FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samir825
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samir825 » 12 apr 2012, 15:52

ccc stvarno me vi Manijaci iz dana u dan sve vise "razocaravate". Iskreno sam se pokajao sto sam sinoc bio na Grbavici, ne zbog igre, para ili bilo sta slicno, vec zbog pojedinaca, "navijaca" Zelje. Znam kakvu muku mucimo sa posjetama, odem na utakmicu da pomognem komsijama, ali i naravno da uzivam u fudbalu, da bi mi doslo neko dijete na temu, i pricalo kako mi ne mozemo napuniti Kosevo, a vi kao punite Grbavicu. Kako smo mi jadni, a vi ste sila. Samo cu reci, ne daj Boze da posjeta zavisi od tih "internet navijaca". I mene Grbavica vise nece vidjeti, sem na derbijima, i ako reprezentacija kad bude igrala na Grbavici. Od sad idem da gledam Olimpic i oni fino igraju.

Jesmo uhljepi smo, ne mozemo skupiti 5.000 navijaca, ne znamo igrati fudbal, nemamo para, jedemo virsle. Je srce na mjestu, navijaci koji rezultat svog kluba pratite na tekstualnom prenosu.
Oko za oko, zub za zub!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 12 apr 2012, 15:59

samir825 je napisao/la:ccc stvarno me vi Manijaci iz dana u dan sve vise "razocaravate". Iskreno sam se pokajao sto sam sinoc bio na Grbavici, ne zbog igre, para ili bilo sta slicno, vec zbog pojedinaca, "navijaca" Zelje. Znam kakvu muku mucimo sa posjetama, odem na utakmicu da pomognem komsijama, ali i naravno da uzivam u fudbalu, da bi mi doslo neko dijete na temu, i pricalo kako mi ne mozemo napuniti Kosevo, a vi kao punite Grbavicu. Kako smo mi jadni, a vi ste sila. Samo cu reci, ne daj Boze da posjeta zavisi od tih "internet navijaca". I mene Grbavica vise nece vidjeti, sem na derbijima, i ako reprezentacija kad bude igrala na Grbavici. Od sad idem da gledam Olimpic i oni fino igraju.

Jesmo uhljepi smo, ne mozemo skupiti 5.000 navijaca, ne znamo igrati fudbal, nemamo para, jedemo virsle. Je srce na mjestu, navijaci koji rezultat svog kluba pratite na tekstualnom prenosu.
Ko me li se ti pravdaš da mi je znati samo ? Koga briga gdje ćes ti ići. Nigdje veez likova ..
Bod iz Gradača nam je odličan za osvajanje titule ..
Potpis!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 apr 2012, 16:06

Aldinn1 je napisao/la: Bod iz Gradača nam je odličan za osvajanje titule ..
jest, al u panjevima odlican, kad pogledas kakve siroki ima utakmice do kraja, a kakve mi, bod u ovoj utakmici je korak nazad prema tituli
Za zivot cijeli!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 apr 2012, 16:07

E moj Samire, pa jadan ne bio ti nekome govoriš da je dijete, a još uvijek ideš u školu. :roll:
Usput Inkognito vas je pojeo činjenicama.
Koga boli qrac hoćeš li ti više ikad doći na Grbavicu ? Šta ti je drug, umislio si se previše ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

nanek

Post Postao/la nanek » 12 apr 2012, 16:09

E tacno ne mogu da vjerujem da citam da neko pise da nam je bod iz gradacca dovoljan,jest mozda za nastavak niza bez poraza, ali za titulu ne bi reko.Kad gledam ovu zvijezdu kako igra pa mi bi trebali ko i rudaru da im 5 komada uvalimo!

Nista bez pobjede me nece zadovoljiti, e cuj jedan bod i to protiv zvijezde. Uz svo duzno postovanje prema njima ali ako izvuku bod to je za nas katastrofa!

ajdba
Kontakt:

Post Postao/la ajdba » 12 apr 2012, 16:25

nanek je napisao/la:E tacno ne mogu da vjerujem da citam da neko pise da nam je bod iz gradacca dovoljan,jest mozda za nastavak niza bez poraza, ali za titulu ne bi reko.Kad gledam ovu zvijezdu kako igra pa mi bi trebali ko i rudaru da im 5 komada uvalimo!

Nista bez pobjede me nece zadovoljiti, e cuj jedan bod i to protiv zvijezde. Uz svo duzno postovanje prema njima ali ako izvuku bod to je za nas katastrofa!

