BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
bhf-a nazalost nece biti puno, mozda 100-200 ljudi. nije se moglo doci do karata pored ovi tapkarosa, kao i vecina bosanaca i hercegovaca, koji su htjeli kupiti karte po normalnoj cijeni.
a negdje sam citao da su robijasi prestali pratit repku organizovano.
to za supica bi bilo super kad bi otisao u njemacku, tamo znaju raditi sa golmanima, imaju dosta dobrih.
to za supica bi bilo super kad bi otisao u njemacku, tamo znaju raditi sa golmanima, imaju dosta dobrih.
hasagic definitivno nemoze igrati, inace bi bio pozvan. kad bi on bio spreman svakako nebi bilo dileme.fk zeljeznicar je napisao/la:ako se hasagić oporavio trebalo bi ga staviti na go protiv turske, to je logično, ako je ćiro mogao staviti nemanju koji nije imao kluba za razliku od begovića, jer je dobro branio protiv belgije, šta onda reći za hasagića, da se ja pitam ja bi stavio hasagića, ja se svaki put zaledim kad supić treba da izleti, al imamo golmane ebo njemačku, do neki dan smo se krpili na sve načine, a sad ne znaš koga ubaciti
meni je samo steta sto ciro nije igrao sa begovicem protiv armenije, makar da ga je ubacio zadnjih par minuta, da ga osiguramo definitivno, i ako je supic dobro branio.
sad ce vjerovatno i supic igrati protiv turske, jer nevjerujem da ce se ciro odluciti da u utakmici sa tolikim znacajem za sviju nas, da stavlja mladog i neiskusnog golmana.
Bas je obrnutofk zeljeznicar je napisao/la:ako se hasagić oporavio trebalo bi ga staviti na go protiv turske, to je logično, ako je ćiro mogao staviti nemanju koji nije imao kluba za razliku od begovića, jer je dobro branio protiv belgije, šta onda reći za hasagića, da se ja pitam ja bi stavio hasagića, ja se svaki put zaledim kad supić treba da izleti, al imamo golmane ebo njemačku, do neki dan smo se krpili na sve načine, a sad ne znaš koga ubaciti

Dok na liniji Hasagic je neprikosnoven ali ako je imalo rovit od povrede nebi bilo bas pametno takvog ga staviti.
I jos nesto igraci Turske ga skoro svi poznaju,tako da i to nije bas najbolje rjesenje.
Ali cim se stvara jaka konkurencija na tom mjestu,gdje smo u nekim trenutcima bukvalno bili bez ijednog normalnog golamana dobro je onda.
P.S Begovic je osiguran da nikd ni minute ne stane na gol.Njemu vise mjenjanja repke nema

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 sep 2009, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
prema ovome hasagić je spreman i može branitidino-92 je napisao/la:hasagic definitivno nemoze igrati, inace bi bio pozvan. kad bi on bio spreman svakako nebi bilo dileme.fk zeljeznicar je napisao/la:ako se hasagić oporavio trebalo bi ga staviti na go protiv turske, to je logično, ako je ćiro mogao staviti nemanju koji nije imao kluba za razliku od begovića, jer je dobro branio protiv belgije, šta onda reći za hasagića, da se ja pitam ja bi stavio hasagića, ja se svaki put zaledim kad supić treba da izleti, al imamo golmane ebo njemačku, do neki dan smo se krpili na sve načine, a sad ne znaš koga ubaciti
meni je samo steta sto ciro nije igrao sa begovicem protiv armenije, makar da ga je ubacio zadnjih par minuta, da ga osiguramo definitivno, i ako je supic dobro branio.
sad ce vjerovatno i supic igrati protiv turske, jer nevjerujem da ce se ciro odluciti da u utakmici sa tolikim znacajem za sviju nas, da stavlja mladog i neiskusnog golmana.
Tarik14 je napisao/la:Treniralo se u kompletnom sastavu
Prvi put od početka priprema naše fudbalske reprezentacije na treningu su selektoru Miroslavu Blaževiću bili na raspolaganju svi pozvani igrači.
Početak treninga obilježilo je snimanje reklame naručene od Ministarstva sporta i kulture Kantona Sarajevo, koja promoviše dječiju aktivnost u sportu, posebice fudbalu. Naravno, glavni akter reklame je selektor Blažević, a popularnog Ćiru nije previše oduševilo što je čak tri puta morao ponoviti snimanje reklame.
