FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zvijezda je odlicna, i meni poprilicno draga ekipa, al realno smo jaci od njih tako da ocekujem pobjedu, bice 0-1 

Volim te Zeljo!!!
Sutra tvrda tekma i do kraja neizvjesna.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
- Kontakt:
ja se bojim zvijezde,jer kad oni spuste loptu na zemlju...uhhhhh...
sta sve covjek nece cuti ovdje..
helem,sutra su nova tri boda nasa

sta sve covjek nece cuti ovdje..
helem,sutra su nova tri boda nasa

-
- Kontakt:
DOBAR SIAldinn1 je napisao/la:*ljiljan89
Očigledno da nisi pratio rezultate i igre Sarajeva pa tako pričas. Sarajevo kao ekipa nula bodova. GOŠK pobijedio, a i Slavija koja ispada iz lige je trebala odnijet tri boda i da nije bilo sudija tako bi i bilo. Trenutno smo jači od njih za dvije klase. Oni se još drže za Evropu ne zato što su dobra ekipa, nego očigledno se može vidjeti o čemu se radi. Znam da svi kažu da u derbiju nije bitno koje u formi, ali ja ne mislim da je tako. Igrači koji kao nešto igra kod njih je Sesar, Suljić i Torlak. Suljić pored Kvese neće moći meda. I još milion razloga da je to lakša utakmica nego ovo gostovanje.
Tako da Zajko Zeba i Samir Bekrć će to da riješe.
Glupo je pristajati na kompromis dosta nam je i jedan bod iz Gradacca, ne dao Bog da igraci ili Amar tako razmislja.Ako zelis naprijed svaka utakmica je bitna, svaki uspjeh pa i onaj najmanji je bitan jer vuce slijedeci.Meni je zvijezda nekako simpaticna ekipa ruznog imena, igracki smo bolji, jaci smo u svim segmentima pa zasto ne pokusati izvuci najvise iz toga.Ako zelis biti prvak svaka se ide na pobjedu, a cilj je izdici se iznad lige, ova je godine presudna po mnogo cemu jer stvaramo bolje preduslove za iducu, sto znaci ako ovo zavrsimo kako treba iduce ce godine sigurno biti i puno lakse, zamislite samo uz ovaj raster igraca jos jednog ili dvojicu kvalitetnih.Sama liga napreduje, jos ako se skrati liga bice koncetrisan veci kvalitet igraca sto donosi i zanimljivije i ljepse utakmice a ne treba govoriti koliko znaci i igracima veci broj kvalitetnih utakmica.Znaci zvijezda se mora dobiti.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Potpis, aBd ja se nadam da cemo ih dobiti, bice tesko, dobra su ekipa ali ako zelimo titulu svaki bod moze biti presudan.pile87 je napisao/la:Glupo je pristajati na kompromis dosta nam je i jedan bod iz Gradacca, ne dao Bog da igraci ili Amar tako razmislja.Ako zelis naprijed svaka utakmica je bitna, svaki uspjeh pa i onaj najmanji je bitan jer vuce slijedeci.Meni je zvijezda nekako simpaticna ekipa ruznog imena, igracki smo bolji, jaci smo u svim segmentima pa zasto ne pokusati izvuci najvise iz toga.Ako zelis biti prvak svaka se ide na pobjedu, a cilj je izdici se iznad lige, ova je godine presudna po mnogo cemu jer stvaramo bolje preduslove za iducu, sto znaci ako ovo zavrsimo kako treba iduce ce godine sigurno biti i puno lakse, zamislite samo uz ovaj raster igraca jos jednog ili dvojicu kvalitetnih.Sama liga napreduje, jos ako se skrati liga bice koncetrisan veci kvalitet igraca sto donosi i zanimljivije i ljepse utakmice a ne treba govoriti koliko znaci i igracima veci broj kvalitetnih utakmica.Znaci zvijezda se mora dobiti.
