Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Standardni prvotimac.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Zaigro bi on qrac da je karvaljo spreman, tj. da ramos igra na svojoj poziciji.
- Nail for Real
- Kontakt:
Carvalho je spreman poduze vrijeme, ali kvalitet izostaje.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
E ne znam šta murinjo vidi u arbeloi, garant ima neku mladu kcerku. 
- KapioFootball
- Kontakt:
Beckham ništa dobroga nije donio Real-u, osim reklame i dobre zarade od iste. Pa naravno da se ne može porediti sa igračima kao što su Zidane, Raul, Ronaldo. Sreća pa je davno otišao, i da C. Ronaldo nije krenuo tim stopamaLenBias je napisao/la:pa zbog onog sto si napiso, ocigledno, sineDANTES je napisao/la:zašto sine???LenBias je napisao/la:onda ti jednostavno nisi normalan
Nemoj srat, beckam je imao prebolestan centaršut. 
btw. ronaldo ako dobije žuti protiv sportinga propušta barcu?
btw. ronaldo ako dobije žuti protiv sportinga propušta barcu?
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Mozda je Joseu bolje izostaviti Ronalda protiv Gijona
Dovoljno ste (ne)sposobni i ovako upisati trijumf.Nikad` se ne zna,mozda nesretno dođe do kartona,te nece moci slusati himnu Barcelone na prepunom Kamp Nou-u .
Chelsea F.C.
Ma nece on dobit zuti i da igra jos 200 minuta...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- anonymousHD
- Kontakt:
Branislav Ivanović treba u Real Madrid! 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Zadnja izmjena: madridist, dana/u 13 apr 2012, 11:20, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Taj kloc nije ni za B ekipe Reala...anonymousHD je napisao/la:Branislav Ivanović treba u Real Madrid!
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
VELIKI Jose Mourinho !MOURINHO INSPIRIRAO SUDIJU HALSEYJA U BORBI PROTIV RAKA
Foto:realmadrid.com
Iako Jose Mourinho ima reputaciju trenera koji je prema sudijama grub i nemilosrdan, jedan primjer iz ne tako davne prošlosti pokazuje i drugu, puno svjetliju stranu medalje kontoverznog portugalskog stručnjaka...
Engleski 50-godišnji sudija Mark Halsey, koji svoj posao odrađuje u Premierligi, prije dvije godine je pobijedio rak grla. Jedna od osoba koja mu je pomogla u teškim životnim trenucima je upravo današnji trener Real Madrida, koji Halseyja zna iz perioda dok je vodio Chelsea.
Mourinho je u klubu sa Stamford Bridgea 2007. godine dobio otkaz, a sljedeće godine je Halseyjeva supruga obolila od leukemije. Kada je čuo za to, Mourinho je Halseyju, njegovoj supruzi i kćerki platio boravak u hotelu od pet zvijezdica u Algarveu.
- Dakako, ne bih otišao da je Mourinho tada još uvijek bio u Chelseaju. Što možete reći o tome? Mourinho je našoj porodici bio apsolutna inspiracija – rekao je Helsey.
Njegova supruga je u međuvremenu prizdravila, ali je godinu dana kasnije Halsey obolio od raka grla. Mourinho je opet bio pri ruci nesretnom sudiju.
- Tokom mojih tretmana, Jose je cijelo vrijeme održavao kontakt sa mnom. Ne znam kako je doznao, ali se vrlo brzo javio. U tri mjeseca sam izgubio kosu i 10 kilograma. Poslao sam mu fotografiju s mojim novim ''imidžem'', a on se šalio da, ako ništa drugo, izgledam bolje od Raya Wilkinsa – ispričao je sudija koji je pobijedio rak, položio je nakon toga testove fizičke spreme i vratio se u Premier ligu...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
ne pretjerujHarrison je napisao/la:Taj kloc nije ni za B ekipe Reala...anonymousHD je napisao/la:Branislav Ivanović treba u Real Madrid!
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
E nisam to znao za Mourinha, SVAKA MU CAST! Pokazao se i ne samo kao vrhunski trener, vec kao i veliki covjek.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Najbolji desni bek na svijetuHarrison je napisao/la:Taj kloc nije ni za B ekipe Reala...anonymousHD je napisao/la:Branislav Ivanović treba u Real Madrid!
D.Alves je daleko ispred BanetaVanTheMan je napisao/la:Najbolji desni bek na svijetuHarrison je napisao/la:Taj kloc nije ni za B ekipe Reala...anonymousHD je napisao/la:Branislav Ivanović treba u Real Madrid!
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jes bolji igrac, ali kao beka ja vise Baneta cijenim. A i volio bih naseg covjeka u Realu da vidim
jbg jedno je vise cijeniti nekoga,a drugo objektivno reci ko je najbolji.Bane je svakako dobar i ako Mou misli da moze pomoci Realu on ce ga i dovestiVanTheMan je napisao/la:Jes bolji igrac, ali kao beka ja vise Baneta cijenim. A i volio bih naseg covjeka u Realu da vidim
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- tyler durden
- Kontakt:
Haha idi obrazuj se, Bane je u top5 bekova svijeta. i malo je reci da bi nam lego ko budali samarHarrison je napisao/la:Taj kloc nije ni za B ekipe Reala...anonymousHD je napisao/la:Branislav Ivanović treba u Real Madrid!
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.