Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la dr.van nostrand » 10 apr 2012, 17:43

Zagreb-Cibona 2 1,50
Gradski rivali, dobro se poznaju ali su trenutno u razlicitim situacijama i formi. Kod Zagreba igraci se bune, plate kasne, klub se u besparici rijesio stranaca...
Cibona nakon loseg pocetka sezone u ovom trenutku mnogo bolje izgleda i pruza partije, za razliku od Zagreba koji kako sezona ide kraju igra sve losije.
Zagreb ulazi u ut. bez povrijedjenih kasuna, Sarica, te Mulaomerovica koji nece nastupiti zbog privatnih razloga.
Kod Cibone nema nikakvih oficijelnh podataka o izostancima, povredama i sl.
Cibona ima odlicnog trenera to je velika prednost, zatim igraju mnogo boilje od Zagreba, nemaju povreda, na svakoj poziciji su pokriveni sa dvojicom igraca, uz sve to vjerujem da ce danas uciniti sve da se osvete za dva poraza koja im je Zagreb nanio u ABA ligi.
Cibona je bolji tim od Zagreba u ovom trenutku i vjerujem da ce zabiljeziti cistu podbjedu danas i nastaviti niz.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 10 apr 2012, 17:51

Augsburg - Stuttgart(s.t.) 10.4. 20:00 X2 1,50
Rochdale - Sheffield Utd. 10.4. 20:45 2 1,65
Drogheda - Bohemians 10.4. 20:45 1 1,95
Chievo - Milan 10.4. 20:45 2 1,60
Mainz - 1.FC Koln 10.4. 20:00 1 1,65
Aalen - CZ Jena 10.4. 19:00 1 1,60

kvota: 20.39

Liverpool.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool.F.C » 10 apr 2012, 18:27

http://****.com/index.php/78-vesti/ ... -monpeljea" onclick="window.open(this.href);return false; :)

dijabola
Kontakt:

Post Postao/la dijabola » 10 apr 2012, 18:40

Chicago-New York zbroj poena domaćina under 97,5
U zadnjih 10 utakmica Chicago je samo jednom prebacio ovu marginu, Atlanti su ubacili 98. S druge strane, od kada je head-coach Knicksa Mike Woodson samo su 2 puta dozvolili protivnicima da prebace 97 poena. Knicksi nisu bili jaka defanzivna ekipa, ali od smjene trenera primaju tek 88,6 poena po utakmici i dozvoljavaju protivnicima odličnih (za Knickse) 42 % šuta. Prije 2-3 dana su ove ekipe igrale u Gardenu, rezultat je bio 91-91, i Knicksi su dobili na produžetke. To vjerovatno znači da će izaći na teren nabrijani, jer su pokazali i sebi i drugima da mogu pobijediti vodeću ekipu istoka. Istina, Chicago je tu prokockao pobjedu, ali Knicksi su slavili. Iako sam se dugo premišljao u vezi ove opklade, jedna stvar je presudila: Rose obnovio povredu???? Navodno će ponovo biti game-time decision, što, s obzirom da coach neće rizikovati težu povredu, vjerovatno znači da ćemo MVP-a prošle sezone gledati u odijelu. Očekujem tvrdu utakmicu, koja može otići na obje strane, i bez Rose ne vidim kako Chicago može ovakvoj (izuzetno agresivnoj) odbrani Knicksa ubaciti 98 poena.
EDIT: Ne znam jel obnovio il je neka druga povreda, al to je manje-više nebitno. Bitno da je game-time decision.
Zadnja izmjena: dijabola, dana/u 10 apr 2012, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 10 apr 2012, 18:56

Evo i ja da odigram nesto....

FC Dundee - Queen of the South Over 2.5 (1,80)
Augsburg - VfB Stuttgart GDG (1:Ja - 2:Nee) 1 (1,22)
Brighton & Hove Albion - Reading X2 (1,33)
Ajaccio GFCO - Lyon prolaz 2 (1,33)
Rochdale - Sheffield United 2 (1,55)

@6.02

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 apr 2012, 19:01

Chievo- Milan 2
Rochdale-Sheffield Utd 2
Blackburn-FC Liverpool GG

4.36 na 5 marki 21.80

Hertha - Freiburg GG
Dundee-Queen of South 1
Mainz - Koln 3+

4.09 na 5 km 20.45 km

Portsmouth - Millwall 2/1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 10 apr 2012, 19:20