Na treningu su bili prisutni novinari i foto reporteri iz Japana, Njemačke, Engleske, Italije i mnogih drugih zemalja. Pomenuti gosti saglasni su u jednom, Bosna će igrati na Mundijalu!
Selektor i stručni štab mogu zadovoljno trljati ruke i zbog činjenice da je punim tempom trenirao Kenan Hasagić, ali i Zlatan Bajramović koji još uvijek nije spreman za odigravanje cijele utakmice u nacionalnom dresu.
Nakon trčanja i razgibavanja, te aktivnog odmora u vidu žongliranja sa loptom, naši internacionalci su trenirali uigrane kombinacije u kojima je lopta bila dodavana na prvi dodir. Ćiro je imao puno kritika na način na koji je odrađena ova vježba, te je često prekidao akcije i ponavljao ih iz početka.
Sve u svemu, večerašnji trening na Stadionu Grbavica može se okarakterisati vrlo uspješnim!
Izvor : reprezentacija(tacka)net
robijasi su prestali pratit celik organizovano...BOJKOTdino-92 je napisao/la:bhf-a nazalost nece biti puno, mozda 100-200 ljudi. nije se moglo doci do karata pored ovi tapkarosa, kao i vecina bosanaca i hercegovaca, koji su htjeli kupiti karte po normalnoj cijeni.
hasagic ce protiv spanije braniti
-
- Kontakt:
Cisto sumnjam da bi se mogla onakva atmosfera kad drzavni tim igra u Zenici bez Robijasa. "Zenica je Bosne zjenica".
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
hahaha jesu mi ovi robijaši mrski, jedini oni dolaze na tekmu rep.bih sa šalovima i zastavama čelika, al mi nije jasno godinama su zviždali igračima sarajeva i želje, pa što sad ne zvižde rođenom sarajliji džeki, a i kad bi sad zviždali ne bi ni bilo navijanja, valja izviždati jahića, hasagića, vladavića, štilića, džeku, muratovića, nadarevića, berberovića...Wolverine je napisao/la:robijasi su prestali pratit celik organizovano...BOJKOTdino-92 je napisao/la:bhf-a nazalost nece biti puno, mozda 100-200 ljudi. nije se moglo doci do karata pored ovi tapkarosa, kao i vecina bosanaca i hercegovaca, koji su htjeli kupiti karte po normalnoj cijeni.
ma goni ih u qrac , zar je vazbo ko je iz koje grupe , vazno je da se navija i voli svoja zemlja !Mirza_Hordas je napisao/la:cole-ch je napisao/la:A, Robija najavila degenet svima koji dodju sa obelezjem BHF-a.mostar1922 je napisao/la:BHF je najavio degenek ko upali baklju ili donese Tursku zastavu. Zivi bili pa vidjeli...
jbg robijaši su pretjerali
i nek neseru vise sa gupostima
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
ma hanka kraljicaemir_ je napisao/la:Ibisevic je iz Bosne otisao poslije rata s toga nemoj da ga smatras dezerterom. Ovdje treba razdvojiti termin dijaspore i dezertera. Salihovic i misimovic su rodjeni u njemackoj jer su njihove porodice jos od 80-etih tamo... Dezerterima treba dati do znanja da su izdajnici ove zemlje i te nema priče!!!dino-92 je napisao/la:on misli da smo svi mi pobjegli da ne moramo branti domovinu, agresorske snage su pred kucom nasom stajale, i samo radi prezimena uspjeli smo pobjeci. ali naravno on nas mrzi, bolje bi bilo da nas zakolju i siluju. ali ibisevic, misimovic, salihovic, muslimovic, itd. ti su naravno izuzetci. i oni su dijasporci. i huminaturno od koje se on hranio, nisu mu iz dijaspore slali, i oruzje koje je arbih dobila, i to naravno nisu dijasporci slali.mahalas je napisao/la:očito naš član fk željezničar ima nekih problema sa kompleksima, ali nema veze mi popišani nastavimo dalje....
ne znam kako on moze ikako voliti ovu repku kad ima tamo toliko dijasporaca.
a za sve dezertere ide muzička!!!!
