FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Crka mi je stream taman prije nego je Zanetti napravio show, ali zar je potrebno komentirat iti jedan njegov potez, taj covjek je za mene najbolji nogometas u povijesti ove igre.
[youtube][/youtube]
C'e solo un capitano, un capitano...
[youtube][/youtube]
C'e solo un capitano, un capitano...
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Uffff dobro je.
Idemo utakmicu po utakmicu, iduca u Udinama bi mogla biti i presudna.
Odlicno su odigrali svi, a posebno Capitano. Cudo prirode, jedan od najboljih igraca zadnjih 15 godina u svijetu.
Forza ragazzi !!!
Idemo utakmicu po utakmicu, iduca u Udinama bi mogla biti i presudna.
Odlicno su odigrali svi, a posebno Capitano. Cudo prirode, jedan od najboljih igraca zadnjih 15 godina u svijetu.
Forza ragazzi !!!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Haj hvala Bogu.. Nije mi jasno zasto je Obija i Alvareza izveo,sta mu je.. Milito kralju! Lucio u napad te treba sljedecu stavit,strasan si dribler nema sta ,skratio si mi 5 godina zivota
Kacigo razguli.. Al jedan jedini Javier,svaka cast ikono !!

PAZZA INTER AMALA
Odgledo sam samo drugo poluvrijeme
nije toliko lose kako je znalo biti ove sezone, al sreca da je na drugoj strani Siena, pa smo uspjeli okrenuti
Zanetti, nemam rijeci, nije ni potrebno komentarisati
nije toliko lose kako je znalo biti ove sezone, al sreca da je na drugoj strani Siena, pa smo uspjeli okrenuti
Zanetti, nemam rijeci, nije ni potrebno komentarisati
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Bidone trpa li trpa, prošle godine nas je Leone držao u životu ove Principe..
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Opet penal?
Drago mi je što je Inter pobjedio jer su još uvijek u igri zbog kikseva glavnih konkurenata, što znači da će u pretposljednjem kolu biti svega.

Drago mi je što je Inter pobjedio jer su još uvijek u igri zbog kikseva glavnih konkurenata, što znači da će u pretposljednjem kolu biti svega.

Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
mislim da mogu u LP a ovaj Lazio nije ni za intertota.Kukavicko smece.GaetanoScirea je napisao/la:Opet penal?![]()
![]()
Milito samo 3 gola iza nosonje. Do kraja ga hladno uzima
Nek odluci jos samo 3 utakmice ove sezonu. U Udinama, protiv Milana i protiv Lazia

Tesko ce Inter do LP, previse je ekipa ispred a valja u Udine i Rim. Vec u subotu ce se vise znat...

Nek odluci jos samo 3 utakmice ove sezonu. U Udinama, protiv Milana i protiv Lazia

Tesko ce Inter do LP, previse je ekipa ispred a valja u Udine i Rim. Vec u subotu ce se vise znat...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Udine će nam dati odgovor može li se čudo desiti pa da se nadamo LP.Jbg, kako ovi igraju , pogotovo Napoli, imamo se pravo , barem nadati...
Jonathan je večeras zabio svoj prvi gol u Serie A..
Meni taj Jonathan uopce nije los igrac, lik nije dobio postenu priliku kod nas, a ono malo sta je igra uopce nije bilo lose.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Nisam gledao, ali vidim opet Milito i Zanetti iznad ostalih
Ajde sada zaredamo niz od 6 pobjeda ne moramo vise
eto da smo Cagliaria dobili sada bi bili na 4 boda i 70% u LP, a ovako 
EDIT: http://www.intercroatiacrew.com/index.p ... &Itemid=53" onclick="window.open(this.href);return false;
Prejak intervju Strame, vidi se da uziva na klupi, ali najjace je ovo za Obia
Covjek u tri utakmice ima skoro tri Pazza Inter utakmice, ni jedna nije isla normalnim tokom
i to je ono sto nam je trebalo, **** ti to kad sve osiguras u prvom pol., ovako do samog kraja kao na iglama 

Ajde sada zaredamo niz od 6 pobjeda ne moramo vise

EDIT: http://www.intercroatiacrew.com/index.p ... &Itemid=53" onclick="window.open(this.href);return false;
Prejak intervju Strame, vidi se da uziva na klupi, ali najjace je ovo za Obia

Covjek u tri utakmice ima skoro tri Pazza Inter utakmice, ni jedna nije isla normalnim tokom

- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
volio bi da sam optimista ali mislim da nemamo nikakve sanse za LP,a to je zalosno kad vidimo ko bi mogao uzeti trece mjesto,imamo najtezi raspored od svih a napredka velikog i nema,tako da ce trece mjesto odlucit ko ce manje kiksat a bojim se da je 6 bodova previse,tek sad vidimo koliko je bila bitna utakmica vs Cagliari
Strama ocigledno nece ispuniti nase zelje vec je tu samo da odradi sezonu do kraja,pojedince cemo ocigledno jos dugo gledati kao startere,ne bi me cudilo da Alvarez ode negdje na posudbu da Guarina ni ne otkupimo,a da Cambi i Deki heklaju i narednih godina
Il Capitano i Princ su primjer kako godine ne predstavljaju problem i kako se ne treba svih staronja rjesiti,ali u najbitnijem dijelu tima(sredini) gdje nam treba trka igraju starci koji nazalost vise to ne mogu,a reakcija publike kod izvodjenja Obija je najbolje pokazala sta misle o tome,iako me zvizdanje Rickyu iznerviralo jer momak nije igro cini mi se od Novare i normalno je poslije pauze da se desavaju greske,al da ima talenat i potencijal sigurno da ima,samo kod nas je veliki problem da istrpimo igraca...
mene iznenadjuje vrlo dobra igra kacigasa u posljednjim utakmicama,vrlo solidno na beku i onda dobra partija i na stoperu,i bolje da ga se vise koristilo na stoperu jer brzine vise nema,a jos se sjecam njegove fenomenalne partije na stoperu protiv Barce u grupi...
sve nas nervira Luciovo driblanje ali treba pogledat da u nekim momentima nema kome loptu da preda i onda krene u ovo idiotsko driblanje,ali ako nista zbog borbenosti mu se ne treba yebat sve po spisku
i jos za Zaratea,momak stvarno zna utusit loptu,ali je jedini koji driblingom,potezom moze stvorit priliku i zao mi je sto nije forsiran od pocetka jer bi sigurno sa vecim samopouzdanjem sve to puno bolje izgledalo,i ta odsteta se ne bi cinila velikom,a ovako nazalost ciao Mauro na kraju sezone...
FORZA INTER

