NHL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NHL 2011/2012
Coyoti 2 igraca vise u polju i branimo se
... hajmo jos 1 minuta izdrzite to u pm
1-1 je rezultat valja spomenut 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kako mi imamo glupu odbranu to nije normalno...kakve mi golove primamo..sad mjenjamo se u odbrani kad su ljudi sa trojicom gore i dadose nam gol
..izlazimo u pogresno vrijeme u pm pa sta oni razmisljaju?..2-1 ljudi vode , a igrlai smo tako dobro bili bolji dominirali citav prvi period .
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
prave playoff utakmice nema sta
..sve skoro zavrsene u OT
..mi ebiga izgubismo u OT i ako smo ovo trebali hladno dobiti..igrali smobolje moglo bi se reci, ali ebiga sta je tu je
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Odlicna ut. u Bostonu
Napadacki nastrojene obje ekipe, ali Boston bolji, bilo je u udarcima 26-7 na kraju 2/3.
Thomas briljirao na golu i ako ovako nastavi braniti tesko ce Capitalsi proci Boston.
Kellyju u OT trebalo nesto vise od 1 minute da zabije golcinu za pobjedu
Kako vidim po komentarima NY Rangers pobijedili, samo ne rutinski, Ottawa bi ih mogla dobro namuciti.

Napadacki nastrojene obje ekipe, ali Boston bolji, bilo je u udarcima 26-7 na kraju 2/3.
Thomas briljirao na golu i ako ovako nastavi braniti tesko ce Capitalsi proci Boston.

Kako vidim po komentarima NY Rangers pobijedili, samo ne rutinski, Ottawa bi ih mogla dobro namuciti.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Gledao sam i ja sinoc Bruinse protiv Capitalsa.Jedna dosta zanimljiva utakmica iako nije bilo pogodaka sve do produzetaka.Capitalsi igrali dobro odbranu celo vreme,istina Bruinsi jesu imali nekih 30-ak suteva ali to su bili uglavnom isforsirani sutevi,ne nakon nekih velikih gresaka Capitalsa.Boston je dominirao utakmicom,izuzev mozda drugog dela 3/3 kada su Capitalsi kao preuzeli neku inicijativu.Na golu Capitalsa stajao Holtby,kako mi je zao momka bilo kada sam ga video kako izlazi sa terena a Oveckhin ga tesi.Zaista momak je odlicno odradio svoj posao,vidi se da ima potencijala da postane odlican golman i tesko mu je palo sto su Capitalsi jedva porazeni.
p.s. Kako Seidenberg dize u vazduh Oveckhina.
p.s. Kako Seidenberg dize u vazduh Oveckhina.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- SheldonCooper
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:Odlicna ut. u Bostonu
Kako ne rutinski, 4:0 bilo do zadnjih deset minuta, tada su Rangersi amlo i popustili i primili 3 gola. U dva slučaja kada su Senatorsi imali igrača više nisu opucali pak ka golu
Rangersi su jedini koji su dobili glat!
A ovo boldano ti se kosi jedno sa drugim. prije da je Holtby briljirao
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
holtby je imao uzasan debi protiv canadiensa prije mozda mjesec dana meni se cini. al' svaka njemu cast, od kako se ozljedio vokoun on je svojim odlicnim nastupima na golu capitalse doveo do playoffsa.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Šteta za Capse noćas, nadam se da ih ovaj poraz nije previše ubio i da će se oporaviti do utakmice broj 2
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
FacepalmSheldonCooper je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:Odlicna ut. u Bostonu
Kako ne rutinski, 4:0 bilo do zadnjih deset minuta, tada su Rangersi amlo i popustili i primili 3 gola. U dva slučaja kada su Senatorsi imali igrača više nisu opucali pak ka golu![]()
![]()
Rangersi su jedini koji su dobili glat!
A ovo boldano ti se kosi jedno sa drugim. prije da je Holtby briljiraoU zadnjoj četvrtini su Capitalsi bili bolji ali...
A koliko smo bili bolji sinoc govori i cinjenica da je omjer udaraca na gol bio 30-17 za Bruinse
Bergeron sinoc odigrao odlicnu tekmu, imao cak 18-25, ili 72% dobijenih faceoffs, odigrao odlicno u defanzivi nad Ovechkinom i Backstromom, koji u imali kombinovano 4 suta na gol TT, koji je imao par odlicnih reakcija, pogotovo u 3/3, a mora se pohvaliti i mladi Holtby, koji je iako 3 goalie Capsa, odradio odlican posao na golu, i da nije bilo njega vjerovatno bi tekma bila rijesena puno ranije
Od ostalih tekmi Sharksi takodjer u OT dobili Bluese u St Louisu, gdje je Havlat dominirao sa dva gola, od kojih zadnji u OT za pobjedu.