[youtube][/youtube]

Eh potpis za ovo .....zenicani pokupuju karte za 30 maraka i prodaju za 100 i ostane ti vrlo malo karata povoljni ,a znamo kako zarađuje nas narod .....meni neki dan prodaje momak karte za 120 KM sjever ....hej jel on uredu????dino-92 je napisao/la:bhf-a nazalost nece biti puno, mozda 100-200 ljudi. nije se moglo doci do karata pored ovi tapkarosa, kao i vecina bosanaca i hercegovaca, koji su htjeli kupiti karte po normalnoj cijeni.
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
@emir_je
salihovic je rodjen u bih, i izbjeglica je kao i vecina nas koji otisli tokom rata. a prvo je rasprava bila samo o dijaspori, a ti okreci kako god hoces, i vedo i miske su dijaspora.
al eto nek si ti tako pametan, tebi kad bi cetnici upali u kucu ti bi im se suprotstavio, jel? pa da te kolju, bolje to nego pobjeci.
salihovic je rodjen u bih, i izbjeglica je kao i vecina nas koji otisli tokom rata. a prvo je rasprava bila samo o dijaspori, a ti okreci kako god hoces, i vedo i miske su dijaspora.
al eto nek si ti tako pametan, tebi kad bi cetnici upali u kucu ti bi im se suprotstavio, jel? pa da te kolju, bolje to nego pobjeci.
Ako je Vlasenica u dijaspori ondadino-92 je napisao/la:@emir_je

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
dijaspora su oni koji zive van maticne zemlje, a vedo je zivio u americi
- fk zeljeznicar
- Kontakt:
dabogda mu prisjela svaka marka i poželim sve najgore svakom šverceru, dabogda nijednu kartu prodo, pa makar prazno bilo bpbavarac je napisao/la:Eh potpis za ovo .....zenicani pokupuju karte za 30 maraka i prodaju za 100 i ostane ti vrlo malo karata povoljni ,a znamo kako zarađuje nas narod .....meni neki dan prodaje momak karte za 120 KM sjever ....hej jel on uredu????dino-92 je napisao/la:bhf-a nazalost nece biti puno, mozda 100-200 ljudi. nije se moglo doci do karata pored ovi tapkarosa, kao i vecina bosanaca i hercegovaca, koji su htjeli kupiti karte po normalnoj cijeni.
Meni neki ljudi ovdje nikako nisu jasni. Čovječe repka igra. Kakve to veze ima jel ko Robijaš, Manijak, Hordaš, Fukara, peti, deseti? Svi isto volimo BiH i svi od srca navijamo za repku. Zenica je u BiH isto kao i Sarajevo, a spomenuti igrači brane boje BiH, a ne Sarajeva, Zenice ili nekog drugog grada. Eto zato će svaki Zeničanin svoja pluća dati za Džeku "Željovca" ili bilo kojeg drugog igrača. Ako je neki kontingent Željinih navijača obolio od sindroma grčkih gradova-država, to onda ne znači da su svi u ovoj zemlji takvi.fk zeljeznicar je napisao/la: hahaha jesu mi ovi robijaši mrski, jedini oni dolaze na tekmu rep.bih sa šalovima i zastavama čelika, al mi nije jasno godinama su zviždali igračima sarajeva i želje, pa što sad ne zvižde rođenom sarajliji džeki, a i kad bi sad zviždali ne bi ni bilo navijanja, valja izviždati jahića, hasagića, vladavića, štilića, džeku, muratovića, nadarevića, berberovića...
Teško tebi ako su ti Robijaši mrski zato što navijaju za klub iz svog grada. Jel to trebaju biti prilivode pa navijati za Želju? Žalim, ali Zenica nije Hrasnica, Tarčin ili Ilijaš, da nema svojih sportskih kolektiva, pa da njeni građani moraju navijati za klub iz "velikog grada".
Ohladi malo od tog sektaštva više. Prvo ti smetaju ljudi iz dijaspore, pa su ti sada Robijaši mrski, šta će biti slijedeće? Ne valjaju one Sarajlije koje ne navijaju za Želju, možda? Nalazimo se pred historijskom šansom, a ti sve što znaš je tražiti drugima mane i blatiti svakoga ko svijet ne gleda kroz tvoju prizmu. Zagledaj se malo u ogledalo.