Volim te Zeljo!!!
ne bojim se zvijezde... tradicije su tu da se ruse kako amar kaze, tako je i olimpik nakon 1000 godina uzeo nama bod, a mi ikao nismo nikad u gradaccu pobjedili, cemo lako uzeti bodove... jedno 2-3 razlike minimum, naravno bez primljenog gola
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Tamo se uvijek moglo igrati, ovaj put domacin nema imperativ da mora; loze se da pobjede Zelju kao i svi u ovoj ligi... Zeba odmoran, Bekric digao samopouzdanje-te od njih dvojice ovisi hocemo li imati loptu vise u posjedu, i dominirati sredinom terene, a to je kljuc sutra. Nadam se pobjedi.
Sto se tice glavnog konkurenta, mislim da je sutra njima puno teze nego nama. Slavija ako ne pobjedi ispada, Zvijezda ako ne pobjedi "pobjedit ce neki drugi put".
Sto se tice glavnog konkurenta, mislim da je sutra njima puno teze nego nama. Slavija ako ne pobjedi ispada, Zvijezda ako ne pobjedi "pobjedit ce neki drugi put".
Sljedeca dva kola su zanimljiva kad su u pitanju prih pet ekipa:
22.kolo: Zvijezda-Zeljo, Slavija-Siroki, Sarajevo-Leotar, Borac-Olimpik
23.kol: Zeljo-Borac, Siroki-Sarajevo, Olimpik-Sloboda
22.kolo: Zvijezda-Zeljo, Slavija-Siroki, Sarajevo-Leotar, Borac-Olimpik
23.kol: Zeljo-Borac, Siroki-Sarajevo, Olimpik-Sloboda
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
manijaci bujrum sutra u gradacac,uvijek dobro dosli u grad zmaja od bosne...pustite ovu djecicu neka se prepucavaju nema smisla o njima pisat.sto se tice tekme na moju zalost bojim se da bi mogli sutra mi izgubit...raskomotite se sutra na nasoj Banja Ilidži...lijep pozdrav
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Vjeruj da skidam kapu Širokom, i naročito uspjesima bivšeg Vam trenera, ali realno je to što govorim, ni u Nigeru klub koji je finalist kupa i drugi u prvenstvu ima više od 300 ljudi na utakmici, niko se meni ne gadi nit mi se može zgaditi, vrlo sam realan, a spektakl u kupu će biti samo prva, jer će u prvoj biti rješeno.Kevin je napisao/la:puna ti usta Širokog pobro..England je napisao/la:Samosvijestan čovjek ne može vjerovati da Željo ne osvaja duplu ...sve je iluzija, zapamti ovaj datum, pa Željo je danas jedini dostojan klub u Bosni, kvalitetnije se radi od drugih,jedino je Željo klub za ovog milenija, a ostalo ispod beeee.lige i Široki, naravno.
okani se..
mi svi znamo da nam je ekipa loša, ali smo ipak drugi i uložili smo puno manje para u ekipu od vas (i od Borca) koji ste tek 4 boda iznad i niste nešto specijalno bolji i ne igrate nešto specijalno tako da..
nemam ništa protiv Želje, iskreno, ali kad vidim postove likova poput tebe zgadi mi se sve..
ja se nadam da će finale kupa biti pravi spektakl, dobar i atraktivan nogomet..sve ostalo mi je nebitno..
kup ce uzet bolji i sretniji i spretniji u tom trenutku, prvenstvo onaj koji je bio bolji tokom sezone..pošteno..
pa ko god to bio..
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
kol'ko košta karta na stadionu ?bondich je napisao/la:manijaci bujrum sutra u gradacac,uvijek dobro dosli u grad zmaja od bosne...pustite ovu djecicu neka se prepucavaju nema smisla o njima pisat.sto se tice tekme na moju zalost bojim se da bi mogli sutra mi izgubit...raskomotite se sutra na nasoj Banja Ilidži...lijep pozdrav
DRUG NEBI TI PUNCA
5 kmbagrcavi je napisao/la:kol'ko košta karta na stadionu ?bondich je napisao/la:manijaci bujrum sutra u gradacac,uvijek dobro dosli u grad zmaja od bosne...pustite ovu djecicu neka se prepucavaju nema smisla o njima pisat.sto se tice tekme na moju zalost bojim se da bi mogli sutra mi izgubit...raskomotite se sutra na nasoj Banja Ilidži...lijep pozdrav
Bijelo-crvena polja zvijezdina
jbg-a, premali je grad što jest jest..nemožeš porediti uopće Široki i Sarajevo..England je napisao/la:Vjeruj da skidam kapu Širokom, i naročito uspjesima bivšeg Vam trenera, ali realno je to što govorim, ni u Nigeru klub koji je finalist kupa i drugi u prvenstvu ima više od 300 ljudi na utakmici, niko se meni ne gadi nit mi se može zgaditi, vrlo sam realan, a spektakl u kupu će biti samo prva, jer će u prvoj biti rješeno.Kevin je napisao/la:puna ti usta Širokog pobro..England je napisao/la:Samosvijestan čovjek ne može vjerovati da Željo ne osvaja duplu ...sve je iluzija, zapamti ovaj datum, pa Željo je danas jedini dostojan klub u Bosni, kvalitetnije se radi od drugih,jedino je Željo klub za ovog milenija, a ostalo ispod beeee.lige i Široki, naravno.
