio primanja ko u zitoprometu,slab u duelu,a majstore muminovic je igracina,ako to nisi vidio u 1 pol.onda stvarno....acovic1 je napisao/la:Najlošija tekma koju smo igrali protiv Borca od kada ja pamtim a dugo pamtim.Loše,bezidejno.Mi smo nešto napravili u prvih 20 minuta imali tri dobre šanse ali se onda Borac oslobodio pritiska i počeo nas pritiskati.Srećom smo zabili taj gol u najbolje moguće vrijeme.Drugo poluvrijeme nije vrijedno spomena.Borac tek u 93 minuti napravio neku šansu.
Što se tiče igrača:Melher nas iščupao u zadnjim trenucima,Popović standardan ali može puno više,Džida kapitenski ,Radeljić pokazao da imamo vrlo dobrog stopera i da unatoč Šunjićevom odlasku imamo 4 vrlo dobra stopera,Žuržinova više volim gledati naprijed nego pozadi,Bibić mi se sve više sviđa i potvrdio je moje predviđanje da bo mogao biti novi Smaić.Fali nam jedan dobar iskusan veznjak A Muminović to trenutno nije,Na Ivešića sam ljut zbog naivnog drugog kartona,Krišto za malo vremena malo i pokazao,Lazar pokazuje neke male naznake buđenja ali za njegove mogućnosti to je vrlo slabo a o napadačima (Bekić,Pehar i Jackson) je deplasirano i govoriti jer ništa nisu zabili već mjesecima.Ali nismo ni svjesni kakav biser imamo u timu (Hrvoje Milićević -1993 godište),momak igra drugu seniorsku sezonu i to igra jako zrelo za svoje godine.Samo bojim se da će nam ga oteti i to vrlo skoro netko od jačih klubova iz okruženja.Nije džaba HNS zapeo za njega i jedan je od glavnih igrača u U19 Hrvatske.Sve u svemu ima se na čemu graditi ekipa za slijedeće prvenstvo ali treba istrpiti nekoliko ovih mlađih momaka i nadograditi sa 2-3 iskusna ali prava pojačanja prvenstveno u vezi i napadu.Nisam nas otpisao iz borbe za evropu jer slijede međusobni dueli naših konkurenata ali teško da možemo nadoknaditi izgubljene bodove protiv Čelika koji će se pokazati ključnima.!
Benfica ti ocito nisi gledao utakmicu Bibic je odigrao solidno i stvarno mi je neshvatljivo zasto ga je izveo onaj Musa budala.
JUVE ALE' TIFO PER TE
JUVE ALE' MI HAI PRESO IL CUORE
JUVE ALE' TIFO PER TE
VUOI SAPERE PERCHE'
TI SEGUIRO OVUNQUE GIOCHERAI
TI SOSTERRO PERCHE' TI AMO SAI
SE VINCI SE PERDI PUOI STAR SICURA
PRENDO LA SCIARPA E CORRO DA TE
JUVE ALE' MI HAI PRESO IL CUORE
JUVE ALE' TIFO PER TE
VUOI SAPERE PERCHE'
TI SEGUIRO OVUNQUE GIOCHERAI
TI SOSTERRO PERCHE' TI AMO SAI
SE VINCI SE PERDI PUOI STAR SICURA
PRENDO LA SCIARPA E CORRO DA TE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.