rekao istinufk zeljeznicar je napisao/la:ne znam šta ste napali na velez_mostar čovjek je reko istinu i to je to, nego nemojte se više svađati, prvo pogledajte šta o nama misle ovi iz naše bosne=jedna si jedina, a mi se još između sebe svađamo

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
rekao istinufk zeljeznicar je napisao/la:ne znam šta ste napali na velez_mostar čovjek je reko istinu i to je to, nego nemojte se više svađati, prvo pogledajte šta o nama misle ovi iz naše bosne=jedna si jedina, a mi se još između sebe svađamo
deni_m1312 je napisao/la:evo da malo poravimo narusenu atmosferu!!na heprezentacija.net ima galerija slika sa treninga naseg tima i na slici 6 od 21 vidi se pokusaj izvlacenja zutog patriotskog pramena
od strane misketa i hasagica.....vrlo simpaticno
![]()
sorry al ne znam ja postavljat slikeako nekom nije problem nek mi objasni na pp
eto ga drugdeni_m1312 je napisao/la:
e hvala vam ljudiukapiro sam ...bolje ikad nego nikad
Uuuuuuuuuu, jako do bola. Ne znam da li sam pročitao jaču izjavu do dana današnjeg na ovom forumu. Svaka čast, posebito za beharvelez_mostar je napisao/la:,cijelo vrijeme se 3 stvari ponavljale "bosna je sampion","nedaj se bosno",i "bosnom behar probeharao"...toliko jadno da ne moze biti jadnije...naime ,cega je Bosna sampion,nicega..zatim,nedaj se Bosno,pa nije 93 da se ne da,sta bola..i bosnom behar probeharao,boli me kur.ac za behar,zar smo toliko glupi da ne mozemo shvatiti koliko je to jadnicko navijanje.
joj kako je ovaj mostarac glup majko moja pa de nam ti napisi sta cemo pjevat i da ti reknem ako si bio na jugu na utakmici nemora znacit da su sve zenicani bili na jugu al ja mislim da bi naj bolje bilo igrat u mostaru ili u banjaluci pa da vjesate zastave srbije i hrvatske to bi ti volio u zenici se bar naj bolje navijaNoName je napisao/la:Uuuuuuuuuu, jako do bola. Ne znam da li sam pročitao jaču izjavu do dana današnjeg na ovom forumu. Svaka čast, posebito za beharvelez_mostar je napisao/la:,cijelo vrijeme se 3 stvari ponavljale "bosna je sampion","nedaj se bosno",i "bosnom behar probeharao"...toliko jadno da ne moze biti jadnije...naime ,cega je Bosna sampion,nicega..zatim,nedaj se Bosno,pa nije 93 da se ne da,sta bola..i bosnom behar probeharao,boli me kur.ac za behar,zar smo toliko glupi da ne mozemo shvatiti koliko je to jadnicko navijanje.![]()
![]()
Yebem ti i manijake, robijaše, rođene, hordaše i ostale kujce palce na temi o reprezentaciji. Marš na teme o klubovima i tamo kakite o tome ko je bolji navijač a ovdje ima svi da budemo ko jedan.
HAJMO BOSNO!
Ko ce koga ako nece svoj svoga................rob do bagro je napisao/la:
Ko ce KOga![]()
nisko je napisao/la:jao pramenova jel se ovo furaju na H.Muslimovica![]()
![]()
protiv turske niss od hasagica...Cartman je napisao/la:Ovo su se Miske i Hasagic dosadjivali dok su ostali bili u Armeniji pa se malo igrali...![]()
Nego postoji li mogucnost da moze Hasagic branit?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.