FC Augsburg-VfB Stuttgart 3+ 1,70
Ove szone kod kuce Augsburg je samo tri puta porazen. Bayern, pa Leverkusen (na pocetku sezone kada je igrao u odlicnoj formi) te Hoffenheim.
Augsburg ima 8 ut. bez poraza na svojoj SGL Areni, i imaju 5-6-3 uz gol razliku 17:15. Trenutno se nalaze mjesto iznad zone ispadanja/razigravanja. Poslije ut. i poraza od Bayerna, Robben je kazao da ova ekipa ne zasluzuje da ispadne.
Stuttgart je u vrlo dobroj formi, od februara mjeseca, nemaju porza vec nekoliko ut. i sada su u situaciji da ganjaju sto bolji plasman za Europu.
Ibisevic je u odlicnoj formi, u svakoj skoro ut . zabija gol, asistira suigracima, tako da Stuttgart u zadnje 4. ut postigao 11 golova.
Augsburg je zabio 7 golova u posljednjih 8 ut.
Stuttgart 26 golova u 9 ut. prosjek 3 gola.
Proslu ut. Stuttgart je dobio kod kuce 2:1.
Od ovih ekipa ponovo ocekujem ut. sa golovima ali isto tako mala prednost gostima koji su pronasli formu i igraju odlicno.
Augsburgu nedostaju:Oehrl, de Jong, Bah, Gogia, Moravek a kod Stuttgarta Boulahrouz.

R.Sociedad-R.Betis 3+ 1,70
Obje ekipe su iz sredine tabele.
Sociedad je u odnosu na trenutnu Zaragozu koja se nalazi u ugrozenoj zoni ispred 9 bodova a Betis ispred +10 bodova.
Kod kuce Sociedad solidan, iamju 7-4-4, i u 15 domacih ut. su zabili 23 a primili 15 golova.
Kod kuce igraju ofanzivno i otvoreno, jer imaju dobre igrace prema naprijed, Vela, Zurutuza, Griezman, Prieto, Agirretxe...
Danas ce biti bez golmana C.Bravo i defendera Mikel Gonzalesa.
To je mali problem za njihovu zadnju liniju, ipak dva nova igraca je prilicna promjena za ekipu.
Real Betis u gostima 5-0-10, 15 golova zabili i 23 primili.
Betis ima odlican dvojac u napadu koji moze svakoj ekipi postici pogodak, Santa Cruz i Ruben Castro.
Betisu isto u odbrani nedostaju Mario i Ustaritz.
U prvoj ut. u Sevilli, Sociedad je slavio sa 2:3.
Objue ekipe su digle formu, postizu golove i danas ocekujem otvorenu ut. u kojoj ce napadaci iskoristiti probleme oko izostanaka u odbrani na obje strane.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 10 apr 2012, 19:52

U wiliamsu granica na D.Rosea je 22,5, pa eto ako ima na njihovoj online ponudi vrijedi odigrat, isto tako granica na A.Jamison iz clevelanda je 18,5 a i on bi trebo prec jer irvinga nema.
ne znam jel ima kod njih ovo na online-u al eto ako ima vrijedi odigrat obojicu preko.
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 10 apr 2012, 19:55

prijatelju,postoji veeeeelika mogucnost da Rose ne zaigra veceras,tako da bolje preskocit..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 10 apr 2012, 20:00

jasko_juve je napisao/la:prijatelju,postoji veeeeelika mogucnost da Rose ne zaigra veceras,tako da bolje preskocit..
znam znam, al opet je poklon granica, jer sigurno s njim nece riskirat da igra par minuta, il ce igrat onako kako igra il nece uopste lazit u igru tako da je kvota 1 opet :)
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 10 apr 2012, 20:00

HuX je napisao/la:isto tako granica na A.Jamison iz clevelanda je 18,5 a i on bi trebo prec jer irvinga nema.
slika
A.Jamison 18,5 over
Raspucao se u zadnje dvije-tri ut. Raptorsima 25 i Netsima 34 poena, ponajvise zahvaljujuci izostancima vaznih igraca (Irving, Varejao, Gibson, Parker).
Veceras ponovo ide u over. Dolazi Charlotte, najlosija ekipa + veliki negativni niz.
19p 03.01. pa 20p 16.01., jos su tada igrali i Varejao, Irving...

zicer
silver & black

forumash
Kontakt:

Post Postao/la forumash » 10 apr 2012, 20:05

Consigliere je napisao/la:Off topic pitanje: jel ima ijedna domaca kladionica da ima ponudu za osvajaca Lige prvaka ili eventualno EURA??
U Meridianu ima sigurno sve ponudjeno, možeš čak i sam smišljati oklade i prihvataju uglavnom sve... Ja sam prešao sa wwina kod njih i zadovoljan sam. Imaju i klizni hendikep na košarku, štimaš sebi granicu hendikepa i koševa po želji i dobiješ odgovarajuću kvotu ;)

niho1987
Kontakt:

Post Postao/la niho1987 » 10 apr 2012, 20:53

niho1987 je napisao/la:Ljudi šta mislite može li ovo proci sutra ?

