Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Vladavić je protiv Armenije odigrao veoma dobro i pokazao je da imamo dosta jaku klupu i sada znamo da na njega možemo ozbiljno računati. Prije utakmice sam mislio da će biti greška ako Vladavić krene od prve minute, ali on me je demantovao. Dosta je pretrčao, imao par dobrih prodora, u defanzivi dobar. Dobro je što imamo dobre igrače i na klupi i na njih možemo ozbiljno računati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Bas tako nije bas za svakoga.LeBronJamesKing je napisao/la:eto vidis prvi igrac kojeg si naveo je odigrao sasvim dobru utakmicu napravljen je nad njim penal i džeki je izradio llijepu priliku i bio konstanta opasnost po protivnicki gol, jos da mu je Džeko dao da puca penal dao bi taj i jos jedan gola tako da bi vjerovatno bio najbolji igrac utakmice, nije ba za svakog da pise ni postove...harishp je napisao/la:Pljuvanje na igraca je ako ga na pravdi boga osudjujes a ovaj nista nije losiji od drugih.
Kao sto su pojedinci hrakali na Supica,ibricica,Muratovica paa i Vladavica.
Ali kritika je sasvim nesto drugo.Reci da su odlicno odigrali Vedo,Salihovic,Dzeko,Muratovic sam bi sebe pljunuo u ogledalo.To moze i mora bolje i nema drugeOnda i kvalitet u igraca.Mozemo mi trubiti trsio se probijao se,vamo tamo.Ako je neko limitiran kao igrac dzabe mu sve.Kod Armenije,Estonije mozda i upali kod jacih repki definitivno ne ili ce ici sve na rizik.
Pojedince iz repke je lako pronaci.
Ni blizu to nije od onoga sto oni mogu.Tako da Djemsudine Le Kraljevicu ono znas

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
mahalas je napisao/la:sad stvarno pretjerujete bezobrazni ste bez granica. Stalno nekog pljujete te nevalja ovaj te nevalja ovaj. Ako vam smetaju vi gledajte kosije tamo su svi super!!!!!!!!! za vašu informaciju Vladavić je pretrčao više nego pola repke zajedno........ Istina nije ga baš išlo najbolje, ali bih volio vidjeti vas pametnjakoviće kako bista pretrčali 50-60 metara u šprintu i kakav biste centar dali.......
E bas si genije...ja evo bas gledam vladavica i onda kontam sto mene Ciro nije zvao LOL
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne znam je li ko vec objavio. Ali prema Goal.com Muslimovic uvrsten u prvih 11 igraca svijeta posljednjeg kola kvalifikacija.
--------------------------------Abdullah(Saudi Arabia)--------------------------------
-Juarez(Mexico)-------Chivu(Romania)-------Pique(Spain)--------Vargas(Peru)-
----------------------------------Essien(Ghana)---------------------------------------
-Kaka(Brazil)--------------------Keita(Cote D'ivore)--------------------Silva(Spain)-
------------------Muslimovic(BIH)--------------Luis Fabiano(Brazil)-----------------
--------------------------------Abdullah(Saudi Arabia)--------------------------------
-Juarez(Mexico)-------Chivu(Romania)-------Pique(Spain)--------Vargas(Peru)-
----------------------------------Essien(Ghana)---------------------------------------
-Kaka(Brazil)--------------------Keita(Cote D'ivore)--------------------Silva(Spain)-
------------------Muslimovic(BIH)--------------Luis Fabiano(Brazil)-----------------
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
nesto kao robben u bundesligi. igrao covjek pola sata i u najboljih 11. ko bi reko da oni mogu staviti jednog igraca iz bih.
to je znak da postajemo neko i nesto u nogometnoj europi

- Omerbavarac
- Kontakt:
Vidjeces kad u Srijedu uz najboljeg napadaca Dzeku bude i Miske.Wolverine je napisao/la:nesto kao robben u bundesligi. igrao covjek pola sata i u najboljih 11. ko bi reko da oni mogu staviti jednog igraca iz bih.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma vole nas ovi sa goal.com stalno nesto lijepo pisu o nama ^^.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Da Bog da se nikada nigdje ne plasirali sa ovakvim rukovodstvom unutar NS BIH.Svi smo zaboravili na Mehu Kodru i Bolica kada su se otvoreno borili protiv kriminala unutar saveza pa su se koliko se ja sjecam igrale i revijalne utakmice u znak podrske Kodri i ostalima.Ali mafija dovede Super Ciru ,on slucajno napravi par dobrih rezultata i inteligentni, i zahvalni Bosnjacki narod zaboravi da zna da misli i da ima misljenje uopste
Tako nam je i u politici,u svemu.Koliko se sjecam 90% ovih igraca je odbijalo da igra za reprezentaciju u to vrijeme.Svaka im cast kada su istrajali u tome.Bas su karakterni
.Dzaba sva euforija oko reprezentacije,mozda se i plasiraju u taj baraz pa ce tamo naravno da ispadnu a onda ce ponovo da se vrati stara prica oko lopovluka u NS BIH I ponovo ce da se igraju revijalne utakmice u znak protesta protiv mafije u NS.I sve tako u krug.Sto bi reko jedan muzicar sa ovih prostora u jednoj svojoj pjesmi-KAKO JE LIJEPO BITI GLUP!

