Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

munja
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la munja » 11 apr 2012, 16:00

vedofeelgood je napisao/la:Pa jes al ako si u Telemachu, onda moraš imati onaj D3 resiver, a bez njega imamo samo SK, SK+ i SKPrime
Thunderstruck je napisao/la:Sport Klub ima šest kanala, na jednom će sigurno biti i Arsenal.

EDIT: Sport Klub 4 u 20:45.
Na kablovskoj ima samo Spotkluk i SK+, znam da ima vise kanala, al ovim kojim placam gledanje misljenja su da su ova dva dovoljna. Nadam se linku ako nista da neko postavi pred mec.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 11 apr 2012, 16:02

Ako cemo iskreno @Bosco, ni Rosa nije bio nista bolji do prije 2-3 mjeseca. (ne branim Ramiza)

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 11 apr 2012, 16:11

Veceras ocekujem pobjedu Arsenala, ali utakmica sigurno nece biti lagana, jer su upravo ovakvi timovi koji su otpisani i najopasniji. Ovoj utakmici igraci trebaju jako ozbiljno pristupiti i odigrati kako treba. Nadam se da cu veceras u prvoj postavi napokon vidjeti Oxlade-a, jednostavno ovih zadnjih nekoliko utakmica dobija premalu minutazu, ubaci ga Wenger jedva 10-ak minuta pred kraj meca sto ne mogu nikako shvatit. Ocekujem da ce Wenger ipak staviti Gervinha u prvoj postavi, ali ako bi Ox dobio barem pola sata bilo bi mi srce na mjestu.

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 11 apr 2012, 16:17

vedofeelgood je napisao/la:Arsenal: With Aaron Ramsey starting this term: win ratio 48%, 1.65 goals scored per game. Without Ramsey: won 88%, 2.78 goals
Heh, pa @Vedo po ovoj statistici da nije bilo Ramiza borili bi se za titulu, ili bolje receno posto je vec kasno, za iducu sezonu glavno pojacanje bi moglo bit "Ramiz grije klupu" :mrgreen:

Nesporim njegov kvalitet, al trenutno igrac je tam da od 70min.igra. Naglo je bacen u vatru nakon povrede i oporavka, treba jos na psihickoj snazi da radi i koncentraciji, tako mi se doima.
Znam nekad igram na terminu pa kako god da posaljem loptu zavrsi gdje treba, nekad i neznam kako udarim al zavsri, a nekad koliko god se trudio neide, msm zelim da kazem da mi se na tom polju takav doima Ramsey.
Nije samo on nego i Theo je isti po tom pitanju, jednu partiju gore na terenu onda tri tinjaju samo.
Za Ramiza predvidjam da ce tek ne iduce nego sezonu poslije nje bit kljucan igrac za ovaj klub.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 11 apr 2012, 16:55

Profesor je napisao/la:Ako cemo iskreno @Bosco, ni Rosa nije bio nista bolji do prije 2-3 mjeseca. (ne branim Ramiza)

Ako ćemo iskreno šta je Rosa prošao u životu i tijekom ozlijede neki nebi ni igrali a gdje vratili se donekle u formu ^^

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 apr 2012, 18:56

Nogometaš Arsenala Theo Walcott odbio je da potpiše novi ugovor s londonskim klubom i moguće je da promijeni sredinu, javljaju engleski mediji.

Engleski reprezentativac, čiji ugovor važi do 2013. godine, nije zadovoljan platom od 90.000 funti sedmično i traži 120.000, ali i garancije od menadžera Arsena Wengera da će se klub u narednim sezonama boriti za trofeje.

Epilog pregovora željno iščekuju Manchester City, Chelsea, Liverpool i Juventus, koji ne kriju interesovanje za brzonogog 23-godišnjeg napadača, prenosi Tanjug.

Wolkot je u Arsenal stigao 2006. godine iz Southamptona i na 216 utakmica postigao je 41 gol.
:lol: :lol: Šta je ova Tanjuga? :lol:

Ne vjerujem da ovde ima trunke istine, al' ako je to garancija da će Chamberlain sledeće sezone biti prvotimac vrata su mu širom otvorena. Mada, da se razumijemo, volio bih da ostane, al' ako i ode, svi znamo da je Chamberlain bar duplo bolji. :D

Mirror.co.uk prenosi kako bi Chamakh mogao završiti u Bordeauxu. Što se mene tiče nek' ide i u Manchester, samo da iĐe više. :D

Isti časopis piše kako Wenger prati situaciju oko Clinta Dempseya, kao i da će R. van Persie ostati u Arsenalu, eh to bi već bio gubitak, kad bi on otiš'o, a ne Walcott. :lol: 120 000 funti. :lol:

Večeras očekujem pobjedu. Ne mislim da je imperativ pobjeda, jer i bez nje ćemo držati treće mjesto, al' pobjeda će doći sama po sebi. 8-)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 11 apr 2012, 19:20