Augsburg-Stuttgart - 2 2,45
Chievo-Milan- 2 1,55
Werder-Borussia M.- zp1- (u 1.pol. 1 ili nijedan gol )
Blackburn-Liverpool-1x 1,60
St.Pauli-Union Berlin- 1 1,55
Osasuna-Espanyol- pik X 1,55
jos maloo :D

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 10 apr 2012, 21:59

BeastZE je napisao/la:Moj prijedlog:
Werder-M gladbach odg i 3+ @ 2,15

2:2,laganica :D
❶❾❽❽

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 10 apr 2012, 22:01

Leyton je napisao/la:
Leyton je napisao/la:Nikola Ciric-Alberto Brizzi 2,00 (Supersport)
Situacija vrlo jednostavna,Ciric je blago receno katastrofalan ove sezone,omjer pobjeda i poraza je 0-7 i to je sasvim dovoljan razlog da moja opklada ide na Talijana koji marljivo skuplja bodove na ''Clayu'' ove sezone.I kvota u nekim kladionicama ide sa 2,3 na 1,7 sto je dobar znak :D
Bravo Alberto majstore 8-)
Brizzi-Ciric 6-4 6-1

Ovo sam pratio, svaka čast, samo nastavi ;)

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 10 apr 2012, 22:01

Prosao lagano Stuttgart.Upec'o kvotu 2,80 u SP Milleniuma. :D

Cekam:
Miami 1
Orlando 2
Nowitzki vise
Chicago-New York vise od 186
Clevland Charlote vise od 192
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

nanek

Post Postao/la nanek » 10 apr 2012, 22:18

Danas je ponuda hajmo reci bar kod mene katastrofa

Valerenga -Viking

Huh sta reci ? Tek pocela liga 3 kolo se zavrsava ovom danas tekmom.Pa danas su svi igrali na Valerengu evo gledam procenat daje joj se 70% u odnosu na Viking koji ima 15%, nerijeseno je takodje 15%.
Valerenga je u prva 2 imala polovicno 1 pobjedu jednu izgubljenu u gostima od Stromsgodseta,dok su prvu kuci jedva dobili u 95 minuti.

Viking opet igra malo bolje u priprenim su bili extra,do sada u ligi imaju 1 pobjedu 1 nerijesno.Kuci igrali sa Od grenlandom dobrom ekipom dobili 1 0 a prvu u gostima sa Sandnesom 1-1.

Dakle malo golova primaju ali me brine sto bas svi tipuju danas na Valerengu koja po meni izgleda nekako tromo i loshe u ova prva 2 kola.

Pokusajte igrati bar po meni: Prvo poluvrijeme x, i manje golova. u Oslu pada velika kisa danas pa ce biti i tezak teren jer na Ulevol stadionu nije umjetna trava.
Mozda bude i kec ali danas ce to ici tesko nije Viking bezveze ekipa uopste.A ovo je bilo 3 u 1 :D

Jos dodajte Chievo-Milan 2
Rochedale -Shefild utd 2
Barcelona-Getafe h1

vevericabimbereket
Kontakt:

Post Postao/la vevericabimbereket » 10 apr 2012, 22:23

2 od sinoc i 3 od danas

grifin ispod
gasol preko
stutgart PM6 (gol u oba poluvremena)
mainz PM6
milan 2

jos ako milan ostane do kraja ovako,na 4 markice ce se dobiti 55,jos danas u plusu bingo 15tak,tako da vrlo uspesan dan za vasu i nasu vevevricu..:)

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 10 apr 2012, 23:30

vevericabimbereket je napisao/la:2 od sinoc i 3 od danas

grifin ispod
gasol preko
stutgart PM6 (gol u oba poluvremena)
mainz PM6
milan 2

jos ako milan ostane do kraja ovako,na 4 markice ce se dobiti 55,jos danas u plusu bingo 15tak,tako da vrlo uspesan dan za vasu i nasu vevevricu..:)
Veverice hoces li okrenuti janje za sebe i svoju druzinu sa tim silnim novcima ?
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 apr 2012, 23:41

svaka cast onom ko je u plusu sto se tice kladionice ;) to je nemoguce. Kladionica je vise hobi/neka vrsta sporta :lol: :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.