RK Čelik

flash
Kontakt:

Re: RK Čelik

Post Postao/la flash » 11 apr 2012, 20:00

po'marke je napisao/la:nisam ovo ocekivao... :D javljaj rezultat! ;)

Za koji minut ;) Celik vodio u prvom medjutim pred sam kraj vi serijom golova okrenuli u svoju korist.Nasi mlitavo igraju.

P.S

Gubimo 25:26 polovina drugog poluvremena!
Nema vise :P

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 11 apr 2012, 20:20

Zenica da li se cujemo? Ima li promjene rezultata?! Odjava... :mrgreen:

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 11 apr 2012, 20:21

po'marke je napisao/la:Zenica da li se cujemo? Ima li promjene rezultata?! Odjava... :mrgreen:

Gubimo dva razlike!

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 11 apr 2012, 20:31

Kraj 34:34 ;) Kaze drug sto je bio na tekmi da je sve bilo totalno pasivno.U momentima kada smo gubili na nasoj klupi je vladao potpuni mir ;)
Zadnja izmjena: flash, dana/u 11 apr 2012, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 11 apr 2012, 20:33

Nije lose, mislio sam da cemo izgubit. Kazem da ti da je Sloga dosla opusteno da igra, a izgleda da je i Celik. Svi se cuvaju za ligu 6.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 11 apr 2012, 20:40

po'marke je napisao/la:Nije lose, mislio sam da cemo izgubit. Kazem da ti da je Sloga dosla opusteno da igra, a izgleda da je i Celik. Svi se cuvaju za ligu 6.
Pa i ja sam konto da cemo vas dobit glat al eto izgleda da je Pane kod rezulatat za vas cimao lovu :lol:

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 11 apr 2012, 20:54

flash je napisao/la:
po'marke je napisao/la:Nije lose, mislio sam da cemo izgubit. Kazem da ti da je Sloga dosla opusteno da igra, a izgleda da je i Celik. Svi se cuvaju za ligu 6.
Pa i ja sam konto da cemo vas dobit glat al eto izgleda da je Pane kod rezulatat za vas cimao lovu :lol:
Al' nastimase tekmu alal im vera :lol:

Sloga izmislila rukomet za celik, malo se ljudi uozbilje i odu na 3-4 razlike bez ikakvih problema..a tek na kraju tekme lakrdija : Celik ima napad po minute do kraja i ispade lopta nekom i dodje u ruke igracu Sloge . On sta ce krene trcat' prema golu celika i predje po terena uspori ko gleda na klupu celika i ko stignu ga ostali :lol: ofirno do bola..neko je dobre pare na ovaj x uzeo..

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 11 apr 2012, 21:03

Eto para onda za plate i premije... :lol: :lol:

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 11 apr 2012, 22:33

ojjj Pa jesmo li sad osigurali tu ligu 6?Ja nista ne kontam a i ako je istina da su dogovorili podjelu bodovo e onda stvarno :( :o :lol: :lol:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

lifebook
Kontakt:

Post Postao/la lifebook » 11 apr 2012, 22:34

Hvala Vam Dobojlije na poštenju...pozdrav iz Gradačca !

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 12 apr 2012, 10:07

hahaha hvala i vama,da ste bar dosli u Zenicu da vidite kako se stima :lol: :lol: Ne samo u rukometu nego i u nogometu i ostalim sportovima.Tu smo sad broj 1 :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 12 apr 2012, 15:23

zadni napad nerjeseno igrac sloge ide u kontru a aca dugic trener sloge skace za sto i zove time aut hahahahahahahahahahahahahah

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 12 apr 2012, 17:57

jos nam je ostalo da nastimamo X na kosarci ! :lol:

savo
Kontakt:

Post Postao/la savo » 12 apr 2012, 18:12

koliko vidim na snimku zenica bloga sviran je penal za slogu 1 minut prije kraja,golman je odbranio loptu veoma tesku,celik koliko vidim nije sutao zadnji napad jer je znao da mu nerijeseno odgovara,igrac sloge presijeca loptu po meni cist deveterac za celik,krece u napad i mislim da je bio na rubu duple lopte,dugic krece prema stolu ali tajm aut je tek sviran poslije faula i to je potpuno cisto po meni,jedino mi nije jasno o cemu prica ovaj gosp koji kaze da je iz gorazda pa kajevic je kupio 5 utakmica nisu nikog pobijedili na strani dok nije kupio pozdrav iz ljubogoste.

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 12 apr 2012, 18:15

Radujte se! Zbog ovakvih stvari vama nije mjesto u rukometu, i uvijek će te ostati samo prosječna ekipa i ništa više. Poklonjen vam je bod u Zavidovićima, a i sada, žalosno. Žao mi je Gradačca, to je prava ekipa. Slavu i ime ne možete kupiti, ostat ćete klub od danas do sutra, nažalost! Toliko, nemojte odgovarat, jer ne želim diskusiju s vama! :oops: :oops:
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

savo
Kontakt:

Post Postao/la savo » 12 apr 2012, 18:25

sefe ja nisam iz zenice i j,,e mi se za sve samo mi nije jasno kako bi gradacac prosao i da je celik izgubio,koliko vidim morao bi pobijediti slogu u doboju,a to bi po tebi bilo uredu,ali da ti kazem znam i vas i samo mogu reci ko o cemu k....a o postenju.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 12 apr 2012, 18:26

@krivajas

Sto si pisao ako ne zelis diskusiju?!?!

Kao vi nikad niste kupili utakmice... bich pliz.
Postovanje treba zaraditi.

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 12 apr 2012, 20:20

Savo očito da neznaš kvalitet ekipe iz Goražda ako ja dobro znam igrali smo nerješeno u Zenici u prvom dijelu kad ste bili duplo jači nego sad (možda misliš da smo i tu utakmicu kupili).Zato vas čekamo u subotu u Goraždu da vas namlatimo i dokažemo da vam nije mjesto u ligi 6.Samo mi je žao Gradačca a i oni su vas namlatili u Gradačcu.Vi se dičite što ste namlatili Bosnu a iduće godine će te doživiti isto što i oni jer vi nemate svoj kadar živi bili pa vidjeli.

savo
Kontakt:

Post Postao/la savo » 12 apr 2012, 20:28

jos jednom da kazem gospodinu da nisam iz zenice i j..e mi se za svea,zao ti gradacca koji izgubi 22 raz od dervente.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 12 apr 2012, 20:30

kad ovako čovjek pročita sve neki selameti. sve poštenjačine u pm. haj'te poštenjačine recite po čemu bi onda bilo realno da Gradačac dobije Slogu u Doboju ako bi se sve pošteno igralo.
i ovaj likson iz Goražda što prijeti i još nešto spomine Gradačac. eto tako nas ljudi razbili, a Čeliku upravo zbog boljeg međusobnog omjera sa Gradačcem odgovarao i bod.
jeste Pane mutko, ne volim što se mora i to naštimati. ekipa nam realno nije nekog kvaliteta. sigurno će biti 5. u ligi za prvaka, al' dajte se vi ostali kompleksaši iz malih sredina pustite Čelika. ima i kod vas velikih problema, pa počistite ih pa se onda javljaljte.
i da, moram da napomenem. RK Čelik je najveće zlo ove lige. ko nam je dopustio da napravimo ovakvu hibridnu ekipu, pa sad nekim malim sredinama uzimamo radost rukometa. :lol: :lol: :lol: :lol:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.