FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
dosadni ste sa prebrojavanjem posjete.
Hvala @admine....
-
pitarturbe
- Kontakt:
zna li neko gledamo li sutra saida na djelu
Čisto sumnjam..možda koji minut...nije on još spreman za cijelu utakmicu, ali biće uskoro..! 
-
pitarturbe
- Kontakt:
ma najmanje je vazno ko ce igrati,da je uknjiziti 3 boda bez puno kartona i nedaj ti Boze kakve povrede 
- Burberry46
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Fulio si temu, ima tema za ovog gigantasekac je napisao/la:http://www.facebook.com/photo.php?v=3417778936818
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
NISAM BRATE DRUGE ME TEME NE ZANIMAJU JA NIGDJE NE PIŠEM OSIM OVDE AKO TI SMETA IZBRISAT ĆEMO
Sarajevo ljubavi moja!
- MirzaGunner
- Kontakt:
Nista i dr.put nije frkica.samir825 je napisao/la:Hvala brateMirzaGunner je napisao/la:@same dobar ti potpis
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
ima li negdje čitav spisak ?Sarajlijc@ je napisao/la:Selektor Olimpijske reprezentacije BiH, Husref Musemić, objavio je spisak za naredno okupljanje. Među izabranicima selektora Musemića našla su se i četiri igrača FK Sarajevo i to Denis Čomor, Ivan Sesar, Nermin Haskić i Asmir Suljić.
Vlado Jagodić, selektor U-21 reprezentacije BiH, pozvao je tri igrača FK Sarajevo na naredno okupljanje. Poziv su dobili Amer Dupovac, Kenan Hadžić i Sulejman Krpić.
Dva talentovana igrača sa Koševa, Adin Čiva i Emir Plakalo, su dobili naknadno poziv za U-19 reprezentaciju BiH.
Veseli nas činjenica da gotovo u svakoj omladinskoj reprezentaciji BiH nastupaju, najmanje, tri igrača FK Sarajevo.
Umjesto Vlado da pozove Suljica, to Hus radi
DRUG NEBI TI PUNCA
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Sejtan danas ako postigne gol da je pametan poljubio bi dres i dobio bi veliki plus kod navijaca 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bice gledalaca kao protiv Slavije, mozda i manje.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Gledam tabelu i bas nisam pametan sta je bolje za nas u susretu bojac - Olimpic, da pobijedi bojac, nerijeseno ili da pobijedi Olimpic.Mozda je najbolje nerijeseno, a ako kojim slucajem pobijedi Olimpic idemo njima na Otoku i tada bi bas navalili na nas. Bojac nam dolazi na Kosevo zadnje kolo, kako kod okrenem drazi mi je opet Olimpic od ovih drugih pa cu ipak reci da bih volio da ih mlatnu i da ostanu bez evrope 
Raja, jos malo i vakat da se ide ka nasem fudbalskom hramu 
Mene puca neka blaga trema, na trenutke mi GOSK proleti kroz glavu, ali eto, necu da mislim o tome
Idemo, nadam se da kada se vratimo sa stadiona da cemo ovdje slaviti pobjedu nasih momaka, i nova tri boda.
A bolje da dobije Olimpic, neka idu oni u Evropu, a Olimpic-Sarajevo, glavu dajem da ce biti X
Mene puca neka blaga trema, na trenutke mi GOSK proleti kroz glavu, ali eto, necu da mislim o tome
Idemo, nadam se da kada se vratimo sa stadiona da cemo ovdje slaviti pobjedu nasih momaka, i nova tri boda.
A bolje da dobije Olimpic, neka idu oni u Evropu, a Olimpic-Sarajevo, glavu dajem da ce biti X
Oko za oko, zub za zub!
Nemoj glavu, imal nešto drugo, jer ti ona nije čemusamir825 je napisao/la: glavu dajem da ce biti X
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
-
nanek
Ovo otisle horde u NP ?
Ev gledam tekmu vidio sam im trans na njihovoj tribini ?
Ev gledam tekmu vidio sam im trans na njihovoj tribini ?
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 7 gostiju.