ooooooooooooooo Legendo pa gdje si čujem da si istjeran s foruma
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
nisam ja nevjernik poput tebe
- Zenichanin
- Kontakt:
Caroll zabio 
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
dje si kurcem katran mijes'oJ.Goerges je napisao/la:Đesi Limuntozeeeeeeee![]()
![]()
@bazeni ne obracaj mi se vise, kjafire bihacki
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Limune kako ćeš na tuđem profilu biti,sram te bilo
šta je sad kjafir

šta je sad kjafir
ko kaze da je ovo tudji acc ?
jesam li ja stavljao sifru na njeg il neko drugi ?
kjafir ? eh, to ti je vec slozeni pojam...posto si jedva skontao sta je ćafir, za kjafira mi mrsko objasnjavat, neces skontat, vjeruj mi
kjafir ? eh, to ti je vec slozeni pojam...posto si jedva skontao sta je ćafir, za kjafira mi mrsko objasnjavat, neces skontat, vjeruj mi
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
ti si kradljivac profila
skontao sam zahvaljujući prijatelju Googlu koji me nikad ne iznevjeri,kjafiru jedan
skontao sam zahvaljujući prijatelju Googlu koji me nikad ne iznevjeri,kjafiru jedan
cuj morao googlat da vidi sta je kjafir
pa kako to bolan, uci li te taj sudija ista, majka mu stara ?

a šta ću kad ne znam morao sam alternativno rješenje naći
,uči me sudija da se klonim budala poput tebe
šalim se,nemoj se uvrijediti
,nego kako ti i maloljetnica tvoja
cuj ja budala
maloljetnica slusa dobro, zasad ide kako Bog zapovijeda
i poslije ove cu opet traziti maloljetnicu, fakat ih volim
ja sam rekao nemoj se uvrijediti,a što se tiče onoga de više ohladi s maloljetnica,imaš svoje punoljetne,ostavi meni šta

ANTIFA ! je napisao/la:Limuntos bolje da si stavio papirnu prijasnju 1 km zelenu![]()
ma kakvi uvrijedjen, sta ti jebazeni je napisao/la:ja sam rekao nemoj se uvrijediti,a što se tiče onoga de više ohladi s maloljetnica,imaš svoje punoljetne,ostavi meni šta![]()
![]()
e moj Limune doći će tebi maloljetnice glave
jednog dana,nego zanima me ako si ti punoljetan(a mislim da jesi jer ti piše na profilu da imaš 20 godina,mislim onoga Papa nešto) šta bude kad saznaju roditelji maloljetnica? 
pa bolan, u kojem ti svijetu zivis ?bazeni je napisao/la:e moj Limune doći će tebi maloljetnice glave![]()
![]()
jednog dana,nego zanima me ako si ti punoljetan(a mislim da jesi jer ti piše na profilu da imaš 20 godina,mislim onoga Papa nešto) šta bude kad saznaju roditelji maloljetnica?
odo spavat jarane...see you
što su tebi nešto posebno drage te osmogodišnjakinje 
- legenda reala
- Kontakt:
Haj momak ima 20 godina, cura treći srednje, to je tamam pa i drugi haj može.
Al Ćema sad hodati sa curom iz osmog razreda je previše i za tebe
Sačekaj da bar napuni 17

Al Ćema sad hodati sa curom iz osmog razreda je previše i za tebe
Sačekaj da bar napuni 17
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zar se ovaj LJegenda nije oprostio od foruma,jucer je haman napisao da se oprasta od foruma
Joj sto ovaj Ljimun kenjaa majko dragaa
Gdje mi je bagrcavi sto se pali na MILF
Joj sto ovaj Ljimun kenjaa majko dragaa
Gdje mi je bagrcavi sto se pali na MILF
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ja kao glavni na ovom forumu da se oprostim ???
Zar ti stvarno vjeruješ da je to moguće
Jeli harryysse_90

Zar ti stvarno vjeruješ da je to moguće
Jeli harryysse_90
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nego legendo de mi reci, kako je moguće to da pišeš istovremeno na 2 nicka, taj i J.Goerges? Koliko sam upoznat pravila foruma to nedozvoljavaju?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Djesi glavni sta ima nisam te prepoznao
Naravno da je moguce da se oprostis,ne bi nista falilo,tamam da odmorimo od tebe
Zar ti ja nisam na listi gnjavatora,aa lafinasuuu ??

Naravno da je moguce da se oprostis,ne bi nista falilo,tamam da odmorimo od tebe
Zar ti ja nisam na listi gnjavatora,aa lafinasuuu ??
On ti je mason forumski i pazi da ne budes banovan nakon ovih rijeci,jaci je i od Cak Norisa,pazi seLjumanM95 je napisao/la:Nego legendo de mi reci, kako je moguće to da pišeš istovremeno na 2 nicka, taj i J.Goerges? Koliko sam upoznat pravila foruma to nedozvoljavaju?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!