Coyotes iznenadili Hawkse kod kojih se Toews vratio i vjerujem da ce biti jedna od prevaga na strani Hawksa u ovoj seriji, sinoc odlicna partija Vermettea koji je bio jedan od strijelaca i Smitha na golu 'Yotesa sa 43 saves
Rangersi ocekivano protiv Senatorsa, koji su vjerovatno i najslabija ekipa u PO

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SheldonCooper
- Kontakt:
Sturi se živ pa ne znam ni šta pišem, gledam NBA na jednom ekranu NHL na drugom, sreća pa se NFL završio
Večeras su Knicksi i četvrtine, sutra Rangersi i trećine
Callahan je sinoć odigrao pravo kapitenski
ako naletiš gdje na gif nabaci Callahanove startove iz prve četvrtine
Večeras su Knicksi i četvrtine, sutra Rangersi i trećine
Callahan je sinoć odigrao pravo kapitenski
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Odlican intro
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SheldonCooper
- Kontakt:
Raspuco se Crosby
Mislim da večeras penguinsi dobijaju , neće im se ponovit utakmica od prekosinoć. Igraju dosta dobro i vode 2:0
PS: Kakva odbrana Bryzgalova *ebote led
evo SH gola Flayersa Talbot
PS: Kakva odbrana Bryzgalova *ebote led
Umesto 3:0 da vode sada samo 2:1 za Pingvine.Ali sta skinu Bryzgalov.
,Grossman bukvalno mete sa terena Pingvine,vec dva iskljucenja. 
Evo ga i 3:1,Martin.Sjajna 1/3 i zasluzena prednost Pingvina,da nije bilo Bryzgalova sa jednom fenomenalnom asistencijom imali bi oni jos jedan gol vise na svome kontu.Bice ovde svasta u nastavku ne bi me cudilo da se Flyersi vrate u mec,a ja odo' da se zavalim u fotelju i da uzivam u nastavku meca.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Evo ga i 3:1,Martin.Sjajna 1/3 i zasluzena prednost Pingvina,da nije bilo Bryzgalova sa jednom fenomenalnom asistencijom imali bi oni jos jedan gol vise na svome kontu.Bice ovde svasta u nastavku ne bi me cudilo da se Flyersi vrate u mec,a ja odo' da se zavalim u fotelju i da uzivam u nastavku meca.
Nema šanse da se pingvinima opet desi da ispuste ovaku prednost. Mislim da će večeras ipak oni slaviti. Za ovu seriju se znalo da ce bit najbolj/najneizvjesnija a to je i potvrdila u ove utakmicu i pol
PS: Jao šta se dešava na utakmici, ludnica totalna
PS3 (jutarnji
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Večeras u Bostonu nas čeka spektakl, utakmica je u idealnom terminu od 21:00, vjerujem u Capitalse i Ovechkina i da će slaviti i poravnati stanje u seriji
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
@Shelldon sta ja rekoh,Flyersi su prebolesna ekipa,kakve samo oni preokrete prave.
Sinoc rece komentator na Areni da Flyersi nikada nisu izgubili seriju kada su imali 2:0 u istoj,cini mi se 17 puta da se to desilo,ali posto su ove dve utakmice bile cudesne ne bi me cudilo da Pingvini okrenu ovu seriju,mada Flyersi su sada u velikoj prednosti.
