Nije on neki multi-milijarder, pa da se razbacuje sa lovom ..u redu, ima para, ali da ima za ovako razbacivanje
Ne znam ..mislim da Davud ima nek koristi, a kako i kakve, to ne znam.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zrinjskom za sada sigurno ne igraju Lazar Marjanović vjerovatno najbolji igrač u ovom sastavu Zrinjsko,Ivešić standardni vezni i stoper Markić.Zato mislim da bi ovde mogla lagano i realno da bude nula.harry_90 je napisao/la:Sad mi drug rece na Tusnju ispisano par grafita ..
Ovo vise ne vodi nicemu slijedi par teskih meceva,tesko cemo se izvuci dolazi nam Zrinski vec sam rekao bodom bi bio zadovoljan,pa idemo Olimpicu,tu cemo da fasujemo,pa nam dolazi Zeljeznicar da im prekinemo niz![]()
Eee moja Slobodo crno ti se pise
Iskreno druze trava, i popravljanje stadiona je zadnje sto bi trebalo da interesuje FK Slobodu. Imate mnogo vecih problema pocevsi od jako slabe igre i zalaganja igraca do nikakvog rada u upravi.Io_Sono_Interista je napisao/la:malo i boljih vjesti,Opstina je od onog kredita izdvojila sredstva za postavljanje umjetne trave na pomocnom stadionu,nadam se da ce ga i malo usminkat pa da to lici na nesto...
ma za naseg Ervina Cejvanovica ....navrsava se treca godisnjica odkako vise nije sa nama
Ako si pročitao text biti će ti jasnije, nekadašnji kadet Slobode koji je izgubio bitku sa bolešću. "Podsjećanja radi: Pokojni (rahmetli) Ervin Ćejvanović je rođen 1984 godine, da bi nastupajući za kadete FK Sloboda na utakmici zadobio tešku povredu s kojom je vodio bitku punih 10 godina liječeći se u mnogobrojnim europskim centrima."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.