Bit ce jedno 1000 ljudi inace bi bilo mozda i 2000
Ocekujem bar 15 razlike
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Kakvo je to pitanjejasko_juve je napisao/la:hocel dobit Široki danas?
CC, trebao si javiti pa da odemo kod Bibana na Hrid, na jedno pecenjeneno#4 je napisao/la:Dva navijaca Sirokog su bili danas nasi gosti. Poslije smo otisli i na tekmu. Nekada je to bila poslastica, danas je to plac Boziji. Ali, mislim da je utakmica danas ipak bila u drugom planu, dobro smo se ispricali![]()
P. S. Realnost je oko 35 - 40 za ekipu Sirokog.
Ovo je stvarno ocajno postalo ,bez KK Bosne to nije to iskreno ,ovo ce bit lagana šetnja kroz prvenstvoneno#4 je napisao/la:Dva navijaca Sirokog su bili danas nasi gosti. Poslije smo otisli i na tekmu. Nekada je to bila poslastica, danas je to plac Boziji. Ali, mislim da je utakmica danas ipak bila u drugom planu, dobro smo se ispricali![]()
P. S. Realnost je oko 35 - 40 za ekipu Sirokog.
16/18kksiroki je napisao/la:EVO upravo iz Sa , o tekmi bi zbilja bilo smjesno bilo što komentirati jer je to od prve sekunde bila jednosmjerna ulica , lijep izlet u grad na Miljacki malo suncanja na Bascarsiji uz hladno pivo .
Za Trn, vidiš da na jedinoj slici s tribine su ljudi goste uslikali to se zove gostoprimstvo.
Kap prvo balavac si ti za mene, drugo... to sinko i retardirano ostavi za svoju kucu, trece boli me neka stvar za Patriote a jos vise za Vas, a kao zadnje predpostavljao sam da ne mozes skontati moj zadnji post, ti i tebi slicniŠB_Fidelis je napisao/la:Kakve veze ima gostoprimstvo s time? Da ih nije mozda dvorana napala, Ante Suton sam dosao pa 'lemao'? Jel to do gradjana Širokog i Uprave kluba ili policije, odnosno specijalaca?
Taj specijalni odred je sastavljen od ljudi iz cijele zupanije, kao i fakticki bilo gdje u BiH, plus oni iz HNŽ po potrebi sto su to, to znam zato sto sam jedno 800 puta vise u tome i cesce tako da mi nemas ni ti ni bilo tko sta pricati u ovom slucaju, i boli njega neka stvar sta si ti i tko si ti, nekad ce te bez provokacije dostici, sto je cesce, a nekad kao pretjerana reakcija na tvoju akciju, nije da sam jednom vidio il dozivio, to je do glave takvih, a pojedini i dan danas o tome placu i nesto predbacuju, smijesno.
Sramota Patriota je sto su im izvukli jednog lika dok su se ostali razbjezali i povukli i da su gledali to, kao i lomljenje stolica od jednog papka, za kojeg ionako znam da nije dobar u glavu, al eto, te nekakvo mangupiranje bez pokrica, a ostalo sto se pokusava progurati i podbaciti Širokom kao domacinu je presmijesno, rekao bi covjek po prici netko vas napao tu sta li, tako da skontaj se ti malo sinko prije nego nesto retardirano napises poput posta iznad.
Zao mi je , ne kontas, uopce nisam potencirao pricu Capljina SirokiŠB_Fidelis je napisao/la:Jasta, evo do mene je, JA ne mogu skontati i razlikovati neke stvari pa pisem gluposti i usporedjujem neusporedive stvari... Bas zato sto te boli i pokazuje da veze o tome nemas niti si u tome i nemas sta komentirati na taj slucaj jer si neupucen i kao takav nekompetentan o tome raspravljati, za razliku od mene. Bahato, arogantno? Takodjer i apsolutno istinito.
Ne znam samo sta vam je (ili pojedincima, tocnije papcima iz nasih redova) potreba potencirati taj nekakav ''sukob'' i opcenito odnose i gluposti pa da se ''mora'' krviti na tribinama. I jedni i drugi levati. Jel potreba da kad Široki dolazi u Capljinu ta ta ista odigra redovito najbolju utakmicu sezone (dok sve ostale utakmice vecinom glatko izgubi cim je neki derbi u pitanju, sto je ajde doduse i OK, Široki je u drzavi, narocito u svojoj regiji najveci imperativ za dobiti i najveci motiv), a da se nakoti na tribinama masa papaka i pljuvaca pa da daje krivu sliku kompletne publike koja je u vecini ipak korektna, kao i bilo koja druga?
Jel potreba da jedan trener koji je prosao pakao Pionira i ostalih puno tezih i vrucih gostovanja kroz sezonu kaze da nigdje nije dozivio takvo pljuvanje, prigovaranje i dobacivanje kao u Capljini? Pa zar to nije sramota? Kao da je rijec o najzabacenijem sumarku Albanije (bez uvrede istoj, karikiram). Pa dokle? I sad bi pretpostavljam nasa publika trebala se isto voditi takvim malobrojnim pojedincima iz Capljinske publike i raditi istu stvar, jelde, taman da imamo pravi susjedski derbi (koji doduse samo postoji u glavama pojedinih)?
Sta ti se ima skontati majke ti u postu, ''metak u celo''?JADNO i zalosno sta napisa, nista vise, samo bijeda od covjeka to moze napisati, pa ne zanima me jesi li balavac il nisi, isto kao sto je bijeda i dan kad bilo koja sredina u BiH pocne nekoj drugoj moralizirati ili filozofirati, al to pak TI i slicni neces/te nikada skontati.
Ma smijesniji sam ja sto se raspravljam s ljudima koji uopce poantu ne kontaju.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 31 gost.