Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Ma bjezi ba . Prosle sezone isto se desilo Agueru ,ako se ne varam u onoj Cup tekmi ,uprkos gripi, igrao je do tamo 60 min . a bolje da nije . Vidim Falcao i Adrian nisu ni trenirali,tako da i ako budu igrali bice nikakvi . Ovo se samo ovom klubu moze desiti .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
salim se ba,sa jedne strane voli bi da svi igraju da gledamo strasnu utakmicu,ali s obzirom da su nam ovi prisli na samo 4 boda onda bi svakako za nas bilo poprilicno dobro da ne igraju Falcao i Adrian.juznjak> je napisao/la:Ma bjezi ba . Prosle sezone isto se desilo Agueru ,ako se ne varam u onoj Cup tekmi ,uprkos gripi, igrao je do tamo 60 min . a bolje da nije . Vidim Falcao i Adrian nisu ni trenirali,tako da i ako budu igrali bice nikakvi . Ovo se samo ovom klubu moze desiti .
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Yebiga juzni, u krivom momentu dosla ova utakmica za vas. Trebaju nam bodovi za titulu a od vas ocekujemo da se naguzite kao i u prethodnih 12 godina. Cholo odmah najavio poraz rekavsi da su budale oni koji misle da ce Atleti igrati sutra za Barcinu slavu. Usput, ni kao igrac nije pobijedio Reala, nece jos podugo ni kao trener (vjerovatno).

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Tylolhot.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Vidi cvikerasa medju svojima
zar si opet banovan?
hbte Culerosi ce ti doci glave
.
Ne znam kako si tu Cholinu izjavu uspio protumaciti na taj nacin ? Sta je trebao reci da ce igrati za Barcinu slavu
?igramo za svoje interese i to je to . Sto se tice naguzivanja,pa u nekim proslim utakmicama,Atletico je znao biti bolji protivnik na terenu ,ali jednostavno nije imao srece . Sjeti se one utakmice od prije 3 godine na Cuernabeu ,Atleti je pogadjao stative i imao bolje prilike ,dok je Real izjednacio golom iz offsajda . Tako da nije bilo uvijek naguzivanja . Sutra sam optimista i ocekujem najmanje bod . Uf kad ih Colo naspanuje ima da pucaju koske
. Inace,veceras Raul Garcija dvostruski strijelac za Osasunu
. Ne znam ovo mu je 7-8 gol u sezoni mislim
igra k'o preporodjen . Atleti ga planira prodati na ljeto i dovesti Francuza Capuea,a da to nije samo suplja,jucer je potvrdio i ugledni francuski portal RMC,koji nije isto smece kao Marca ili Fichajes net . Kazu da je ta ''masina '' blizu Calderona .Takodje,i Michu je blizu Calderona,vrlo moguce s obzirom da ce Atletico sigurno posuditi jos neke igrace na ljeto Rayu .
Ne znam kako si tu Cholinu izjavu uspio protumaciti na taj nacin ? Sta je trebao reci da ce igrati za Barcinu slavu
Hebena stvar .Raul_64 je napisao/la:Tylolhot.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ma kaki banovan, zaboravio sifru od profila, i sto je jos gore, zaboravio sifru i od maila, tako da nije bilo ni teoretske sanse da se prijavim na onaj profil 
Dobro, 2009. je 1-1 bio ravnopravan rezultat, a onaj gol Huntelaara, covjek je bio 2 milimetra u ofsajdu
Jedini derbi gdje pamtim da ste bili bolji i da ste zasluzili pobijediti je onaj iz sezone 2006-07. Torres zabio gol, a nasi nisu izlazili iz svog kaznenog, nedugo nakon Torresovog gola zabi i Perea, al' njemu ponistise (neopravdano). Kasnije Higuain zabi svoj prvijenac za Madrid i mogo si ga yebat
2002-03. Sigurna pobjeda, Figo masi penal i u zadnjoj minuti neki vas zabi gol iz slobodnjaka. Zato je to fino stiglo na naplatu pola godine kasnije, dobismo na Calderonu 4-0 i ujedno proslavismo titulu, Celta pobijedi Reala i tako digosmo Primeru
Bit ce zanimljivo sutra. Ima prijenos na TV1.