Strama ocigledno nece ispuniti nase zelje vec je tu samo da odradi sezonu do kraja,pojedince cemo ocigledno jos dugo gledati kao startere,ne bi me cudilo da Alvarez ode negdje na posudbu da Guarina ni ne otkupimo,a da Cambi i Deki heklaju i narednih godina

Il Capitano i Princ su primjer kako godine ne predstavljaju problem i kako se ne treba svih staronja rjesiti,ali u najbitnijem dijelu tima(sredini) gdje nam treba trka igraju starci koji nazalost vise to ne mogu,a reakcija publike kod izvodjenja Obija je najbolje pokazala sta misle o tome,iako me zvizdanje Rickyu iznerviralo jer momak nije igro cini mi se od Novare i normalno je poslije pauze da se desavaju greske,al da ima talenat i potencijal sigurno da ima,samo kod nas je veliki problem da istrpimo igraca...
mene iznenadjuje vrlo dobra igra kacigasa u posljednjim utakmicama,vrlo solidno na beku i onda dobra partija i na stoperu,i bolje da ga se vise koristilo na stoperu jer brzine vise nema,a jos se sjecam njegove fenomenalne partije na stoperu protiv Barce u grupi...
sve nas nervira Luciovo driblanje ali treba pogledat da u nekim momentima nema kome loptu da preda i onda krene u ovo idiotsko driblanje,ali ako nista zbog borbenosti mu se ne treba yebat sve po spisku

i jos za Zaratea,momak stvarno zna utusit loptu,ali je jedini koji driblingom,potezom moze stvorit priliku i zao mi je sto nije forsiran od pocetka jer bi sigurno sa vecim samopouzdanjem sve to puno bolje izgledalo,i ta odsteta se ne bi cinila velikom,a ovako nazalost ciao Mauro na kraju sezone...
FORZA INTER

...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
Ono malo sta sam uspia uhvatit utakmice jucer mi se stvarno svidilo, u drugom poluvremenu smo radili takav presing da ovi 70 min. nisu presli centar. Svi su igrali dobro jedino je Lucio u prvom poluvremenu izgledao izgubljeno.
Chivu odigrao odlicnu utakmicu, nesjecam se kad sam ga gleda na mjestu stopera zadnji put ali ovo jucer je izgledalo jako dobro. Uopce nebi bilo lose kad bi on i Rana igrali u Udinama kao stoperi a Naga lijevo.
U Udinama po pobjedu, tezak raspored nam nedaje za pravo da se nadamo LP ali kad vidim kako trenutno igraju Lazio i Napoli opet nekako mislim da mozemo do te 3 pozicije.
Chivu odigrao odlicnu utakmicu, nesjecam se kad sam ga gleda na mjestu stopera zadnji put ali ovo jucer je izgledalo jako dobro. Uopce nebi bilo lose kad bi on i Rana igrali u Udinama kao stoperi a Naga lijevo.
U Udinama po pobjedu, tezak raspored nam nedaje za pravo da se nadamo LP ali kad vidim kako trenutno igraju Lazio i Napoli opet nekako mislim da mozemo do te 3 pozicije.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Bog:
[youtube][/youtube]
Najbolji desni, lijevi bek, zadnji vezni, krilo, golman, napadac svih vremena
[youtube][/youtube]
Najbolji desni, lijevi bek, zadnji vezni, krilo, golman, napadac svih vremena

- IlPrincipino
- Kontakt:
Diego Milito has scored on average one goal every 103 mins in this Serie A, a better ratio than in the year of the treble

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
-
- Kontakt:
Prava zlatna kanta... 

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Portieri: Julio Cesar, Castellazzi, Orlandoni.
Difensori: Zanetti, Lucio, Ranocchia, Chivu, Faraoni, Nagatomo, Juan Jesus.
Centrocampisti: Stankovic, Alvarez, Guarin, Poli, Obi, Cambiasso, Palombo.
Attaccanti: Pazzini, Forlan, Milito, Zarate.
Deki bi mogo odmorit sutra. Uf al bi godila pobjeda...
Difensori: Zanetti, Lucio, Ranocchia, Chivu, Faraoni, Nagatomo, Juan Jesus.
Centrocampisti: Stankovic, Alvarez, Guarin, Poli, Obi, Cambiasso, Palombo.
Attaccanti: Pazzini, Forlan, Milito, Zarate.
Deki bi mogo odmorit sutra. Uf al bi godila pobjeda...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
E ljudi pozdravio vas je Ado sve.
P.S. Ide na utakmicu sutra

P.S. Ide na utakmicu sutra

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.