okani se..
mi svi znamo da nam je ekipa loša, ali smo ipak drugi i uložili smo puno manje para u ekipu od vas (i od Borca) koji ste tek 4 boda iznad i niste nešto specijalno bolji i ne igrate nešto specijalno tako da..
nemam ništa protiv Želje, iskreno, ali kad vidim postove likova poput tebe zgadi mi se sve..
ja se nadam da će finale kupa biti pravi spektakl, dobar i atraktivan nogomet..sve ostalo mi je nebitno..
kup ce uzet bolji i sretniji i spretniji u tom trenutku, prvenstvo onaj koji je bio bolji tokom sezone..pošteno..
pa ko god to bio..
a uvjek bude oko 600-1000 gledatelja na običnim tekmama, samo sad protiv Veleža nije bilo jer je kišilo ko iz kabla..
ako protiv Sarajeva idući vikend bude fino vrijeme, bit će barem 1500-2000 gledatelja što je dobra brojka za grad od 10 000 ljudi
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Zeljo ako prode gostovanja na Tuzlanskom kantonu uspjesno moze da slavi titulu. Koliko god da je Zeljo jaci protiv Zvijezde mu nece biti lako, dobra je to ekipa negori im pod nogama pa da moraj nesto na silu, bez imperativa i uz veliku zelju da budu prvi koji ce dobit Zelju nakon dugo vremena mogu biti problematicni iako je Zeljo veliki favorit, al uvijek bolji nepobjeduju. U Tuzli da nepricam ako iko moze nabrijat one Slobodine igrace da se malo probude i pocnu trcat i igrat to je onda Zeljo, ako treba i ispast ce se al prvo da se Zelji planovi pokvare. Uz pobjede kuci i ova 2 uspjesna gostovanja Zeljo ce gotovo sigurno slavit titulu jer velike su sanse da vec u ovom kolu Siroki prospe bodove barem dva jer Slavij gori pod nogama. Kako god vrijeme ce pokazat kako ce se stvari odvijati. Puno srece do kraja iskreno vam zelim
- kosewsko hill
- Kontakt:
Hvala prijatelju, odavno nisam bio tamo, prelijep gradić stvarno, fini ljudi, sve za 10.bondich je napisao/la:manijaci bujrum sutra u gradacac,uvijek dobro dosli u grad zmaja od bosne...pustite ovu djecicu neka se prepucavaju nema smisla o njima pisat.sto se tice tekme na moju zalost bojim se da bi mogli sutra mi izgubit...raskomotite se sutra na nasoj Banja Ilidži...lijep pozdrav
Kontam nešto ko bi mogao sutra ispasti iz ekipe koja je igrala protiv Čelika ? Bešlija,Jamak ili možda i Bekrić ? Amar se nešto bio iznervirao sa Vasilićem na press-u kako sam upratio,nešto oko povrede i zamjene koju je tražio

Željo - My first love!!!
Evo mene iz Banovića, pa bih prokomentarisao malo i uništavanje Čelika na Grbavici. Po meni najbolji Svraka i mali Zola, koji za 15 minuta pokaže više nego neki za cijelu tekmu. Da ne bude zabune svi su bili dobri - odlični i Bekrić jedan gol, dvije asistencije isto kao i Adil-beg, Jamak, Bešlija me također oduševio, ama svi.
