Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Arbeloa je kritican,svaki napad Atletica po njegovoj strani je bio potencijalna prjetnja.Inace kod primljenog gola je prestaticno izgledao za nekog ko bi trebao da blokira centarsut,Adrian je imao 100 godina da se namjesti i da ne ometano centrira.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- anonymousHD
- Kontakt:
Na Arenasport 1 imate snimak sinoćne utakmice... 
Ma Arbeloa je solidan bek,pustite supljake komentatora arenasporta koji kad se nameci na nekog igraca,nezna spast...Istina mora energicnije kod onog centriranja Adriana krenut,ali onaka dvojica glavonja u odbrani,i skace im covjek sa 169cm...Puno vise sam ocekivo od Atletika...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Nisam gledao utakmicu na areni sport,da Arbeloa je samo solidan bek i nista vise.Za klupe se ubiotrxel je napisao/la:Ma Arbeloa je solidan bek,pustite supljake komentatora arenasporta koji kad se nameci na nekog igraca,nezna spast...Istina mora energicnije kod onog centriranja Adriana krenut,ali onaka dvojica glavonja u odbrani,i skace im covjek sa 169cm...Puno vise sam ocekivo od Atletika...
Vise nego zasluzena pobjeda sinoc, iskreno nisam se ni nadao necemu od ovih jadnika. Ronaldo igracina jbg, neko spomenu da je 90% ekipe, pa i nije bas u pravu, ima i onaj diver Di Maria s' njim u ekipi izgledate dosta opasnije.
Don't hate what you don't understand.
- Bernabéu
- Kontakt:
Totalna dominacija u derbyu, te zasluženo odnesena tri boda. Iskren da budem u početku meča sam imao osjećaj kako ćemo ponovno kiksat', ali ipak CR je pokazao zašto spada u sami vrh nogometa. Sada nas očekuju pakleni dueli CL (FCB), te El Clásico gdje očekujem spektakl i prekid crnog niza protiv Barçe.
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
Sve pohvale za Ronalda, proradio je kad je najvise trebalo. U dvije mozda kljucne utakmice sezone, prakticno je sam izborio bitne pobjede - protiv Osasune odlicna timska predstava, sinoc protv Atletica zamalo savrsena partija. Trebalo mu je vise od 40 slobodnjaka da upali prvi, a eto tri zabi u zadnje 3-4 utakmice. I jos nekoliko slicnih iz igre, kakvi golovi - svi redom nemoguci za branit. Malo kenja sa infantilnim proslavama golova, al haj - lahko je to trpit poslije onakvih golova. Baho obalio, "ako je Messi fudbalski carobnjak, znajte da je i ovaj" 
ja bih rekao kvartet kraljeva i dečko sa odličnim PR-omramiral je napisao/la:Kvintet kraljeva... respekt.OTNYS_YNWA je napisao/la:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
onda ti jednostavno nisi normalan
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
zašto sine???LenBias je napisao/la:onda ti jednostavno nisi normalan
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Nail for Real
- Kontakt:
Mourinho pobjednik, natjerao Chola da se otvore i na kraju krajeva to je bilo efikasno.Ne vjerujem da ce Real dominirati u posjedu, imam utisak da bi oba trenera rado predala suparniku inicijativu pa onda probali preko kontri...dilema nema sta.
Ronaldo mora zablistati veceras i toplo se nadam da cemo smanjiti pritisak zabivsi brzi gol.
E sada na Bernabeu, bice druga prica totalno. Vrijeme je da se Ozil i Benz trgnu!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Dobro bas i ja sam da Ozil treba zabit i vise sutat na go isto to vazi i za Karima ali u manjoj mjeri jer se i on nadavo golova i ove sezone.Nail for Real je napisao/la:Mourinho pobjednik, natjerao Chola da se otvore i na kraju krajeva to je bilo efikasno.Ne vjerujem da ce Real dominirati u posjedu, imam utisak da bi oba trenera rado predala suparniku inicijativu pa onda probali preko kontri...dilema nema sta.
Ronaldo mora zablistati veceras i toplo se nadam da cemo smanjiti pritisak zabivsi brzi gol.
E sada na Bernabeu, bice druga prica totalno. Vrijeme je da se Ozil i Benz trgnu!
Posjed ne mora imati presudnu ulogu. Eno, sinoć je Real demonstrirao da se, i pored manjeg posjeda lopte (55-45% je bio isti na strani domaćina na kraju poluvremena) na kraju prvog dijela, stekao prednost i uvećao istu do kraja utakmice. Dakle, posesión de ballon ne mora imati presudnu ulogu, u fudbalu se pikaju golovi, ne koliko neka ekipa ima loptu u nogama (iako je i to bitan faktor koji utiče na razvoj situacije na terenu).