Igra naša Domovina i svi treba da budemo k'o jedan, jer ova zemlja je od Save do mora, a ne od Baščaršije do Marindvora!
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- rob do bagro
- Kontakt:
Potpisujemrevan je napisao/la:Meni neki ljudi ovdje nikako nisu jasni. Čovječe repka igra. Kakve to veze ima jel ko Robijaš, Manijak, Hordaš, Fukara, peti, deseti? Svi isto volimo BiH i svi od srca navijamo za repku. Zenica je u BiH isto kao i Sarajevo, a spomenuti igrači brane boje BiH, a ne Sarajeva, Zenice ili nekog drugog grada. Eto zato će svaki Zeničanin svoja pluća dati za Džeku "Željovca" ili bilo kojeg drugog igrača. Ako je neki kontingent Željinih navijača obolio od sindroma grčkih gradova-država, to onda ne znači da su svi u ovoj zemlji takvi.fk zeljeznicar je napisao/la: hahaha jesu mi ovi robijaši mrski, jedini oni dolaze na tekmu rep.bih sa šalovima i zastavama čelika, al mi nije jasno godinama su zviždali igračima sarajeva i želje, pa što sad ne zvižde rođenom sarajliji džeki, a i kad bi sad zviždali ne bi ni bilo navijanja, valja izviždati jahića, hasagića, vladavića, štilića, džeku, muratovića, nadarevića, berberovića...
Teško tebi ako su ti Robijaši mrski zato što navijaju za klub iz svog grada. Jel to trebaju biti prilivode pa navijati za Želju? Žalim, ali Zenica nije Hrasnica, Tarčin ili Ilijaš, da nema svojih sportskih kolektiva, pa da njeni građani moraju navijati za klub iz "velikog grada".
Ohladi malo od tog sektaštva više. Prvo ti smetaju ljudi iz dijaspore, pa su ti sada Robijaši mrski, šta će biti slijedeće? Ne valjaju one Sarajlije koje ne navijaju za Želju, možda? Nalazimo se pred historijskom šansom, a ti sve što znaš je tražiti drugima mane i blatiti svakoga ko svijet ne gleda kroz tvoju prizmu. Zagledaj se malo u ogledalo.
Igra naša Domovina i svi treba da budemo k'o jedan, jer ova zemlja je od Save do mora, a ne od Baščaršije do Marindvora!

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Kako se bliži susret sve više sam uvjeren u našu pobjedu. Neznam kako, ali i pred utakmicu sa Belgijom sam imao ovakav osjećaj i svi znamo kako smo te utakmice odigrali. Nadam se da ćemo i ovu utakmicu odigrati kao one protiv Belgije i na kraju slaviti.
IGRAJ BOSNO NEDAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBE, ALE ALE ALE
IGRAJ BOSNO NEDAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBE, ALE ALE ALE
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Dokle god imamo te ,,dijasporce,, u repci mozemo se necemu nadati.dino-92 je napisao/la:dijaspora su oni koji zive van maticne zemlje, a vedo je zivio u americi
Vidjeli smo ,,sjajne,,mlade nade a dosta ih iz PL bilo protiv luxemburga

Ovi neki htjeli Bilbiju u A selekciju a ovaj se u drugom poluvremenu protiv onih jadnih Luxemburzana nije mogao sa loptom sastaviti.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zlatan Muslimovic (Bosnia & Herzegovina)
Text sa Goal.com,Muslimovic u najboljem timu kvalifikacija u subotu.
The PAOK forward continued his phenomenal international goalscoring form in Bosnia & Herzegovina's vital away win in Armenia. The Zlatni Ljiljani face Turkey on Wednesday in a do-or-die contest that is shaping up to be one of the ties of the round. They will need Muslimovic to again be at his best.
Text sa Goal.com,Muslimovic u najboljem timu kvalifikacija u subotu.
The PAOK forward continued his phenomenal international goalscoring form in Bosnia & Herzegovina's vital away win in Armenia. The Zlatni Ljiljani face Turkey on Wednesday in a do-or-die contest that is shaping up to be one of the ties of the round. They will need Muslimovic to again be at his best.
12.9.2009.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.