FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

slani grad
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slani grad » 08 apr 2012, 17:45

u 3 rijeci se moze opisat igra i stanje najdrazeg kluba
TUGA,JAD I CEMER :oops: :oops:
MAL ZABORAVIH...cestitke prijedorcanima na zasluzenoj pobjedi
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 09 apr 2012, 13:15

evo Sloboda je uplatila citavih 76 maraka poreza od 2005 godine,a kad se sjetim price Sabovica kako im je tesko radit jer moraju da placaju obaveze drzavi koje ce polako da izmire :oops:
a vidimo da nit su igraci placani nit je drzavi sta placano,nit se zna gdje su pare od transfera,igraci koji su odlazili godinama su halalili svoje pare da bi dobili ciste papire,a u tom periodu je opstina najvise izdvajala za FK,niko ocigledno ne zeli da vraca tudje dugove,a kad su "veliki,zagrizeni ljubitelji Slobode" iscrpili sve iz nje samo su se povukli a da nikom se racuni ne moraju podnijeti...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 apr 2012, 19:52

pa Sloboda nikad nije bila zelena i meni je bilo uvjek cudo da u nasu Slobodu dolaze Bajrici, Sabovici i td... ebiga gotovo sad zavili su nas u crno, ali valjda se nekako izvucemo iz ovoga ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 apr 2012, 16:00

Sretno momcima danas protiv Travnika.. sudija Vedran Zovko sudio nam do sad samo jednom i to na Tusnju protiv Zelje kada smo slavili 1:0
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 11 apr 2012, 16:48

Ocekivan rezultat u Travniku, sve su rijesili u prvih 20 minuta i to je to, kako igraju mogli bi i petardu primit do kraja :oops:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 apr 2012, 17:01

Imate jako tezak raspored do kraja, ja iskreno zelim da vi najprije ostanete u PL BiH a onda poceti obracun sa mafiom u klubu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 11 apr 2012, 17:09

Elegant je napisao/la:Imate jako tezak raspored do kraja, ja iskreno zelim da vi najprije ostanete u PL BiH a onda poceti obracun sa mafiom u klubu.
Mafija je nas ukopala i ranije druze ! S ovom igrom nemamo sanse protiv Zrinjskog, Zelje, Borca, Veleza kod kuce realno. a da ne govorim u gostima.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 apr 2012, 18:20

Zadnji puta smo u drugoj ligi bili 1968 godine. Sada nam se u šabaniji smiješi odlazak u šabaniju II.
Mene sramota. E kada smo mi bili mladi ovo se niti slucajno nije smjelo dogoditi.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 11 apr 2012, 18:32

Ja stvarno na mogu vjerovati da ste ovako losi.Ma nece ovi vasi igraci qurcem da mrdnu.Treba to isamarati i rastjerati.Sramota je ovakav odnos prema igri kakav su danas pokazali.Ni trunke zelje nista.Ni ja nisam uzivao danas mada je moj tim pobjedio,ali kao da su igrali protiv koceva pozabijanih u travu.Jedino golmanu Mujkicu svaka cast ostalo nula...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 11 apr 2012, 19:16

SLOBODA: Mujkić, Efendić, Bekić, Zoletić, Zonić, Hasanović, Jahić (od 60. Miki), Ajkunić, Jusufović (od 70. Avdić), Hadžić (od 75. J. Mešanović), A. Mešanović.

Debitovo i Miki za Slobodu
slika
:D

Kad pogledam nas sastav mislim da nista drugo nismo mogli ni ocekivat osim ovakvog rezultata.
Aljukic, Jusufovic, kasnije Avdic i Miki.
Sa tim igracima u veznom redu nismo imali sta trazit protiv ekipe koja iskljucivo igra na snagu.

Do kraja prvenstva nam dolaze Zrinski, Zeljo, Borac, Celik i Velez...
Mislim da nas ispadanja mogu spasiti samo ako Kozara i Slavija budu rasipali bodove :?
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 11 apr 2012, 19:22

A sta reci vise? :?
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 11 apr 2012, 19:59

Iskreno mi žao Slobode i svega što se događa klubu koji je nekada igrao sa velikom četvorkom. Ali šta drugo se i moglo očekivati od zubara koji je došao za Predsjednika kluba. Kad sam ukazivao na to da on gleda samo svoje interese mnogi nisu vjerovali. Jer njemu koji je iz Trnovaca općina Gračanica Sloboda nije ni u mislima kamoli u srcu. Nemoguće da od 140 000 stanovnika Tuzle nema ni jednog sposobnog da bude Predsjednik kluba. Vjerujem da Kozara i Slavija ipak ispadaju i da će Kanton ipak imati dva predstavnika. Mada nije nemoguće i ipak da budu dva, Zvijezda i Gradina. E to bi tek bilo sramota i uvreda za Tuzlu
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 11 apr 2012, 21:32

