RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Brkovic ima i tehniku i brzinu i snagu - njemu fali hladnokrvnost i smirenost. On je jedan od onih igraca koji igra najbolje kad nema sta da izgubi. Jako je uzbudjen sa loptom i to mu zasmeta. Treba da se smiri u dusi prvo - onda ce bit ubica.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nadam se da si u pravu.
Meni se cini da ce on postati jako solidan prvotimac za nas!
Meni se cini da ce on postati jako solidan prvotimac za nas!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
I ja se slazem da se forsiraju ovi mladji do kraja ,jer ce se sa mladjim klub bolje stabilizovati za buducnost ali pod jednim uslovom,da svaki igrac potpise ugovor na vise godina.Kao sto neko rece sad je vrijeme da se produzi saradnja sa kvalitetnim igracima(kojima istice ugovor) za iduci period,i trebala bi uprava vec sad krenuti sa pregovorima.Ko ne zeli produzenje saradnje taj ne bi trebao imati ni neke velike minutaze u narednim utakmicama(tako to svugdje ide).Zna li se kojima od mladjih igraca istice ugovor(eto znam za Demica ko jos?)Rodeni je napisao/la:po meni najslabiji igrac je u zadnje vrijeme Kodro sa tolikim iskustvom on nista konkretno ne uradi na terenu a svaku je utakmicu u pocetnom sastavu nezamjenjiv pa nije valjda da je u najboljoj formi pa ga nemjenja Varesanovic
vadi iz igre Demica koji je opet koliko toliko bio bolji od Kodre treba njega malo na klupu preseliti a Merzica Demica i Zvonica pocinjati
Kodro je u Velezu isto ko i Kajtaz samo radi imena a zesce rupe u ekipi bolje je pruziti sansu mladim igracima kad vec imamo bodova za razbacivanje primjer Jazvin umjesto Kajtaza i Demic umjesto Kodre zadnjih par utakmica bez ideje igramo jedino ako neko nesto nasvoju ruku odradi Hajdarevic uzme loptu i sam pici po desnoj strani niko ga neprati
ovako do kraja sezone i sa klupe da ulaze Pehlic i Hiros po 20-30 minuta najvise
-------------------Bandovic
Knezovic--Mahinic--Jazvin--Lakicevic
-----------Merzic------Demic--
-----------------Zvonic
Hajdarevic-----Brkovic-----Okic
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- el-fighter
- Kontakt:
Slazem se da nasu djecu treba sto vise forsirati i da treba vec poceti razgovarati sa njima oko produzenja ugovora. Sljedece sezone bi sa mladim igracima koje imamo bili veoma dobra ekipa i mogli bi polako pretendirati na vrh. Takodjer sam uvjeren da ce se Durakovic vratiti u Velez, a sa njim bi dobili mnogo. Sto se tice stadiona u Sjevernom, mislim da je to projekat koji je veoma tesko ostvariv. Mozda ce nekada u buducnosti Velez imati moderan stadion u Sjevernom, ali mislim da su trenutno vece sanse da se vratimo na BB, nego da napravimo stadion. Naravno da bih volio da se to desi, kao i vecina navijaca Veleza. Ako ne moja djeca, onda neka barem moji unuci dozive to da gledaju Velez na modernom stadionu u Sjevernom
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Pročitah negdje da su Brković i Zvonić pozvani u U-21 repku 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Lakicevicu, Okicu i Brkovicu istice ugovor na ljeto ja tako mislim Okic ako ne produzi vratiti Durakovica iz Rudara
da li se već prave planovi za novu sezonu, pošto nismo uspjeli u kupu?