Kakve su ovo price da Walcott odbija potpisati produzenje ugovora, jel ovo neka zakasnjela sala za 1 april :D :D

http://sportsport.ba/ino_fudbal/walcott ... alom/78380" onclick="window.open(this.href);return false;

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 11 apr 2012, 19:45

Evo naš glavni skaut Steve Rowley je potvrdio da Arsenal pregovara sa Fulhamom oko Clinta Dempsey-a :D
Pregovaraju o cijeni i Fulham je spreman da prihvati 10 mil. funti, koliko je izgleda vođa spreman i da da :)

Yebem ti hošaf, sto nas je krenulo sa transferima, prvo Podolski završen 100%(samo jos neobjavljen zbog Koelna :mrgreen: ) i sad ovo :mrgreen:

EDIT: Postava nam je večeras ista ko protiv City-ija, samo sto je umjesto Kosa Djuro a umjesto Rose Ramiz.
I opet nema Chamberlaina yebem ti Wenger nane tange :D
Zadnja izmjena: vedofeelgood, dana/u 11 apr 2012, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 11 apr 2012, 19:47

Sto ste promjenili politiku,poceli dovoditi igrace preko 25 godina... :mrgreen:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 apr 2012, 19:50

Eto vas isto @Rizo sa vasim statistikama. Ja sam davno rekao da Ramsey igra na pogresnoj poziciji, on ili treba da igra ofanzivnije tj. drugi spic jer se moze naci u prilici, a moze i trcati, ili da bude box-to-box veznjak jer tu dolazi do izrazaja njegova sprema. Jos ima Artetu da od njeg uci, ali ocigledno da Wenger misli drugacije.
@Bosco u zadnje tri utakmcie obojica gaze, al Arsenal. Vermaelen je odigrao pet utakmica ove sezone dobro, ostalo il je bio na beku pa ga ne mozes kriviti ili je padao pa primali golove, skidao nase golove, i radio jos neke glupe stvari da primimo golove. Rosicky je odlicno odigrao 2 mjeseca, sad izgleda opet ide u slabije igrace tima. Nadam se da se nece opet vratiti u stanje od prije 4-5 mjeseci kad nije lopte smio primiti. I da ovo nema nikakve veze sa Ramseyom, samo cinjenica da ni oni nisu toliko dobri trenutno koliko ih se predstavljat. Sve trojica moraju vise raditi da bi se moglo reci da su se potpuno vratili od povrede. Meni je najbolji primjer za kako se vratiti nakon povrede Sagna. Covjek bolje igra sad nego prije loma noge. Nadam se da ce Rosicky i TV vec veceras dobro odigrati, jer nije isto kad oni odigraju lose i kad odigraju dobro.
Celik!3,2,2.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 11 apr 2012, 19:53

Eto vas isto @Rizo sa vasim statistikama.
Što me mrziš? :mrgreen:

Arnelinjo, davno sam ti rekao da će najvjerovatnije Walcot u Liverpool a Hazzard u Arsenal :roll: Takve smo mi sreće :mrgreen:
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 apr 2012, 20:07

Ne mrzim te :lol: :lol: :lol: Vec postaju i oni statisticari, a nesto se ipak i na terenu mora vidjeti. Tebe sam uzeo za primjer kao covjeka koji stavlja najvise statistika.
Celik!3,2,2.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 apr 2012, 20:18

Ramiz u pocetnoj, sreca pa nije na krilu manje ce nervirati. Sad ce nas Wolvesi oderat.
Celik!3,2,2.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 apr 2012, 20:18

Arsenal: Szczesny, Sagna, Vermaelen, Djourou, Santos, Song, Arteta, Ramsey, Benayoun, Walcott, Van Persie.

Substitutes: Fabianski, Squillaci, Jenkinson, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Chamakh, Park.

bezveze sastav :mrgreen:
Vođa zna.

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 11 apr 2012, 20:25

Oj Ramsey.Tacno me ovaj Wenger yebe u zdrav mozak.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 11 apr 2012, 20:26

A dobro ne mozemo ni mi toliko Ramsey-a da krivimo, nije lik djaba kapiten Velsa, talenat je i to veliki, dokazat ce on to veceras, vidjet cete ;)
Arsene Wenger

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 11 apr 2012, 20:33

Vidim sastav i proplačem Gervinho ni na klupi Rosa i Walcot na njoj a stvarno ...

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 apr 2012, 20:37

a pa gerivnho povrijedjen, što niko ne govori :mrgreen:
Vođa zna.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 11 apr 2012, 20:38

Rosicky je napisao/la:Vidim sastav i proplačem Gervinho ni na klupi Rosa i Walcot na njoj a stvarno ...
Gervinho je povrijedio članak zato ga nema kao ni Gibbsa, a Walcott je u prvoj postavi ne znam gdje gledaš ti :mrgreen:
Arsene Wenger

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 11 apr 2012, 20:43

Htjedoh napisat Ox..tek se probudio izvinjajem se :D :lol:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.