Kad u ekipi imas Ronalda,Di Mariju i Pepea,hladno se mozes porediti sa Busquetsom i DrogbomKapioFootball je napisao/la:Jbg, ipak mi nismo specijalci za simulacije, drugi su zaduzeni za to...
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- PatrickBateman
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
[youtube][/youtube]
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
-
nanek
Casillas nikad nije poražen na Vicente Calderonu
Iako uoči gostovanja kod gradskog rivala Atletica forma Realovih nogometaša nije ohrabrujuća za njegove navijače, bliža povijest je ipak na strani ''kraljevskog kluba''…
Točnije, otkad je mjesto među vratnicama zauzeo sadašnji kapetan Iker Casillas, Real Madrid nikad nije poražen na Vicente Calderonu. Casillas je odigrao 11 utakmica na stadionu gradskog suparnika, deset u španjolskom prvenstvu i jednu u Kupu kralja, te ostvario učinak od devet pobjeda i dva neodlučena ishoda, a pritom je primio samo sedam pogodaka. Unatoč tome, Realova je ''jedinica'' vrlo oprezna uoči predstojećeg dvoboja 33. kola Primere koji je na rasporedu u srijedu u 22 sata.
- Atleticova želja da nas sruši je svakom godinom sve veća. No, ukoliko želimo osvojiti naslov, moramo pobijediti - poručio je Casillas čija je momčad u nedjelju na Santiago Bernabeuu odigrala samo 0-0 protiv Valencije, što znači da su joj ostala još samo četiri boda prednosti u odnosu na Barcelonu.
Vratimo li se još malo na Casillasove utakmice protiv Atletica, doći ćemo do podatka da je jedini poraz doživio u svome prvom derbiju, 1999. godine na Santiago Bernabeuu (3-1). No, današnji prvi golman španjolske reprezentacije tada je ušao u igru u 49. minuti umjesto isključenog Albana Bizzarrija i do kraja je sačuvao mrežu čistom, a sva tri gola je primio Argentinac prije crvenog kartona.
Izgleda da nam IPAK Malenco sudi el clasico
Ili je ova informacija netacna. Volio bi. Al svi pisu da je on,jbg
Iako uoči gostovanja kod gradskog rivala Atletica forma Realovih nogometaša nije ohrabrujuća za njegove navijače, bliža povijest je ipak na strani ''kraljevskog kluba''…
Točnije, otkad je mjesto među vratnicama zauzeo sadašnji kapetan Iker Casillas, Real Madrid nikad nije poražen na Vicente Calderonu. Casillas je odigrao 11 utakmica na stadionu gradskog suparnika, deset u španjolskom prvenstvu i jednu u Kupu kralja, te ostvario učinak od devet pobjeda i dva neodlučena ishoda, a pritom je primio samo sedam pogodaka. Unatoč tome, Realova je ''jedinica'' vrlo oprezna uoči predstojećeg dvoboja 33. kola Primere koji je na rasporedu u srijedu u 22 sata.
- Atleticova želja da nas sruši je svakom godinom sve veća. No, ukoliko želimo osvojiti naslov, moramo pobijediti - poručio je Casillas čija je momčad u nedjelju na Santiago Bernabeuu odigrala samo 0-0 protiv Valencije, što znači da su joj ostala još samo četiri boda prednosti u odnosu na Barcelonu.
Vratimo li se još malo na Casillasove utakmice protiv Atletica, doći ćemo do podatka da je jedini poraz doživio u svome prvom derbiju, 1999. godine na Santiago Bernabeuu (3-1). No, današnji prvi golman španjolske reprezentacije tada je ušao u igru u 49. minuti umjesto isključenog Albana Bizzarrija i do kraja je sačuvao mrežu čistom, a sva tri gola je primio Argentinac prije crvenog kartona.
Izgleda da nam IPAK Malenco sudi el clasico
Ako Mallenco sudi, znajte da se RMD-u ne piše dobro.
Znači, da odmah na kladari odigram(o) over kartona, crveni za Kraljeve...
Hah, našalismo se malo, a kako god, do Barce ima još susreta, a prvi je Atletico Madrid. Optimističan sam po pitanju pobjede u ovom susretu, premda ni ekipa s Vicente Calderona nije nimalo za podcijeniti. Opasni su oni, a ja sam se (pre)više uzdao u statistiku Realovaca kontra Jorgandžija.