Sinoc rece komentator na Areni da Flyersi nikada nisu izgubili seriju kada su imali 2:0 u istoj,cini mi se 17 puta da se to desilo,ali posto su ove dve utakmice bile cudesne ne bi me cudilo da Pingvini okrenu ovu seriju,mada Flyersi su sada u velikoj prednosti.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Opet nevjerovatna tekma izmedju Pensa i Flyersa, i opet su kao pobjednici izasli Flyersi
Fantasticni Giroux
sa tri gola i tri asista je odigrao jednu od najboljih tekmi u historiji NHL PO jer samo Gretzky, Lemieux i Patrik Sundstrom mogu reci da su imali vise points u jednoj PO tekmi
Pored Girouxa mora se istaci i odlicna tekma rookia Couturiera sa tri gola takodjer i mozda i najvaznijim golom za Flyerse koji je postigao sinoc prije isteka 2/3 za izjednacenje na 4:4
A odlicni Bryzgalov je napravio Save of the Day sinoc
[youtube][/youtube]
Od ostalih tekmi mora se istaci pobjeda Kingsa nad Canucksima, opet
Odigrali su odlicnu, pravu hard-nose physical tekmu i odnijeli i drugu pobjedu iz Vancouvera. Captain Brown je odigrao odlicnu tekmu i sa dva short-handed gola u PO tekmi postao 12 igrac u histroriji NHL kome je to poslo za rukom, zadnji 2006
Mora se istaci i odlicna predstava Quicka na golu Kingsa sa 46 saves i on je jedan od presudnih faktora zasto Kingsi imaju 2-0 u seriji pred tekme u Staplesu
Canucksi su u ove dvije tekme bili bez Daniela Sedina, ciji se povratak ocekuje u sljedecoj tekmi u Staplesu
Devilsi su sinoc upisali prvu pobjedu u seriji protiv Panthersa, a legendarni Broudeur na golu je upisao svoju 100 PO pobjedu u karijeri, cime je postao tek drugi goalie u NHL historiji koji ima triple figures u PO pobjedama, sinoc fantastican nastup sa 24 saves
Tekma je bila rijesena u 1/3 nakon 3-0 Devilsa, ponajvise zahvaljujuci Zubrusu i Eliasu, kasnije je uslijedilo malo opustanje i Panthersi su uspjeli smanjiti na gol zaostatka
Red Wingsi ocekivano izjednacili u seriji na 1-1 sinoc protiv Predsa, Bertuzzi objasnio neke stvari Weberu sinoc
i vratio mu za ono udaranje Zetteberga iz prosle tekme
[youtube][/youtube]
Fantasticni Giroux
sa tri gola i tri asista je odigrao jednu od najboljih tekmi u historiji NHL PO jer samo Gretzky, Lemieux i Patrik Sundstrom mogu reci da su imali vise points u jednoj PO tekmi Pored Girouxa mora se istaci i odlicna tekma rookia Couturiera sa tri gola takodjer i mozda i najvaznijim golom za Flyerse koji je postigao sinoc prije isteka 2/3 za izjednacenje na 4:4
A odlicni Bryzgalov je napravio Save of the Day sinoc
[youtube][/youtube]
Od ostalih tekmi mora se istaci pobjeda Kingsa nad Canucksima, opet
Odigrali su odlicnu, pravu hard-nose physical tekmu i odnijeli i drugu pobjedu iz Vancouvera. Captain Brown je odigrao odlicnu tekmu i sa dva short-handed gola u PO tekmi postao 12 igrac u histroriji NHL kome je to poslo za rukom, zadnji 2006
Mora se istaci i odlicna predstava Quicka na golu Kingsa sa 46 saves i on je jedan od presudnih faktora zasto Kingsi imaju 2-0 u seriji pred tekme u Staplesu
Canucksi su u ove dvije tekme bili bez Daniela Sedina, ciji se povratak ocekuje u sljedecoj tekmi u Staplesu
Devilsi su sinoc upisali prvu pobjedu u seriji protiv Panthersa, a legendarni Broudeur na golu je upisao svoju 100 PO pobjedu u karijeri, cime je postao tek drugi goalie u NHL historiji koji ima triple figures u PO pobjedama, sinoc fantastican nastup sa 24 saves
Tekma je bila rijesena u 1/3 nakon 3-0 Devilsa, ponajvise zahvaljujuci Zubrusu i Eliasu, kasnije je uslijedilo malo opustanje i Panthersi su uspjeli smanjiti na gol zaostatka
Red Wingsi ocekivano izjednacili u seriji na 1-1 sinoc protiv Predsa, Bertuzzi objasnio neke stvari Weberu sinoc
[youtube][/youtube]
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
kingsi opet vancouvera opalili po usima
zaista su me iznenadili, odlicno tece igra u napadu. odbrana/golman nikad nije bio problem kingsa. u prosloj utakmici se istakao richards, sinoc brown s 2 SHG gola. da sudije nisu treci gol dali stollu, brown bi usao u historiju s wayne gretzskyem kao jedini igrac s 3 SHG gola u jednoj utakmici 
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
NHL rulezz
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.