Eto koliko pratis Zelju i koliko znas o gostovanju u Gradaccu :shock: ,od kako igraju i u prvenstvu i u Kupu, Zeljo je samo jednom igrao nerijeseno u Gradaccu, sve ostale je izgubio, tako ako Zeljo uzme bod u Gradaccu treba se udarati nogom u guzicu i ici pjevajuci kuci :D :D !!!

nanek

Post Postao/la nanek » 12 apr 2012, 16:31

ajdba je napisao/la:
nanek je napisao/la:E tacno ne mogu da vjerujem da citam da neko pise da nam je bod iz gradacca dovoljan,jest mozda za nastavak niza bez poraza, ali za titulu ne bi reko.Kad gledam ovu zvijezdu kako igra pa mi bi trebali ko i rudaru da im 5 komada uvalimo!

Eto koliko pratis Zelju i koliko znas o gostovanju u Gradaccu :shock: ,od kako igraju i u prvenstvu i u Kupu, Zeljo je samo jednom igrao nerijeseno u Gradaccu, sve ostale je izgubio, tako ako Zeljo uzme bod u Gradaccu treba se udarati nogom u guzicu i ici pjevajuci kuci :D :D !!!
Ne zelim da ulazim u dalju raspravu sa tobom,koliko pratim Zelju ja mislim da to dovoljno ja znam,koliko sam puta bio u gradaccu kad zeljo igra ne mozes ti ni na prste nabrojati ;)

A moje misljenje je, da je bod korak nazad u osvajanju titule.A ti nemoj porediti Zelju prije nego gledaj ovog danas.Ovaj Zeljo je za klasu jaci od onog prije 2 godine kad smo titulu osvojili.
Tako da ovdje iskljucivo moramo ici na pobjedu,i sam Amar je rekao da nam je svaka naredna utakmica vaznija od vaznije i da moramo ici na pobjedu.Imas gore iznad press pa pogledaj.

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 12 apr 2012, 16:38

ajdba je napisao/la:

Joj sto ne mogu ovih, evo bas ovih. Dodje i sudi nekome koliko ko prati Zelju i koliko ko ide na gostovanja.
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 12 apr 2012, 16:46

Od mogučih 27 bodova u igri,nama treba još 16 za titulu.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 12 apr 2012, 16:52

DANDY je napisao/la:Od mogučih 27 bodova u igri,nama treba još 16 za titulu.
Jeste ali u slucaju da Široki osvoji maksimalno 21 bod. Sa 22 osvojena boda Širokog ta teza pada u vodu.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 12 apr 2012, 17:04

Stole iz Bora je napisao/la:
Jeste ali u slucaju da Široki osvoji maksimalno 21 bod. Sa 22 osvojena boda Širokog ta teza pada u vodu.
Borac je prošle godine uzeo titulu sa 64 boda,što je ujedno i največi broj bodova koliko je osvojio jedan šampion odkada se igra premier liga.Rukovodeći se tim prostom računicom dolazim do zaključka da nam je dovoljno 65 bodova za titulu.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 apr 2012, 17:31

slika
DRUG NEBI TI PUNCA

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 12 apr 2012, 17:43

Stole iz Bora je napisao/la:
Mislis maksimalno 20 a ne 21
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 12 apr 2012, 17:49

Zvijezda - Željo na TV-u :?:

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 12 apr 2012, 17:51

ima jos 9 utakmica sta baljezgate koji k....
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 12 apr 2012, 17:52

hordas'87 je napisao/la:Zvijezda - Željo na TV-u :?:
slika
Zna li iko kad je snimak na Vogosci, sinoc nije bilo :/
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

MaNiJaK 1312 acab
Kontakt:

Post Postao/la MaNiJaK 1312 acab » 12 apr 2012, 17:58

nemojte biti razocarani ako uzmemo 1 bod u gradačcu , ljudi samo smo im jednom bod uzeli u ovim gostovanjima u zadnjih par godina od kako su usli u PLBIH , za nas su mnogo neugodni , ja imam tetka dole pa odem 2 dana prije tekme znaci citav grad se nalozi kad im zeljo dolazi , njima derbi sezone i dace sve od sebe da nas naljute ... ;)

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 12 apr 2012, 17:59

ljiljan89 je napisao/la:ima jos 9 utakmica sta baljezgate koji k....
ako ne znaš normalno komunicirati bolje ti da šutiš.Pametniji si kada šutiš.

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 12 apr 2012, 17:59

Direkt je napisao/la:
hordas'87 je napisao/la:Zvijezda - Željo na TV-u :?:
slika
Zna li iko kad je snimak na Vogosci, sinoc nije bilo :/
i mene zanima!!!!
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

hordas'87
Kontakt:

Post Postao/la hordas'87 » 12 apr 2012, 18:05

Treba oko 22h da bude snimak.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: samoFKS i 48 gostiju.