FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MirzaGunner
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sta oni prenose alahhu dragiiiii..
Bolje Sarajvo-Leotar, ili Zvijezda.Zeljo ovo Npr samo navodim
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Allahu, nije alahhu cccMirzaGunner je napisao/la:Sta oni prenose alahhu dragiiiii..
Za zivot cijeli!
- MirzaGunner
- Kontakt:
Omaklo se brzom piso.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Allahu, nije alahhu cccMirzaGunner je napisao/la:Sta oni prenose alahhu dragiiiii..

F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
-
- Kontakt:
ZVIJEZDA-ZELJEZNICAR, MOJA TV, SUBOTA, 16.30.
A ogromna greska, ne dokazuje se time koliki si vjernikThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Allahu, nije alahhu cccMirzaGunner je napisao/la:Sta oni prenose alahhu dragiiiii..
- SkyWallker
Ja jarane neznam sta si ti gledaobagrcavi je napisao/la:Bio je sinoć snimak, počeo oko pola 11 ili tako nešto

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Vogoscu 2SkyWallker je napisao/la:Ja jarane neznam sta si ti gledaobagrcavi je napisao/la:Bio je sinoć snimak, počeo oko pola 11 ili tako neštobio je rukomet od 22h - 23:10 pa poslije repriza otvorenog programa i to je sve nije bilo utakmice uopste valjda ce veceras

VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Svaka cast za ovaj turnir ako ga bude.. Katalinskom treba odati pocast...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
imam ja specijalni kanal VOGOŠĆA SPORTSkyWallker je napisao/la:Ja jarane neznam sta si ti gledaobagrcavi je napisao/la:Bio je sinoć snimak, počeo oko pola 11 ili tako neštobio je rukomet od 22h - 23:10 pa poslije repriza otvorenog programa i to je sve nije bilo utakmice uopste valjda ce veceras

DRUG NEBI TI PUNCA
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Svaka nova sezona je za sebe, ne treba gledati prosle ...DANDY je napisao/la:Borac je prošle godine uzeo titulu sa 64 boda,što je ujedno i največi broj bodova koliko je osvojio jedan šampion odkada se igra premier liga.Rukovodeći se tim prostom računicom dolazim do zaključka da nam je dovoljno 65 bodova za titulu.Stole iz Bora je napisao/la:Jeste ali u slucaju da Široki osvoji maksimalno 21 bod. Sa 22 osvojena boda Širokog ta teza pada u vodu.DANDY je napisao/la:Od mogučih 27 bodova u igri,nama treba još 16 za titulu.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Tako je ...malta071 je napisao/la:Mislis maksimalno 20 a ne 21Stole iz Bora je napisao/la:Jeste ali u slucaju da Široki osvoji maksimalno 21 bod. Sa 22 osvojena boda Širokog ta teza pada u vodu.DANDY je napisao/la:Od mogučih 27 bodova u igri,nama treba još 16 za titulu.
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 12 apr 2012, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM
Nekako mi sve to svatas previse personalno komsija. Zna se kome ti dosao pomoci, ne moras to objasnjavati nikome. Tko je iskren i objektivan navijac, svatit ce, a kome je namjera da mrzi i da izazove nemir nikada mu nece biti jasni takvi kao ti prijatelju.samir825 je napisao/la:ccc stvarno me vi Manijaci iz dana u dan sve vise "razocaravate". Iskreno sam se pokajao sto sam sinoc bio na Grbavici, ne zbog igre, para ili bilo sta slicno, vec zbog pojedinaca, "navijaca" Zelje. Znam kakvu muku mucimo sa posjetama, odem na utakmicu da pomognem komsijama, ali i naravno da uzivam u fudbalu, da bi mi doslo neko dijete na temu, i pricalo kako mi ne mozemo napuniti Kosevo, a vi kao punite Grbavicu. Kako smo mi jadni, a vi ste sila. Samo cu reci, ne daj Boze da posjeta zavisi od tih "internet navijaca". I mene Grbavica vise nece vidjeti, sem na derbijima, i ako reprezentacija kad bude igrala na Grbavici. Od sad idem da gledam Olimpic i oni fino igraju.
Jesmo uhljepi smo, ne mozemo skupiti 5.000 navijaca, ne znamo igrati fudbal, nemamo para, jedemo virsle. Je srce na mjestu, navijaci koji rezultat svog kluba pratite na tekstualnom prenosu.

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Braco moja lijepa i postena ako bude kod nekog mjesta u autu za subotu neka mi javi.I u gepek ili na galeriju cu ako treba 

A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
- pintol_TM87
- Kontakt:
zeljo igra u gradačcu a ne na kosevuAeGon099 je napisao/la:hoće li biti kakvih skupljenih odlazaka na Koševo ?

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Organizovani odlasci na gostovanja su ZABRANJENIAeGon099 je napisao/la:hoće li biti kakvih skupljenih odlazaka na Koševo ?

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
U Gradačac je ugodno na tekmu poći.Samo da je proć'onu smrdljivu Zenicu i radove, a tek preko Karaule, još bolje.pintol_TM87 je napisao/la:zeljo igra u gradačcu a ne na kosevuAeGon099 je napisao/la:hoće li biti kakvih skupljenih odlazaka na Koševo ?
Popi'š cugu tamo gdje ne moraš skupljen biti i haluginjo ti na brdu zdimi.Sve u svemu u Gradačac -klasično.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Hvala.Elegant je napisao/la:Pogledaj te sta je u rijeci na ovoj slici.H-beg je napisao/la:http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... poklanjajuHamo je napisao/la:Može li neko postaviti onu lijepu sliku Željinog voza iza kojeg su pravoslavna i katolička crkva,sinagoga i džamija... ne mogu da je nađem

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:jest, al u panjevima odlican, kad pogledas kakve siroki ima utakmice do kraja, a kakve mi, bod u ovoj utakmici je korak nazad prema tituliAldinn1 je napisao/la: Bod iz Gradača nam je odličan za osvajanje titule ..
Ne slažem se s tobom. Pogledaj raspored Širokog na strani i nema šanse da oni u gostima uzmu svaku. Mi da uzimamo na strani po bod i kući uzimamo sve, titula je sigurno naša.
Potpis!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Argentina, b00t i 53 gosta.