NHL

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji tim po vama osvaja Stanley kup:

Pittsburgh Penguins
20
83%
Nashville Predators
4
17%

Ukupno glasova: 24

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NHL 2011/2012

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 apr 2012, 03:44

St Louis ima 3 golmana ebote, a mi nemamo jednog cestitog :)...da nam je barem Niemi tu bili mi mi favoriti broj 1 ocami :).. ali eto vidjet cemo valjda Emery bude dobar

Gledam nesto Chicago i Ottawa su dvije ekipe koje su ubjedljivo najvise golova primili 238 i 240... naspram recimo St louisa koji je primio 165,Rengersa 187, Kingsa 179... doduse Phila je blizu Chicaga, kao i Washingon koji su primili 232 odnosno 230 golova....ebote pa koliko smo mi morali davati golov apo tekmi da skupimo ovoliko bodova, jer svi dole koji se nisu plasirali u playoff primili su manje golova od Hawksa ..Ducksi 231,Minesota 226,Colorado 220,Dallas 222,Calgary 226 i Edmonton predzadnji u ligi primio samo 1 gol vise od Hawksa :).

Zato napad imamo kojeg se trebaju svi bojati i to kad se jos vrati Toews uhhhh..puno smo izgubili njegovim odsustvom...Vancouver,Chicago i Detroit su imali u konferenciji najbolji napad Vancouver je postigao 249 golova, dok su Hawksi i Wingsi po 248 golova... reicmo Kingsi su dali svega 198 golova...Hawksi su jendo vrijeme dok se Toews nije povrijedio dali najvise golova u ligi, ali njegovim odsustvom puno su izgubili ofanzivno.

Na drugoj strani Pittsburg je postigao cak 282 gola, zatim Boston 269,Philadelphia 264,i Ottawa 249
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 apr 2012, 19:15

Malkin MVP 8-)

slika

Malo Boston moves from Pouliott :D

slika

Ubi' Dennis hljeb ili kruh u njemu :mrgreen:
[youtube][/youtube]

Top 10 NHL Hitters Of All-Time 8-)

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 10 apr 2012, 20:29

kad smo vec stigli do playoffsa i hits sto kazu, lik razbija! 8-)

[youtube][/youtube]
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 apr 2012, 11:06

Toews i dalje van stroja :roll: ...trenira normalno i ond amu se odjednom stanje promjeni i osjet simptome potresa...nadam se da ce biti spreman uskoro jef rakat nam je potreban u playoffu...naj najbolji igrac ove sezone i MVP playoffa iz sezone kad smo uzeli cup...treba na, njegovi golovi i asistencije
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 12 apr 2012, 01:34

Upravo počinje PO za koju minutu;) Flayersi protiv Penguinsa , za poal sata otprilike igraju Red Wingsi protiv Predatorsa a kasnije večeras Canucksi protiv Kingsa.
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 12 apr 2012, 01:45

SheldonCooper je napisao/la:Upravo počinje PO za koju minutu;) Flayersi protiv Penguinsa , za poal sata otprilike igraju Red Wingsi protiv Predatorsa a kasnije večeras Canucksi protiv Kingsa.
Evo pocelo je napokon,bice strasna tekma
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 12 apr 2012, 01:48

Ko drugi nego Crosby :D Crosby i Malkin protiv Bryzgalova ;)

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 12 apr 2012, 02:00

SheldonCooper je napisao/la:Ko drugi nego Crosby :D Crosby i Malkin protiv Bryzgalova ;)
Tek poceo mec a vec ih gaze cccc,los pocetak moje File,valjda se mogu vratiti,ako nista bar ce valjda veceras Detorit pobjediti

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 12 apr 2012, 02:24

Mislim da je utakmica gotova u prvoj trećini, 3:0 za Penguinse ;) jedina utakmica koja je večeras trebala kao i sama serija biti tjesna.

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 12 apr 2012, 03:04

napred predators

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 apr 2012, 05:12

naguzi Phila pingvine :)...3-0 i na kraju vratise se ljudi..ma to ti je playoff ebo te regularni dio sezone sranje ocami..kad dodje playoff ovaj sport je jedan od boljih za gledat .

Predatorsi pukose Wingse :)..volio sam izbjeci ovkao divizijske rivale, jer fakat 4 ekipe iz iste divizije u playoffu nije li malo?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 12 apr 2012, 11:36

SaltCityAttack je napisao/la:naguzi Phila pingvine :)...3-0 i na kraju vratise se ljudi..ma to ti je playoff ebo te regularni dio sezone sranje ocami..kad dodje playoff ovaj sport je jedan od boljih za gledat .

Predatorsi pukose Wingse :)..volio sam izbjeci ovkao divizijske rivale, jer fakat 4 ekipe iz iste divizije u playoffu nije li malo?
Ja sam mislio da je gotovo nakon 3:0, hajd što je velka prednost u golovima nego su Penguinsi igrali odlično. U trećem djelu su totalno pali i tu ih je Phila dobila.

