Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

nanek

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la nanek » 13 apr 2012, 13:38

Ma kakav Ivanovic ne budalite,dobar jeste ali za Reala nije! A u ostalom sta ce nam igrac od 28 godina.Jedino ako Mou misli da gura sa njim jednu sezonu dok je i on tu pa kud koji mili moji!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 13 apr 2012, 13:40

opciju sa kupovinom stopera a Ramos na bek smo zaboravili,Ramos je po meni najbolji desni bek bez konkurencije a polivalentnost mu dopušta da caruje i na mjestu centralnog
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 apr 2012, 13:45

jel ovaj ? :mrgreen:

slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

nanek

Post Postao/la nanek » 13 apr 2012, 13:49

madridist je napisao/la:opciju sa kupovinom stopera a Ramos na bek smo zaboravili,Ramos je po meni najbolji desni bek bez konkurencije a polivalentnost mu dopušta da caruje i na mjestu centralnog
Pa normalno,najbolji desni brek ti pred nosom a ti bi da kupujes Ivanovica.Nek malo forsira Varanea,po meni budcnost Reala i odlican stoper!

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 13 apr 2012, 13:52

nanek je napisao/la:
madridist je napisao/la:opciju sa kupovinom stopera a Ramos na bek smo zaboravili,Ramos je po meni najbolji desni bek bez konkurencije a polivalentnost mu dopušta da caruje i na mjestu centralnog
Pa normalno,najbolji desni brek ti pred nosom a ti bi da kupujes Ivanovica.Nek malo forsira Varanea,po meni budcnost Reala i odlican stoper!
Također isto mislim, ramosa vratit na njegovu poziciju.

Ramos - Pepe - Varane - Marcelo

Bolje panj stavit neg' arbelou il' albiola.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 13 apr 2012, 14:09

Ma kakav Arbeloa, kakav Albiol.

Kad' nas Bane pojača, zadnja linija ima da ori. :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 13 apr 2012, 14:14

Mourinho nema planove vracat Ramosa na beka, tako da najvjerovantije ce doci Bosingwa, ali puno bolje bi bilo da dodje Bane ;)

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 13 apr 2012, 14:18

tyler durden je napisao/la:
Harrison je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Branislav Ivanović treba u Real Madrid! ;)
Taj kloc nije ni za B ekipe Reala...
Haha idi obrazuj se, Bane je u top5 bekova svijeta. i malo je reci da bi nam lego ko budali samar ;)

Izgleda tebi treba edukacija, taj Bane nije top 5 ni u Engleskoj, a kamoli u svijetu i koji ce nam qrac? On nije APSOLUTNO za Reala.
Dobro su napisali moji prethodnici, Ramosa na beka, a Varane na stopera. Taj momak ce biti velika igracina samo mu treba pruziti priliku.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 13 apr 2012, 14:20

tyler durden je napisao/la:Mourinho nema planove vracat Ramosa na beka, tako da najvjerovantije ce doci Bosingwa, ali puno bolje bi bilo da dodje Bane ;)

Ni Bosingwa nije nesto, ali bolje je rjesenje od Ivanovica...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 13 apr 2012, 14:22

Harrison je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:Mourinho nema planove vracat Ramosa na beka, tako da najvjerovantije ce doci Bosingwa, ali puno bolje bi bilo da dodje Bane ;)

Ni Bosingwa nije nesto, ali bolje je rjesenje od Ivanovica...

Bosingwa je totalna promaja od igraca, dovoljno je sto imamo Marcela na drugoj strani. Bane bi bio mnogo bolje pojacanje i nadam se da ce ga dovest.

Jedino sto ce nam prije dovuci Bosingwu nego Baneta, je to sto pola Reala zajedno s Mourinhom ima istog agenta ko i Bosingwa, i to sto je portugalac ;)

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 13 apr 2012, 14:40

Ko misli da je Bosingwa bolji od Ivanovića slodbno nek' skoči u wc školjku na glavu...

Čuj Bosingwa :roll:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 13 apr 2012, 15:08

hahaha ladno bosingwa hahaha pa sta je vama ljudi, nista bolji od arbeloe nije :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 13 apr 2012, 15:16

Ma pusti to. :mrgreen:

Marcelo spreman za Gijon :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 13 apr 2012, 15:34

[youtube][/youtube]

Murinjoo: Vaa! Fuera!

hahahahahaahah :lol: :lol:

marcelo najjaci hahahaa ljubi ozilov dres :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 13 apr 2012, 16:24

Varane može igrati utakmice protiv flopovski ekipa, dok protiv jači ekipa on neće početi jer nema dovoljno iskustva. Ja vas ne shvatam, Bane je po meni top 3 bekova na svetu, 100%. Ja sam apsolutno za njegov dolazak, a možda se on i desi... Daily mail je pisao o tom transferu, ako se ne varam.

Pa Bane, em što je dobar u odbrani u napadu je još bolji, pa samo pogledajte koliko je golova dao posle kornera, lik je zver.

Bane, Ramos, Pepe, Marcelo. Ja prezadovoljan! Kad je naš neki bek dao gol? Arbeloa prošle godine protiv Ajaxa ako se ne varam, slučajno...

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 13 apr 2012, 16:30

anonymousHD je napisao/la:Varane može igrati utakmice protiv flopovski ekipa, dok protiv jači ekipa on neće početi jer nema dovoljno iskustva. Ja vas ne shvatam, Bane je po meni top 3 bekova na svetu, 100%. Ja sam apsolutno za njegov dolazak, a možda se on i desi... Daily mail je pisao o tom transferu, ako se ne varam.

Pa Bane, em što je dobar u odbrani u napadu je još bolji, pa samo pogledajte koliko je golova dao posle kornera, lik je zver.

Bane, Ramos, Pepe, Marcelo. Ja prezadovoljan! Kad je naš neki bek dao gol? Arbeloa prošle godine protiv Ajaxa ako se ne varam, slučajno...

Bane je duplo jaci od Arbeloe u skoku,jacini, brzini, tehnici. Sto ne bi iskesirali nekih 15-18 milja za njega i da nam odbrana bude bolja.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 apr 2012, 18:10

Bane nije upgrade na Arbelou toliko o tom smiješnom žutilu.Malog Carvajala treba ubacit kao rezervu Arbeloi ima potencijala da bude vrhunski bek,a tu je uvijek i Lass ako treba odigrat.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 13 apr 2012, 18:18

Imam osjecaj da bi Mourinhu bilo draze da sutra Ronaldo dobije zuti karton,kako bi imao ispriku ukoliko izgubi od Barce.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 apr 2012, 18:32

PatrickBateman je napisao/la:Imam osjecaj da bi Mourinhu bilo draze da sutra Ronaldo dobije zuti karton,kako bi imao ispriku ukoliko izgubi od Barce.
To nije isprika.Ako ekipa bez njega ne može osvojit bod(i to nam je dosta za titulu,mada i s porazom smo opet ispred) protiv Barce onda ih sve prodat.Ronaldo neće dobiti žuti,prije će se desit da neće igrat nego da dobije žuti ;)
Uostalom igra mjesec dana s 4 žuta,a nikako da 5 dođe :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 apr 2012, 18:43

PatrickBateman je napisao/la:Imam osjecaj da bi Mourinhu bilo draze da sutra Ronaldo dobije zuti karton,kako bi imao ispriku ukoliko izgubi od Barce.
Mourinho je ispucao sve izvlakuše kad je u pitanju Barcelona, vrijeme je da pobjedi Blaugranu i dokaže snagu Reala ili pak ne...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.