Dobro, 2009. je 1-1 bio ravnopravan rezultat, a onaj gol Huntelaara, covjek je bio 2 milimetra u ofsajdu
Jedini derbi gdje pamtim da ste bili bolji i da ste zasluzili pobijediti je onaj iz sezone 2006-07. Torres zabio gol, a nasi nisu izlazili iz svog kaznenog, nedugo nakon Torresovog gola zabi i Perea, al' njemu ponistise (neopravdano). Kasnije Higuain zabi svoj prvijenac za Madrid i mogo si ga yebat
2002-03. Sigurna pobjeda, Figo masi penal i u zadnjoj minuti neki vas zabi gol iz slobodnjaka. Zato je to fino stiglo na naplatu pola godine kasnije, dobismo na Calderonu 4-0 i ujedno proslavismo titulu, Celta pobijedi Reala i tako digosmo Primeru
Bit ce zanimljivo sutra. Ima prijenos na TV1.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ovaj Atletico skino gace Realu jos tri dana prije utakmice. Slobodno komsijte,zabijajte kad mozete. ccc
Istina,ono vec u svlacionici su porazeni u glavama . Veceras ocekujem da ih Colo napali odnosno naspanuje da odigraju i da se bore za grb kao sto je on nekadaFKKrajina je napisao/la:Ovaj Atletico skino gace Realu jos tri dana prije utakmice. Slobodno komsijte,zabijajte kad mozete. ccc
Ovakav bi trebao biti sastav . Znaci kroz kontra napade pokusati ugroziti Ikera,bice interesantno,jer cini mi se da Atleti igra bolje protiv ekipa koje su napadacki orijentisani .
--------Courtois-------------
Juanfran--Perea--Godin--Filipe
-- Koke --Gabi-Tiago --Diego
---Arda--------Falcao--
Ocekujem dosta od Juanfrana ,posto Marcelo voli da izljece u napade , samim tim otvora se rupa u odbrani Reala , a Juanfran itekako zna proci po toj desnoj strani i uputiti dobar centarsut za Tigra
A por los vikingos!!!!
Molim link za tekmu 
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
http://www.lshunter.tv/streams/1/lshro1.html" onclick="window.open(this.href);return false;zeljocity je napisao/la:Molim link za tekmu
btw proslo je 10 kriticnih minuta..athletico se dobro drzi
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Hvala.Xardas je napisao/la:http://www.lshunter.tv/streams/1/lshro1.html" onclick="window.open(this.href);return false;zeljocity je napisao/la:Molim link za tekmu
btw proslo je 10 kriticnih minuta..athletico se dobro drzi
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Pa onaj smeker nije normalan 
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Joj penala Boze me sacuvaj pa ono ni djeca ne prave na treninzima..
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Bjezi ba bolje predat odmah i pisat 3:0 za Real nego ovako bezze zivce kidat.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- PatrickBateman
- Kontakt:
Igrali odlicno,dali gol i onda se povukli po pic*ice...
Kakav je omjer u tekmama izmedzu Reala i Atletica??
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Trcali su a da su nesto pretjerano dobro igrali nisu barem po meni nisu. I opet ta taktika "razleti se pa sta bude bude" umjesto kontrolisane i pametne igre meni jednostavno ne shvatljivo.PatrickBateman je napisao/la:Igrali odlicno,dali gol i onda se povukli po pic*ice...
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- PatrickBateman
- Kontakt:
Pa nisu igrali protiv Orasja jbtzeljocity je napisao/la:Trcali su a da su nesto pretjerano dobro igrali nisu barem po meni nisu. I opet ta taktika "razleti se pa sta bude bude" umjesto kontrolisane i pametne igre meni jednostavno ne shvatljivo.PatrickBateman je napisao/la:Igrali odlicno,dali gol i onda se povukli po pic*ice...
Prvo poluvrijeme ravnopravni,drugo bolje otvorili a onda raspad
- raul-zakon
- Kontakt:
Želim samo da čestitam mlađem bratu na veoma dobroj igri(prvih 60 minuta), pošteno ste naše oznojili. Svaka čast. Nadam se da ćete ipak vi nekako do tog 4. mjesta, jer više volim gledati vas u LP nego šišmiše(pogotovo ako se na kraju ne, daj Bože, ispostavi da su nam oni uzeli titulu
), a pogotovo ne bih želio gledati naftaše.
(Post napisan sa 0% ironije-garantovano)
(Post napisan sa 0% ironije-garantovano)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Pa bolan kad imas za klasu slabiju ekipu ne kofrcis se na terenu nego probas nesto pametno odradit. A oni hoce da se ganjaju sa Realom hahahah slabo ko se moze sa Realom ganjat a Atletico definitivno ne moze barem ne sa otvorenim igrom.PatrickBateman je napisao/la:Pa nisu igrali protiv Orasja jbtzeljocity je napisao/la:Trcali su a da su nesto pretjerano dobro igrali nisu barem po meni nisu. I opet ta taktika "razleti se pa sta bude bude" umjesto kontrolisane i pametne igre meni jednostavno ne shvatljivo.PatrickBateman je napisao/la:Igrali odlicno,dali gol i onda se povukli po pic*ice...![]()
Prvo poluvrijeme ravnopravni,drugo bolje otvorili a onda raspad
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.