Padoše i Red Wingsi protiv Predatorsa kao i Canucksi od Kingsa (ova dva rezlultat su iznenađenje) :? :?

večeras noć otvaraju Senatrosi i Rangersi u MSG, vjerujem da neće bit iznenađenja :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 apr 2012, 12:29

ma nisu care iznenadjenje Predsi..opasna je to ekipa vjeruj mi...malo ko ima odbranu i golmana ko oni :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 12 apr 2012, 15:57

Zavrsi se prvi dan play offa koji nam je donio tri sjajne utakmice.U prvoj Fila doslo do nevjerovatnog preokreta,Briere je jos ednom pokazao klasu,svaka cast Fili nha ovom preokretu,ne moze svaka ekipa protiv Pingvinsa preokrenuti 3:0 u svoju korist,ova tekma je jos jednom pokazala da bi ovo trebala biti najzanimljivija serija u ovom dijelu play offa.

Sto se tice druge dvije tekme,Nashville je dobio Red Wingse i Los Angeles Vankuvera zahvaljujuci velikim greskama golmana Hauvarda i Luonga,onakvi golovi se ne smiju primiti u zavrsnici sezone,al kako god mislim da bi ova serija trebala otici u korist Vankuvera i Detroita,vidjelo se sinoc da imaju obje ekipe bolju momcad i da bi trebali dobiti ove serije jedno 4:2,kako god pobjeda File me obradovala nisam se mogao nadati ovakvom preokretu :o :o

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 apr 2012, 17:39

The Bear & The Gang :mrgreen:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Sinoc odlicne tekme, pogotovo Pens-Flyers 8-) , Briere i Brayden Schenn 8-) fanatasticni kod Flyersa, zatim mora se istaci i odlicna partija Rinnea na golu Predsa i fanatsticnu reakciju na sut Zetteberga, koja je vise licila na reakciju nogometnog vratara :mrgreen:

Takodjer valja istaci i pobjedu Kingsa nad omrazenim :mrgreen: Canucksima, i odlicnu partiju Richardsa 8-) sa golom za izjednacenje i asistom za Pennera za pobjednicki gol, te par odlicnih hits, posebno ovaj nad Burrowsom :mrgreen: :D

slika

Webber ce za ovo udaranje Zetteberga na kraju sinocnje tekme sigurno dobiti tekmu suspenzije ;)

slika :roll:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 12 apr 2012, 17:46

odlican mec kingsa sinoc. skroz su nadigrali vancouvera i potpuno zasluzeno slavili u prvom mecu. mike richards pojasnio neke stvari 8-)
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 13 apr 2012, 01:33

Rangersi dosta dominantni u igri, Senatorsi u PP nisu opucali niti jednom na gol Lunqvista, Anisimov je imao SH šansu ali nije pogodio. Za sada bez golova i bez neki veliki prilika

PS: Callahan za 1:0 , odličan gol! Iznenadio je Andersona skroz :D

PS2: Odlična utakica pred kraj prvog perioda, nakon što su sudije poklonile PP Senatorsima kada su Rangersi krenuli u kontru 3:1 nastaje ludnica, par tuča i dosta dosta oštrih startova, Callahan je imao dva u istom runu :lol:
Prvo ime za sada je Ryan Callahan

PS3: Gaborik 2:0 :D :D Vidi se ko je favorit :lol:

@Salt igrat će Toews večeras protiv Phoenixa ;)

PS4: Evo ga puče i trica za kraj 2ge četvrtine, strijelac brko Boyle :lol: nakon odbijanca

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 apr 2012, 02:49

znam napokon :).. samo sad gledam Bulls-Miami, pa ce se valjda kosarka zavrsiti prije pocetka hockeya :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 13 apr 2012, 03:03

SaltCityAttack je napisao/la:znam napokon :).. samo sad gledam Bulls-Miami, pa ce se valjda kosarka zavrsiti prije pocetka hockeya :)
Ja pratim na dva ekrana Knickse i Rangerse kad se poklapaju utakmice. Ona koja je važnija ili interesantnija ide s tonom a ova druga se prati iz prikrajka :lol: :lol:
U ovoj pauzi gledam malo Bruinse i Capitalse , gola ni zglave ali grube igre :P prava PO utakmica. Bruinsi imaju 26 šuteva a Capitalsi 7 :roll:

Ukoliko večeras padne Miami Bullsi su noseći :lol:

PS: 4:0 Richards , ovakav rezultat bi bio povoljan za Rangerse i u seriji :lol:

PS1: 4:1 Alfredsson strijelac, zaboravljen od odbrane ulijeće na centra i gol :evil: 8 i pol minuta do kraja utakmice

Ubi Metallica u MSG :D :D

PS2: 4:2 :D Rangersi su se opustili :?

Sutra Knicksi protiv Wizardsa, pa onda prekosutra druga utakmica Rangersa protiv Senatorsa pa utakmica Knicksa protiv Celticsa. Sve u MSG, nema preklapanja :!: :P

KRAJ: Pobjeda Rangersa 4:2 i sjajno otvaranje PO! Pobjeda je mogla bit i ubjedljivija danije došlo do opuštanja zadnji 10 minuta kod 4:0.

Za dva dana ista meta isto odstojanje ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 apr 2012, 04:25

odmah na pocetku 1:0 za Hawkse.. hajmo jos samo golman da bude doabr i mi smo na konju :)

Toews se vratio i postigao gol :).... nedostajao nam je mnogo mnogo kapiten :(
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.