BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
Cuj Fanaticosa sto kake. Zasto nisu cekali po dva sata u kolonama za ulaznice izpred Centrotransa kao i sav drugi normalan narod. Navikli guzovace. Cuj tapkarosi rade direktno za savez, kad vec pucaju sa tako ozbiljnim optuzbama, gdje su im dokazi za to? Valjda im vokri sto su ostali bez ulaznica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobro oni jesu na neki način i u pravu. Mislim na onaj dio koliko je oštampanih karata a koliko će biti ljudi na stadionu. Heh, nisu valjda mogli čekati u redu kao što su neki. nema veze neka navijaju kao i ja preko Tv-a. 

- miralem444
- Kontakt:
ma sta vam je ..pa nije ciro budala da 32 sata prije utakmice da pocetnu postavu...sta vi mislite da turci sve ovo neprate...to so je san(avaz isto) objavio je cista blamaza...pocetna postava se tek moze sutra ocekivat..zato postite to...xavi26 je napisao/la:ja se bojim da ce nas defanzivna taktika kostati poraza jer, ipak, turska je kvalitetnija od belgija, a sve mi m'risi na to da ce ciro ici na nerijesenoTarik14 je napisao/la:Ibro uz Džeku
Kako stvari stoje, doci ce do manjih rokada u timu. Zvjezdan Misimovic, povratnik u tim, potisnut ce, prema selektorovoj zamisli, Ibiševica, pa ce lucidni Ibricic biti bliže Džeki, a Misimovic preuzeti komandnu palicu. U odbrani nece biti promjena, jer je Vladavic sjajno odradio protiv Armenije. Na lijevom boku ordinirat ce Salihovic, na stoperskim pozicijama Spahic, Nadarevic i Jahic, a u sredini Muratovic, Rahimic, Misimovic. Kako je Supic sjajno odradio posao protiv Belgije i Armenije, selektor ce mu ukazati povjerenje i kontra Turske.
Izvor : Dnevniavaz(tacka)ba
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
ciro pravi ekipu ovako:
Ibricic i jos mi fali 10 igraca, nevjerovatno je kako taj covjek ima mjesta prije jednog Ibisevica, Muslimovica, uzas
Ibricic i jos mi fali 10 igraca, nevjerovatno je kako taj covjek ima mjesta prije jednog Ibisevica, Muslimovica, uzas
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Joj nespava mi se nikako u zadnje vrijeme.. treba ovo docekati u pm!
Zmajevi 3:1(2:0) Ćurke

Zmajevi 3:1(2:0) Ćurke
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Ko je odigrao bolje u Armeniji, Ibricic ili Ibisevic ?mirzza je napisao/la:ciro pravi ekipu ovako:
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
mirzza je napisao/la:ciro pravi ekipu ovako:
U sta ti gleads zivota ti..Ibricic je bio i vise nego solidan u prosloj utakmici za razliku od nekih nasih velikih zvjezda i sa svojom formom Ibricic sigurno zasluzuje mjesto u prvih 11....
- miralem444
- Kontakt:
neka neka ibro je momak koji moze igrat i odbranu i sredinu i napad ako kad zagusti...zato i ja bih ga licno guro u vatru..samo bih muratovica zamijenio pjanicem ili bajramovicem..i to je to...ako u srijedu sredinu terena prepustimo turcima poderat ce nas...zato ih treba odma napast..isto ko belgiju i onda smireno...mirzza je napisao/la:ciro pravi ekipu ovako:
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
za mene ibisevic, mada je i ibricic bio dobar, ali je fol sto je vedo spic a ibro ofanzivni vezni a sada je na to mjesto dosao misimovic koji je za ibricica pele, i niko me ne moze ubijediti da je na mjestu spica ibricic bolji od ibisevica,Virtu4l je napisao/la:Ko je odigrao bolje u Armeniji, Ibricic ili Ibisevic ?mirzza je napisao/la:ciro pravi ekipu ovako:
ibro je odigro dobro dvije tekme belgija u belgiji i armenija gore, u ostalim je bio medju losijim pojedincima, a davno sam rekao, prije ce i dzeko iz ekipe da SIN zaigra
Cuva Bog Zelju svog!
E vidis, za tebe Ibisevic, a za mene i 90% ostalih bolji je bio Ibricic. Gledaju se zasluge iz utakmica kvalifikacija, i nista drugo nije bitno, isto kao Supic i Begovic. Supic je bio veoma korektan protiv Belgije i Armenije, tako da nema razloga mijenjati ga. Ubijedjen sam da ce Turci pucati iz svih pozicija i da ce traziti svoju sansu u nasem golmanu. Ibricic je bio isto tako odlican u kvalama, tako da nema razloga da ne igra.mirzza je napisao/la:za mene ibisevic, mada je i ibricic bio dobar, ali je fol sto je vedo spic a ibro ofanzivni vezni a sada je na to mjesto dosao misimovic koji je za ibricica pele, i niko me ne moze ubijediti da je na mjestu spica ibricic bolji od ibisevica,
ibro je odigro dobro dvije tekme belgija u belgiji i armenija gore, u ostalim je bio medju losijim pojedincima, a davno sam rekao, prije ce i dzeko iz ekipe da SIN zaigra
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gjde si Miraleme, ima li sta na vugla??

