Romariooo je napisao/la:...Cristiano je pričao samnom i rekao mi je da je bio penal.
heh, ali kamere su pokazale da se kontakt desio 2-3 metra izvan kaznenog, i vidjeli smo fino da ronaldo poskakuje dok ne dodje do sesnaesterca, i tamo fino pada
toliko je vise i smijesno kako bijedno simulirate, a optuzujete druge za to, samo protiv valencije vidjeli smo barem tri bijedna pokusaja simuliranja ozila, ronalda i di marije, fujj
Koliko ti imas jadne postove.Blokirao bih te,ali svaki put kad procitam sto napises,nemas pojma koliko mi bude drago sto sam pametan da mogu razgranicit' takve nebuloze.
Na svakoj jbnoj temi ti dolazis i poredis sve zivo s Barcom,kao da za Barcu Bogovi igraju,tobejarabi.
Cijeli svijet vidi koliko simulirate,svi vas zovu padavicari,koliko ste penala dobili na lijepe oci,a samo to navijaci Barce ne vide...i sudije ocigledno.
Ne pisem toliko ni na jednoj temi,ali pratim teme od vecih klubova i samo vi poslije svakog El Classica dolazite na temu Reala da se ibretite nesto.Samo kad se sjetim sta ste sve pisali posle one utakmice na Bernabeu kad je Pepe dobio crveni,zato sto je "pokupio" Alvesa,a kontakta uopste nije bilo,pa mene bi bilo sramota na onakav nacin doc' do pobjede,a kamo li hvalit' se njom.
Protiv Zaragoze,ako se dobro sjecam,Mineiro napravi prekrsaj,a vec ima zuti i Puyol dolazi do sudije da mu kaze da je to za drugi zuti.SRAMOTA ZA FUDBAL!
Najljepsi fudbal ikad vidjen?Jbm ja takav fudbal.
I da ne bude bas offtopic,nadam se da cete veceras ubjedljivo slavit' da gledamo sto veci spektakl na Allianz Areni,da svima moral bude podignut' do kraja