Nego, da pitam vas ovdje, je l' Real izlazi u najjačem sastavu (ili ipak ima nedostataka)?
Hah, našalismo se malo, a kako god, do Barce ima još susreta, a prvi je Atletico Madrid. Optimističan sam po pitanju pobjede u ovom susretu, premda ni ekipa s Vicente Calderona nije nimalo za podcijeniti. Opasni su oni, a ja sam se (pre)više uzdao u statistiku Realovaca kontra Jorgandžija.
Nego, da pitam vas ovdje, je l' Real izlazi u najjačem sastavu (ili ipak ima nedostataka)?
- stomaklija
- Kontakt:
[/quote]toliko je vise i smijesno kako bijedno simulirate, a optuzujete druge za to, samo protiv valencije vidjeli smo barem tri bijedna pokusaja simuliranja ozila, ronalda i di marije, fujj
- Pratim forum vec dugo, pa reko daj da se i ja prikljucim:))) Tebe sam posebno primjetio sa nekakvim komentarima o simuliranju...
Ajmo ovako: Busquets, Alves, Mascherano i sada jos onaj jajdo jadni Fabregas se poprilicno utopio u daske Holivuda. Pogledaj malo svoje dvoriste, ccccccc
Prvo, dobrodošao.stomaklija je napisao/la: - Pratim forum vec dugo, pa reko daj da se i ja prikljucim:))) Tebe sam posebno primjetio sa nekakvim komentarima o simuliranju...
Ajmo ovako: Busquets, Alves, Mascherano i sada jos onaj jajdo jadni Fabregas se poprilicno utopio u daske Holivuda. Pogledaj malo svoje dvoriste, ccccccc
Niko to ovdje nije porekao, pogotovo ne to što se tiče Busquets-a, ono što je momak htio reći jest to da barem vi nemate pravo da pričate nekom o simuliranju, razlog toga već znaš. Ronaldo, Di Maria, Pepe...
- legenda reala
- Kontakt:
Joj samo da hoće Monolog večeras dobiti onu opkladu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa ti nisi normalan, ja već smišljam koji ću mu potpis i avatar dat'legenda reala je napisao/la:Joj samo da hoće Monolog večeras dobiti onu opkladu![]()
Vidiš, ti bi mi mogao pomoći u tom, dobar si ti s njim, moderacija/administracija ovo ono
Jah, nije ta opklada u pitanju, ta na koju mislis...ipak cemo u avatar i potpis
Dvica ko kuća na real večeras.
- KapioFootball
- Kontakt:
ko ce prenositi?
Edit: Saznao sam -_-, da i vi znate tv1 prenosi
!
Edit: Saznao sam -_-, da i vi znate tv1 prenosi
HALA MADRID!!!
B92, između ostalih......ma dobija real...atletiko je kompleksaški tim.......KapioFootball je napisao/la:ko ce prenositi?
Edit: Saznao sam -_-, da i vi znate tv1 prenosi!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Večeras će neko dobiti crveni to predosjećam.
Samo se nadam da igrači nisu po velikim pritiskom, jer ipak Barca je prišla na 1 bod.
Samo se nadam da igrači nisu po velikim pritiskom, jer ipak Barca je prišla na 1 bod.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ako bude Athletico igrao agresivno kao prosli put, bit' ce definitivno*p!p!t@* je napisao/la:Večeras će neko dobiti crveni to predosjećam.![]()
Athletico protiv Reala igra kao Real protiv Barce
pusta atletiko veceras, dvica na hendikepu 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
vjeruj mi atletiko će ako realu ne bude išlo, dobiti sam sebe....strašno je kako igraju u derbijima....sa rm naravno....*p!p!t@* je napisao/la:Večeras će neko dobiti crveni to predosjećam.![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
Ma okanite se dvica i hendikepa nego igrajte pm3.
To je večeras najsigurniji tip
Oba tima napadačke ekipe biće bar 1:3 rezultat
To je večeras najsigurniji tip
Oba tima napadačke ekipe biće bar 1:3 rezultat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
i da, benzema zabija, to sam zaboravio 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- anonymousHD
- Kontakt:
Gubimo večeras... 
- KapioFootball
- Kontakt:
MA najisplatnije igrat da nece bit crvenih.Kvota u Premieru 1.55 
Ipak,večeras čista 2 uz golove oba tima.
Ipak,večeras čista 2 uz golove oba tima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.