TUGA,JAD I CEMER
MAL ZABORAVIH...cestitke prijedorcanima na zasluzenoj pobjedi
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Mafija je nas ukopala i ranije druze ! S ovom igrom nemamo sanse protiv Zrinjskog, Zelje, Borca, Veleza kod kuce realno. a da ne govorim u gostima.Elegant je napisao/la:Imate jako tezak raspored do kraja, ja iskreno zelim da vi najprije ostanete u PL BiH a onda poceti obracun sa mafiom u klubu.

"Zubar" je do sad sve dugove i tuzbe koje su dosle na adresu kluba sam platio uz pomoc opstine od 8000KM mjesecno.Marokanac je napisao/la:Iskreno mi žao Slobode i svega što se događa klubu koji je nekada igrao sa velikom četvorkom. Ali šta drugo se i moglo očekivati od zubara koji je došao za Predsjednika kluba. Kad sam ukazivao na to da on gleda samo svoje interese mnogi nisu vjerovali. Jer njemu koji je iz Trnovaca općina Gračanica Sloboda nije ni u mislima kamoli u srcu. Nemoguće da od 140 000 stanovnika Tuzle nema ni jednog sposobnog da bude Predsjednik kluba. Vjerujem da Kozara i Slavija ipak ispadaju i da će Kanton ipak imati dva predstavnika. Mada nije nemoguće i ipak da budu dva, Zvijezda i Gradina. E to bi tek bilo sramota i uvreda za Tuzlu
O Davude kako te ne prepozna. No sikiriki sve će to doć na naplatu i to sa kamatama. Vjerojatno klub ima neku atraktivnu nekretninu na sebi a koja je možda buduća apoteka ili zubna ordinacija. Za Tuzlake pitanje: Čiji je ono prostor na Solnom trgu gdje je nekad bila lutrija ? Neznam imal i sadaclassic je napisao/la:"Zubar" je do sad sve dugove i tuzbe koje su dosle na adresu kluba sam platio uz pomoc opstine od 8000KM mjesecno.Marokanac je napisao/la:Iskreno mi žao Slobode i svega što se događa klubu koji je nekada igrao sa velikom četvorkom. Ali šta drugo se i moglo očekivati od zubara koji je došao za Predsjednika kluba. Kad sam ukazivao na to da on gleda samo svoje interese mnogi nisu vjerovali. Jer njemu koji je iz Trnovaca općina Gračanica Sloboda nije ni u mislima kamoli u srcu. Nemoguće da od 140 000 stanovnika Tuzle nema ni jednog sposobnog da bude Predsjednik kluba. Vjerujem da Kozara i Slavija ipak ispadaju i da će Kanton ipak imati dva predstavnika. Mada nije nemoguće i ipak da budu dva, Zvijezda i Gradina. E to bi tek bilo sramota i uvreda za Tuzlu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.