Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Dao je gol , odlično, našao se na pravom mjestu u pravom trenutku.
-
- Kontakt:
ko dade drugi!!! mi obicni smrtniciLovac je napisao/la:Dje gledas ti buraz utakmicu???
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
-
- Kontakt:
Pa na ovom portalu imašLovac je napisao/la:Dje gledas ti buraz utakmicu???

martinsdžakailibu je napisao/la:ko dade drugi!!! mi obicni smrtniciLovac je napisao/la:Dje gledas ti buraz utakmicu???
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

Martins dade drugi, usao umjesto onog Zianija isto ko protiv Kelna i zabio ga
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Lovac je napisao/la:Dje gledas ti buraz utakmicu???
Postavio sam jedan link bio, pa je blokiran u 2 poluvremenu, onda sam gledao sa ove stranice imaš na početnoj stranici link, i onda su i njega blokirali, trenutno ne gledam ni na jednoj stranici. Žalosno je ovo da ne možemo gledati naše igrače kako igraju u jednoj od najjačih liga svijeta.
Inače drugi gol je djelo Martinsa.
-
- Kontakt:
Bravo za Misketa! Pogodak i asistencija 

- neko_iz_mase
- Kontakt:
http://atdhe.net/8670/watch-wolfsburg-vs-hamburger-svJackie_Chan je napisao/la:Pa na ovom portalu imašLovac je napisao/la:Dje gledas ti buraz utakmicu???Samo neki password treba. Koji to?
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
na kraju sezone miske će biti prvi strijelac bundeslige
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
- Kontakt:
Zvijezda njemačkog prvaka Wolfsburga, Bh.reprezentativac Zvjezdan Misimović (27) ovih dana začudjuje bundesligu njegovom rupom na lijevoj kopački...
Misimović od utakmice sa Werderom iz prošle sezone igra u kopačkama koje na vanjskoj strani imaju rupu veličine novčanice od 5 KM.
Misimović je rekao za SportBild:
Razlog je medicinske prirode. Predkraj prošle u utakmici protiv Stuttgarta teže sam ozlijedio stopalo lijeve noge. Bol je zbog pritiska te strane kopačke na stopalo bila neizdrživa. Fizioterapeuti su se našalili i rekli da je najbolje da napravim rupu u kopačkama.
Za njihovo veliko začudjenje ja sam kod kuće uzeo nož i baš na onom mjestu gdje mi kopačka pravi pritisak na povredu izrezao rupu u obliku kruga i veličine 2 Eura (5KM) !
Kada sam ponovo obukao kopačku bol više nisam osjećao i mogao sam igrati posljednje susrete prošle sezone, kao i ovogodišnji početak protiv Stuttgarta gdje baš tom kopačkom postigao prekrasan pogodak..
Ovim potezom Miske zaista pokazuje da nije samo kreativac na terenu već i van njega !
cojek je genije!!
http://www.bundesliga-vijesti.com/vijes ... -foto.html
Misimović od utakmice sa Werderom iz prošle sezone igra u kopačkama koje na vanjskoj strani imaju rupu veličine novčanice od 5 KM.
Razlog je medicinske prirode. Predkraj prošle u utakmici protiv Stuttgarta teže sam ozlijedio stopalo lijeve noge. Bol je zbog pritiska te strane kopačke na stopalo bila neizdrživa. Fizioterapeuti su se našalili i rekli da je najbolje da napravim rupu u kopačkama.
Za njihovo veliko začudjenje ja sam kod kuće uzeo nož i baš na onom mjestu gdje mi kopačka pravi pritisak na povredu izrezao rupu u obliku kruga i veličine 2 Eura (5KM) !
Kada sam ponovo obukao kopačku bol više nisam osjećao i mogao sam igrati posljednje susrete prošle sezone, kao i ovogodišnji početak protiv Stuttgarta gdje baš tom kopačkom postigao prekrasan pogodak..
Ovim potezom Miske zaista pokazuje da nije samo kreativac na terenu već i van njega !
cojek je genije!!
KRALJdeni_m1312 je napisao/la:Zvijezda njemačkog prvaka Wolfsburga, Bh.reprezentativac Zvjezdan Misimović (27) ovih dana začudjuje bundesligu njegovom rupom na lijevoj kopački...
cojek je genije!!
Očigledno da i poderano valja nekad hehe. Kako se samo toga dosjetio, vrijeme Iftara, želim svima prijatan iftar ko je naravno postio.
Neznam jel neko stavljao,ako jeste sry onda

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Miske izgleda i u sandalama igra kao majstor
. Sto ne kontaktira adidas da mu naprave posebne kopacke. Moze cak traziti i premije za dizajn 

- Principatus
- Kontakt:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma Miske je kralj, steta sto ga nema u Jerevanu 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- el-fighter
- Kontakt:
Elddar je napisao/la:Ma Miske je kralj, steta sto ga nema u Jerevanu
Bit će teško nadoknaditi njegov izostanak, ali mislim da mi na klupi imamo igrače koji ga mogu dostojno zamijeniti. Jedva ćekam Tursku da Miske počne loptama rešetati Džeku i Ibiševića.
Ovo što je uradio sa kopačkama, svaka čast.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
Joj nikako na youtube-u ne mogu nac onu njegovu golcinu dok je jos u cvajti za Bochum igro...4,il 5 majstor preso

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
miske majstor

Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 17 gostiju.