Primjetili ste da često hvalim Svraku, al' momak je stvarno u sjajnoj formi i to od prve utakmice sa Borcem u jesenjem dijelu kada je uz Zebu i Adil-bega bio najzalužniji za pobjedu (prekid).
U ovom dijelu prvo je apsolvirao Široki na Grbavici (gol), odigrao dobro kao i cijela ekipa protiv Prijedora (asistencija), osvojio loptu i asistirao za Selimovića protiv Travnika, iznudio faul protiv Borca u Banja Luci (KUP) kada ga je Zeba iz slobodnjaka zavukao (potom prekid). Protiv Zrinje nešto lošiji kao i protiv Olimpica, ali evo opet protiv Čelika dva gola. Čini mi se da je bio najopasniji naš igrač u napadu, jer je pored dva gola imao i tri dobre prilike (glavom, a onda dva dobra šuta nogom). Svraka svaka čast.
Volio bih da i Zola dobija što više prilika za igru, a nadam se da će uskoro postati standardni igrač prvog tima. Vakat je, već je punoljetan.
Protiv Zvijezde se treba ići na pobjedu i nadam se da će se tako i desiti. jednostavno - kvalitetniji smo od Zvijezde, ali to treba dokazati i na terenu. Uz pristup kao protiv Čelika i akoBogda da ga zabijemo do dvadesete, mogli bi donijeti tri nova boda možda i presudna za titulu.
Tabela nam govori da nam maksimalno treba 7 pobjeda uz dvije neriješene i titula je kod nas u vlasništvu.
Primjetili ste da često hvalim Svraku, al' momak je stvarno u sjajnoj formi i to od prve utakmice sa Borcem u jesenjem dijelu kada je uz Zebu i Adil-bega bio najzalužniji za pobjedu (prekid).
U ovom dijelu prvo je apsolvirao Široki na Grbavici (gol), odigrao dobro kao i cijela ekipa protiv Prijedora (asistencija), osvojio loptu i asistirao za Selimovića protiv Travnika, iznudio faul protiv Borca u Banja Luci (KUP) kada ga je Zeba iz slobodnjaka zavukao (potom prekid). Protiv Zrinje nešto lošiji kao i protiv Olimpica, ali evo opet protiv Čelika dva gola. Čini mi se da je bio najopasniji naš igrač u napadu, jer je pored dva gola imao i tri dobre prilike (glavom, a onda dva dobra šuta nogom). Svraka svaka čast.
Volio bih da i Zola dobija što više prilika za igru, a nadam se da će uskoro postati standardni igrač prvog tima. Vakat je, već je punoljetan.
Protiv Zvijezde se treba ići na pobjedu i nadam se da će se tako i desiti. jednostavno - kvalitetniji smo od Zvijezde, ali to treba dokazati i na terenu. Uz pristup kao protiv Čelika i akoBogda da ga zabijemo do dvadesete, mogli bi donijeti tri nova boda možda i presudna za titulu.
Tabela nam govori da nam maksimalno treba 7 pobjeda uz dvije neriješene i titula je kod nas u vlasništvu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- KB-TM87
- Kontakt:
0-1 optimalno
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
- Kontakt:
mene protiv celika toliko iznerviralo kada je bekric pogodio precku prije adilovog gola , ide mu potpuno sam elvir colic s desne strane znaci pass i mat pozicija a on nesto fol suta da je otisla preko gola ili da nije bio posle go ispo bi debil pravi, al mi opet nesto ta arogantnost ne izlazi iz misli ....
I kada je dao gol imao je na drugoj strani samog Svraku u mat poziciji, al' šutao je i pogodio hvala Bogu. Drago mi je zbog Bekrije, preuzima odgovornost i lagano nadolazi.MaNiJaK 1312 acab je napisao/la:mene protiv celika toliko iznerviralo kada je bekric pogodio precku prije adilovog gola , ide mu potpuno sam elvir colic s desne strane znaci pass i mat pozicija a on nesto fol suta da je otisla preko gola ili da nije bio posle go ispo bi debil pravi, al mi opet nesto ta arogantnost ne izlazi iz misli ....
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".