A ja sam mislio da Brkovic ima ugovor do 2014Rodeni je napisao/la:Lakicevicu, Okicu i Brkovicu istice ugovor na ljeto ja tako mislim Okic ako ne produzi vratiti Durakovica iz Rudara
Može se sve, ako se hoće.el-fighter je napisao/la:Slazem se da nasu djecu treba sto vise forsirati i da treba vec poceti razgovarati sa njima oko produzenja ugovora. Sljedece sezone bi sa mladim igracima koje imamo bili veoma dobra ekipa i mogli bi polako pretendirati na vrh. Takodjer sam uvjeren da ce se Durakovic vratiti u Velez, a sa njim bi dobili mnogo. Sto se tice stadiona u Sjevernom, mislim da je to projekat koji je veoma tesko ostvariv. Mozda ce nekada u buducnosti Velez imati moderan stadion u Sjevernom, ali mislim da su trenutno vece sanse da se vratimo na BB, nego da napravimo stadion. Naravno da bih volio da se to desi, kao i vecina navijaca Veleza. Ako ne moja djeca, onda neka barem moji unuci dozive to da gledaju Velez na modernom stadionu u Sjevernom![]()
FORZA VELEZ
Normalno, nećemo dobiti stadiona za jedno ljeto ali treba srediti papire pa postepeno ga graditi pa taman za 10 godina tek ličio na nešto. Nećemo ništa dobiti ni ovako što stojimo u mjesto. Gradi se stadion u Vrapčićima što jest, ali nije to baš to. U Sjevernom je bolje imati stadion iz milion razloga.
Who dares, wins !
mislim da bi na sluzbenoj stranici kluba dobro bilo da se postavi za svakog igraca pojedinacno do kada ima ugovor sa Velezom,ovako niko ne zna sa kakvim igrackim kadrom raspolazemo.vm22 je napisao/la:A ja sam mislio da Brkovic ima ugovor do 2014Rodeni je napisao/la:Lakicevicu, Okicu i Brkovicu istice ugovor na ljeto ja tako mislim Okic ako ne produzi vratiti Durakovica iz Rudara
Lakija obavezno treba probati zadrzati a sto se tice Brkovica cini mi se da je on lani potpiso na 3ili 4 godine(mozda se i varam)ali i njega zadrzati treba i to na duzi period
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
eo u rasporedu piše da ima prijenos večeras na hercegovina live
11.04.2012 | 19.00 NK Široki Brijeg - FK Velež (Premijer liga BiH)
11.04.2012 | 19.00 NK Široki Brijeg - FK Velež (Premijer liga BiH)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Naprijed rođeni.......

Štopa nevjerovatno prenos sa ****. Nisam mogao gledati.
Kako god bilo, NAPRIJED ROĐENI !
Kako god bilo, NAPRIJED ROĐENI !
Who dares, wins !
A jbt , stvarno je ocajan ovaj stream ... vidim svaku petu akciju i to s prekidima
.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
1-0 za siroki
A nisam vidio gol , vidi se svaka 10 akcija . Ocekivano ..muamer10 je napisao/la:1-0 za siroki
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
neznam stvarno sta vama šteka al meni bez problema ide. cak mi nijednom nije zapelo. sto se tice utakmice apsolutna dominacija Širokog i mozete bit zadovoljni sto ste samo 1 gol primili.
i meni ide bez problema, slobodni udarac s desne strane (cini mi se da nije bilo faula, da je bilo cisto na loptu) nekakva odbijanja, na glavu jeseu i golANTIFA ! je napisao/la:A nisam vidio gol , vidi se svaka 10 akcija . Ocekivano ..muamer10 je napisao/la:1-0 za siroki
Štopa zato što ima vas delegata iz Širokog kojim je mrsko prohodati 2 min do stadiona i uz ove Bosance, koje utakmica ne bi trebala ni zanimati, ste zakrčili link.bogbatina je napisao/la:neznam stvarno sta vama šteka al meni bez problema ide. cak mi nijednom nije zapelo. sto se tice utakmice apsolutna dominacija Širokog i mozete bit zadovoljni sto ste samo 1 gol primili.
Who dares, wins !
Varesanovic dobio crveni karton -.-' .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.