To je i kljuc onoga gore napisanog da mi ne trazis kanale.nanek je napisao/la:E hvala ti puno si mi pomogao
Znam je to za vlc ali ti isti kanali sto idu preko vlc-a kako samo guglo i cito traju nesto malo pa prestanu raditi,niti sam uspio naci stranicu sa dobrim listama da mogu da addam.I onako je veoma tesko naci nase kanale na vlc-u skoro i nemoguce a to mi je prioritet
Dosta ljudi gresi kada velikom broju daje kanale jer su radnici odredjenih kablovskih operatera,raznih net televizora duboku infiltrirani u forumske redove i prate kada se izbace neki kanali koji ce da obore njihovu gledanost i zbog toga redovno gase te programe.Ja imam ortaka koji se bavi tim provaljivanjem i aktivno ucestvuje po forumima sirom sveta koji su vezani za tu tematiku i on nas snadbeva tim kanalima,i ako se koji ugasi odma' nam nalazi nove kako bi neometano gledali.Za ozbiljne informaticare provaliti u stream kanala i nije tesko tako da se cak i na javnim forumima u roku od 24 h pojavljuje isti kanal.Tako da preporucujem ti da se malo time pozabavis mnogo bolje je to,nego placati nekih 10-15 eura mesecno za Net Tv a opet nemas celi svet na raspologanju.