Marokanac je napisao/la:Iskreno mi žao Slobode i svega što se događa klubu koji je nekada igrao sa velikom četvorkom. Ali šta drugo se i moglo očekivati od zubara koji je došao za Predsjednika kluba. Kad sam ukazivao na to da on gleda samo svoje interese mnogi nisu vjerovali. Jer njemu koji je iz Trnovaca općina Gračanica Sloboda nije ni u mislima kamoli u srcu. Nemoguće da od 140 000 stanovnika Tuzle nema ni jednog sposobnog da bude Predsjednik kluba. Vjerujem da Kozara i Slavija ipak ispadaju i da će Kanton ipak imati dva predstavnika. Mada nije nemoguće i ipak da budu dva, Zvijezda i Gradina. E to bi tek bilo sramota i uvreda za Tuzlu
"Zubar" je do sad sve dugove i tuzbe koje su dosle na adresu kluba sam platio uz pomoc opstine od 8000KM mjesecno.
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 11 apr 2012, 22:05

classic je napisao/la:
Marokanac je napisao/la:Iskreno mi žao Slobode i svega što se događa klubu koji je nekada igrao sa velikom četvorkom. Ali šta drugo se i moglo očekivati od zubara koji je došao za Predsjednika kluba. Kad sam ukazivao na to da on gleda samo svoje interese mnogi nisu vjerovali. Jer njemu koji je iz Trnovaca općina Gračanica Sloboda nije ni u mislima kamoli u srcu. Nemoguće da od 140 000 stanovnika Tuzle nema ni jednog sposobnog da bude Predsjednik kluba. Vjerujem da Kozara i Slavija ipak ispadaju i da će Kanton ipak imati dva predstavnika. Mada nije nemoguće i ipak da budu dva, Zvijezda i Gradina. E to bi tek bilo sramota i uvreda za Tuzlu
"Zubar" je do sad sve dugove i tuzbe koje su dosle na adresu kluba sam platio uz pomoc opstine od 8000KM mjesecno.
O Davude kako te ne prepozna. No sikiriki sve će to doć na naplatu i to sa kamatama. Vjerojatno klub ima neku atraktivnu nekretninu na sebi a koja je možda buduća apoteka ili zubna ordinacija. Za Tuzlake pitanje: Čiji je ono prostor na Solnom trgu gdje je nekad bila lutrija ? Neznam imal i sada
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 apr 2012, 22:21

Sramota !!!

Ne gine nama cvajta od danas sam uvjeren u to :!:

Treba manekenima ocitat lekcije,zezaju se sa dresom Slobode,ne zele da se trude,ovo vise nema smisla :evil:

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 11 apr 2012, 22:40

Das pare i odes do Travnika ocekujuci da ce makar da se bore, pa neka izgube kada ono imas sta i vidjeti. Modna pista, naspram igraca Travnika koji su krenuli ofanzivno i dali do znanja da nemamo sta traziti. Kod nas definitivno, neke stvari nisu uredu. Bojim se da nije ovo namjestaljka ili fora nasih "vlastodrsaca" da ispadnemo u drugu ligu, pa kasnije je ugase, i osnuju neki OFk Sloboda ili FK Sloboda 1919.
Sloboda je moja nacija

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 11 apr 2012, 23:04

postali smo smijesna miki maus ekipa koju mrtvi travnik demolira za pola sata...e svaka vam cast,p.i.c.k.a. li vam materina manekenska.....ostavio bi denisa na golu a ovima od prvog do zadnjeg dao otkaz.....pa nek negdje drugo glumataju igracine..igrala bi meni djeca od 12 godinaa ove g.o.v.n.a.r.e bi poredo oko stadiona da lopte dodaju....jazavci bez identiteta
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 11 apr 2012, 23:36

Poceo sam se brinut nakon ove tekme,kad smo dozvolili da nam jedan Travnik uvali 3 komada sta ocekivati,od zrinjskog,borca,zelje?? ovo je sramota vise,bolje bi nasa djeca igralaa,ako nista makar bi ostavili srce na teren a ne kao ove p.i.c.k.e. U subotu nek nam je bog na pomoci ako ne dobijemo zrinjski treba razmisljat o ispadanju :?
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 apr 2012, 10:08

Pa jbt sramote imamo vise odigranih utakmica u prvenstvu nego osvojenih bodova :( eh sad smo direktni rivali sa Kozarom i Slavijom za cvajtu,mi sada protiv Zrinjskog na Tusnju,daj Boze da bod uzmemo,Kozara gostuje u Zenici,nadamo se da ce ih Celik uzeti,a Slavija je domacin Sirokom,valjda gosti uzimaju bod ili puni plijen.

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 12 apr 2012, 11:40

pa zar nisu ova "pojacanja" dobra mozda cak i za Evropu :?
zar Darko nije jedan od najboljih trenera koje je Sloboda imala :? meni je Vojvoda vrlo drag ko covjek i razumljivo je da se bori sa raznoraznim problemima,ali koji to trener u Slobodi nije imo iste probleme :?: a sada izgledamo bez glave i repa bez ikakve igre sa hodanjem igraca po terenu,i vrlo blizu smo ispadanju nazalost :oops:
pokazalo se da je Rizvanovic jedna velika qurcina,da je Hadzic istrosen igrac ali kad su drugi pisali o tome ovdje se Hadzic predstavljao kao ubojita ljevica,kad se vec para nema niko se nije ni trebo dovodit,trebalo je djecu do kraja isforsirat a ne ovi qurcevi palcevi koji ce opet svoje pare da uzmu,a yebo sve ako je neko od ovih nasih juniora dobio i marku od pocetka prvenstva...
a ovaj sto gore proziva Davuda,da je nama 10 Davuda u klubu ne bi imali sta da brinemo,a ovako je sve spalo na jednog covjeka u klubu koji nema uprave,u klubu u kome niko nista ne radi,klubu koji nema podrsku ni opstinskih ni kantonalnih guzonja,jednostavno u klubu od koga su svi digli ruke :!: :oops:
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.