Eto ti da si dobri Bosnjo ne bih slusao Riblju Corbu ako se ne varam odnosno Boru Corbu on je nacionalistaennzo1 je napisao/la:Da Bog da se nikada nigdje ne plasirali sa ovakvim rukovodstvom unutar NS BIH.Svi smo zaboravili na Mehu Kodru i Bolica kada su se otvoreno borili protiv kriminala unutar saveza pa su se koliko se ja sjecam igrale i revijalne utakmice u znak podrske Kodri i ostalima.Ali mafija dovede Super Ciru ,on slucajno napravi par dobrih rezultata i inteligentni, i zahvalni Bosnjacki narod zaboravi da zna da misli i da ima misljenje uopsteTako nam je i u politici,u svemu.Koliko se sjecam 90% ovih igraca je odbijalo da igra za reprezentaciju u to vrijeme.Svaka im cast kada su istrajali u tome.Bas su karakterni
.Dzaba sva euforija oko reprezentacije,mozda se i plasiraju u taj baraz pa ce tamo naravno da ispadnu a onda ce ponovo da se vrati stara prica oko lopovluka u NS BIH I ponovo ce da se igraju revijalne utakmice u znak protesta protiv mafije u NS.I sve tako u krug.Sto bi reko jedan muzicar sa ovih prostora u jednoj svojoj pjesmi-KAKO JE LIJEPO BITI GLUP!
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
Vladavic je dobar ali on jednostavno nemoze igrati na desnoj strani kao na utakmici protiv Armenije.el-fighter je napisao/la:Vladavić je protiv Armenije odigrao veoma dobro i pokazao je da imamo dosta jaku klupu i sada znamo da na njega možemo ozbiljno računati. Prije utakmice sam mislio da će biti greška ako Vladavić krene od prve minute, ali on me je demantovao. Dosta je pretrčao, imao par dobrih prodora, u defanzivi dobar. Dobro je što imamo dobre igrače i na klupi i na njih možemo ozbiljno računati.
Nijedan centarsut desnom nogom nije uspio. Covjek se svaki put namijesta da centrira lijevom i tako
gubi vrijeme. Vladavic moze puno kvalitetnije odigrati na lijevoj strani. Ne treba ga zrtvovati.
- Mali Maestro
- Kontakt:
Ne zanam je li Vladavić pravi izbor protiv Turske jer ne može cijelu utakmicu odigrati na visokom nivou.
Please
1.Vladavic moze igrati al protiv amaterskih ekipa tipa Armenija i slicno..2.Salihovic nije imao u toku utakimice upotrebljiv centarsut a covjek koji igra s jednom nogom za mene nije igrac...3.Dzeko se setka po terenu umislio da je Ibrahimovic mnogo se vise treba truditi i pokazati da prosla sezona nije bila slucajnost..4.Vidjelo se da je sredina bez Misketa truba Pjanic nije dostojna zamjena doduse mlad je al to ne moze biti uvjek izvlakusa..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Saurman je napisao/la:1.Vladavic moze igrati al protiv amaterskih ekipa tipa Armenija i slicno..2.Salihovic nije imao u toku utakimice upotrebljiv centarsut a covjek koji igra s jednom nogom za mene nije igrac...3.Dzeko se setka po terenu umislio da je Ibrahimovic mnogo se vise treba truditi i pokazati da prosla sezona nije bila slucajnost..4.Vidjelo se da je sredina bez Misketa truba Pjanic nije dostojna zamjena doduse mlad je al to ne moze biti uvjek izvlakusa..
kako ljudi mogu pisati toliko gluposti Bogati?
1.pa sada ni Salihovic nije igrac u opste a covjek bio jedan od najbolje ocijenjenih igraca u bundes ligi prosle godine izvodi najbolje slobodne udarce u bundesligi ali i dalje i ma ubojit centarsut i i fantasticno suta iz svih pozicija
2. pjaneke kada je usao u igru odmah se vidjelo kakav je to kvalitet kako vodi loptu kako se krece i na kraju krajeva kakvu je sigurnost u igru unio
3. Džeko nije Ibrahimovic on je puno bolji od njega
4. Vladavic i nije bas nbesto odigrao ali nije on tip igraca kakav treba za onu poziciju koju ciro igra , na onakve zadatke bi jedino mogao odgovoriti Robben da igra i napred i nazad, ali eto cisto da ga usporedimo sa berberovicem pa zar nije bolje odigrao nego berberovic i u jednoj utakmici?
U ime Gospodara...
The PAOK forward continued his phenomenal international goalscoring form in Bosnia & Herzegovina's vital away win in Armenia. The Zlatni Ljiljani face Turkey on Wednesday in a do-or-die contest that is shaping up to be one of the ties of the round. They will need Muslimovic to again be at his best.