A, što se tiče same utakmice, Real je, po ko zna koji put, bez većih poteškoća i neizvjesnosti (osim na startu drugog dijela) savladao gradskog rivala i pokazao ko je gazda u gradu, te ko je glavni kandidat za osvajanje naslova i prekidanje dominacije Barcelone. Dakako, sve je još uvijek otvoreno, ali prednost od 4 boda ne možemo zanemariti, uprkos tomu što nam predstoji i El Clasico (mmmmm...
). Također, pokazalo se i da Real mnogo zavisi od Ronalda, te da njegovi fantastični golovi u većini slučajeva rješavaju meč, ili barem otvaraju vrata Madriđanima za nastavak utakmice. Naravno, to govori dosta i o Realu kao ekipi, ali nemojte misliti da želim reći da je RM samo Ronaldo, jer se u redovima Kraljeva nalazi još mnogo igrača svjetskog kalibra, koji svakodnevno plijene pažnju i zadivljuju svojim igrama.
A, što se tiče same utakmice, Real je, po ko zna koji put, bez većih poteškoća i neizvjesnosti (osim na startu drugog dijela) savladao gradskog rivala i pokazao ko je gazda u gradu, te ko je glavni kandidat za osvajanje naslova i prekidanje dominacije Barcelone. Dakako, sve je još uvijek otvoreno, ali prednost od 4 boda ne možemo zanemariti, uprkos tomu što nam predstoji i El Clasico (mmmmm...
Duel na nou kampu, po mom sistemu u to sto si ti rek'o, ako budu izjednaceni nikom nistaadriano_leite je napisao/la:Hocemo ja i ti se kladiti u avatar i sig? Ja kazem Messi, a ko dobije bira avatar i sig za gubitnika koji iste ne smije da mijenja do pocetka sljedece sezone, jel ok?Edin TM87 je napisao/la:Monolog, hajde u duelu Messi - Ronaldo da se kladimo?
Ja kazem za Ronalda, ti za Messija po sistemu - 1 bod asistencija, 2 boda gol. Ko na kraju bude im'o vise golova dobija opkladu.
Btw. da li je to za duel na Camp Nou ili u citavoj sezoni?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- adriano_leite
- Kontakt:
Moze, dogovoreno, samo da znas da navijam za Sarajevo i Barcelonu hahahahaha. Valja se psihicki pripremiti i jednom i drugomEdin TM87 je napisao/la:Duel na nou kampu, po mom sistemu u to sto si ti rek'o, ako budu izjednaceni nikom nistaadriano_leite je napisao/la:Hocemo ja i ti se kladiti u avatar i sig? Ja kazem Messi, a ko dobije bira avatar i sig za gubitnika koji iste ne smije da mijenja do pocetka sljedece sezone, jel ok?Edin TM87 je napisao/la:Monolog, hajde u duelu Messi - Ronaldo da se kladimo?
Ja kazem za Ronalda, ti za Messija po sistemu - 1 bod asistencija, 2 boda gol. Ko na kraju bude im'o vise golova dobija opkladu.
Btw. da li je to za duel na Camp Nou ili u citavoj sezoni?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
pa zbog onog sto si napiso, ocigledno, sineDANTES je napisao/la:zašto sine???LenBias je napisao/la:onda ti jednostavno nisi normalan
Arbeloa je naš najlošiji igrač, po mom mišljenju svih vremena. Pa taj čovjek nema ni sekunde smisla za igru. Mašta nula bodova. Sinoć baš komentator spominje to. Pa kad god primi loptu on ne za šta će s njom. Ja se sav sj*bem kad on je primi. Volio bih samo da dovedemo nekog da mjenja arbelou, il' da se karvaljo više oporavi da zaigra na svojoj poziciji i da ramos ide na tu poziciju desnog beka. Arbeloa odlazi! -.-
Albiol mu je opasna konkurencijaSPY je napisao/la:Arbeloa je naš najlošiji igrač, po mom mišljenju svih vremena. Pa taj čovjek nema ni sekunde smisla za igru. Mašta nula bodova. Sinoć baš komentator spominje to. Pa kad god primi loptu on ne za šta će s njom. Ja se sav sj*bem kad on je primi. Volio bih samo da dovedemo nekog da mjenja arbelou, il' da se karvaljo više oporavi da zaigra na svojoj poziciji i da ramos ide na tu poziciju desnog beka. Arbeloa odlazi! -.-
arbeloa vala bas nije toliko kritican kolko ga ti napljuva stari moj, iskreno 
Ma lik je loš do bola. Da nam je jednog marcela na desnoj strani, bili bi nezaustavljivi. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.