100% sportski i krajnje opušten potpis
Oko jedinice se donekle mogu sloziti, a ovo ostalo ti je nigdje veze, da se ne ponavljamo, evo covjek lijepo iznad mene napisao, kaze Pjanic nije dostojna zamjena, a covjek preporodio repku kad je usao, kaze salihovic za tebe nije igrac, nek nije za mene je IGRACINA, Dzeko se setka - protiv Irana 2 komada, protiv Omana 2 komada, protiv Belgije 2+1, znaci u jednoj utakmici ne pogodi covjek odma i on umislio nesto, i to imao je odlicnu priliku da pogodi ali je bio NESEBICAN i nije sutirao nego dodao Muslimovicu - ufurao se sigurno ...Saurman je napisao/la:1.Vladavic moze igrati al protiv amaterskih ekipa tipa Armenija i slicno..2.Salihovic nije imao u toku utakimice upotrebljiv centarsut a covjek koji igra s jednom nogom za mene nije igrac...3.Dzeko se setka po terenu umislio da je Ibrahimovic mnogo se vise treba truditi i pokazati da prosla sezona nije bila slucajnost..4.Vidjelo se da je sredina bez Misketa truba Pjanic nije dostojna zamjena doduse mlad je al to ne moze biti uvjek izvlakusa..
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Pjanic svojim ulaskom preporodio tim..da...al protiv amatera...a Salihovic i Dzeko prosla sezona je kao sto znate prosla
a ove ih nema i ni na mapi...a tu sam zaboravio i Ibisevica...

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jel ti pratis igru zvanu nogomet ili fudbal?Pjanic je odigrao ove sezone utakmica na svjetskom nivou samo protiv Iran momak je briljirao.Al izvini te da niste Vi Sir Alex Ferguson??Saurman je napisao/la:Pjanic svojim ulaskom preporodio tim..da...al protiv amatera...a Salihovic i Dzeko prosla sezona je kao sto znate proslaa ove ih nema i ni na mapi...a tu sam zaboravio i Ibisevica...
Naser Oric
Baraž mubarek olsun!!!
Baraž mubarek olsun!!!
- majestic24
- Kontakt:
Vladavic je u utakmici protiv Armenije,imao previse netocnih pasova. Jedino prvi pas na utakmci mu je bio uspjesan (ass za gol Ibricica),ostalo katastrofa. Pjanicu cim je data prilika da se dokaze,on je i poceo da pokazuje da je igracina. Dzeko i Ibisevic ce proraditi protiv Turaka,siguran sam u to.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Sa onakvim naloženim Spahićem u odbrani ne moramo se ni Brazila bojati. Bio je najbolji protiv Armenije, jedan od najboljih u kvalifikacijama i nije ni čudo što je kapiten naše reprezentacije. Kapa dole Spahiću
Ja nisam nikakav dobri Bosnjo i nacionalizam me ne zanima,mene zanima samo kvalitet i moralne vrijednosti kod ljudi bez obzira na njihovo politicko opredjeljenje i naciju.Kako nebi slusao Corbu kada sam rodjen u vrijeme kada su na Kosevo i Grbavicu dolazili Partizan,Zvijezda,Hajduk,Dinamo,Vojvodina itd i kada je fudbal na nesto licio na ovim prostorima.Evo sacekacemo da reprezentacija zavrsi svoj put prema svjetskom prvenstvu bilo u barazu a mozda se cak i kojim cudom i pasiraju na mundijal ali poslije toga ponovo cemo da se vratimo na stare probleme u NS BIH.Pitam se samo kako li se sada osjecaju Bolic,Barbarez,Kodro i ostali kojima je Bosnjacka javnost davala toliku potporu da bi ih izdali nakon prvog dobrog rezultata reprezentacije.E to licemjerstvo ce da nam se vrati sa kamatom.Koliko se sjecam i Grci bijahu prvaci evrope 2004 g pa ih vise niko ne spomenu nikada.I ovi nasi nazovi dobri rezltati ce da se zaborave brzo a onda nazad u ocaj i bijedu.MT87TM je napisao/la:Eto ti da si dobri Bosnjo ne bih slusao Riblju Corbu ako se ne varam odnosno Boru Corbu on je nacionalistaennzo1 je napisao/la:Da Bog da se nikada nigdje ne plasirali sa ovakvim rukovodstvom unutar NS BIH.Svi smo zaboravili na Mehu Kodru i Bolica kada su se otvoreno borili protiv kriminala unutar saveza pa su se koliko se ja sjecam igrale i revijalne utakmice u znak podrske Kodri i ostalima.Ali mafija dovede Super Ciru ,on slucajno napravi par dobrih rezultata i inteligentni, i zahvalni Bosnjacki narod zaboravi da zna da misli i da ima misljenje uopsteTako nam je i u politici,u svemu.Koliko se sjecam 90% ovih igraca je odbijalo da igra za reprezentaciju u to vrijeme.Svaka im cast kada su istrajali u tome.Bas su karakterni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.