Fernando Torres admits he can hardly believe Spain have still not booked their place at the 2010 FIFA World Cup South Africa™ despite winning all seven of their qualifiers to date.
The European Champions defeated Belgium 5-0 in La Coruna on Saturday to maintain their six-point advantage over Bosnia-Herzegovina at the top of Group 5.
With three qualifiers still to play, Vincente Del Bosque's men are still not guaranteed top spot. "It seems incredible that we are not yet qualified," Liverpool striker Torres told a press conference.
fifa.com
Hehehe, ne moze Torres da vjeruje da jos nisu obezbijedili plasman na svjetsko prvenstvo. Sto li nisu
The European Champions defeated Belgium 5-0 in La Coruna on Saturday to maintain their six-point advantage over Bosnia-Herzegovina at the top of Group 5.
With three qualifiers still to play, Vincente Del Bosque's men are still not guaranteed top spot. "It seems incredible that we are not yet qualified," Liverpool striker Torres told a press conference.
fifa.com
Hehehe, ne moze Torres da vjeruje da jos nisu obezbijedili plasman na svjetsko prvenstvo. Sto li nisu

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ko ima vise igraca sto poste, BIH ili Turska??
NK_Nemila je napisao/la:Ko ima vise igraca sto poste, BIH ili Turska??
Mislim da je to njihov stvar.
@Virtu4l
I mene bi baš zanimalo što to još nisu osigurali plasman. Imali su sreće u nekim utakmicama. Kako god mogli smo prvi da avršimo da nije one 90 minuti. Ovako se borimo za to drugo mjesto.
Opet cu ti ponoviti, na mjestu napadaca Ibisevic je za klasu bolji od Ibricica, u to me neces ubijediti ni ti ni niko ziv jer je to jednostavno tako. Misimovic ima prednost nad Ibricicem jer je dvije klase iznad njega na poziciji organizatora igre, samo se nadam posto vec mora igrati Ibricic da ce zaigrati na poziciji lijevog bocnog sto je igrao protiv Belgije jer je Sejo bio slab u Armeniji.Virtu4l je napisao/la:E vidis, za tebe Ibisevic, a za mene i 90% ostalih bolji je bio Ibricic. Gledaju se zasluge iz utakmica kvalifikacija, i nista drugo nije bitno, isto kao Supic i Begovic. Supic je bio veoma korektan protiv Belgije i Armenije, tako da nema razloga mijenjati ga. Ubijedjen sam da ce Turci pucati iz svih pozicija i da ce traziti svoju sansu u nasem golmanu. Ibricic je bio isto tako odlican u kvalama, tako da nema razloga da ne igra.mirzza je napisao/la:za mene ibisevic, mada je i ibricic bio dobar, ali je fol sto je vedo spic a ibro ofanzivni vezni a sada je na to mjesto dosao misimovic koji je za ibricica pele, i niko me ne moze ubijediti da je na mjestu spica ibricic bolji od ibisevica,
Cuva Bog Zelju svog!
Idemo momci ZMAJEVI
,,idemo Salihovicu iz slobodnog udarca GOOOL
1-0,,,,,2-0 Dzeko sam pred golom
GOOOL
pred sami kraj 1pol. Muslimovic ,GOOOOOOOOL 3-0
,,

A hajde ti pametnjakovicu otidji na L'Equipe i procitaj sta francuzi pisu o Pjanicu. Pa onda ti tako pametan pitaj jesu li culi za Ibricica. Pa ipak on igra za veliki Hajduk koji je skoro izbacio Zilinu. Yebli te splicani.harishp je napisao/la:Otidzi na nogometni magazin i procitaj sta Splicani i Hrvati misle o Ibricicu.Cartman je napisao/la:Nikad se ne slazem sa Cirom oko prvih 11, ali eto dosad mu je se obicno potrefilo, pa cu samo sutit i podrzavat svaku odluku (Iako mi Ibricic cupa zivce).
Kad to uradis,zacepice ti se gubica do kraja.Cuj potrefilo se.Moze jednom ali ne i pet puta.Samo u kvalifikacijama.
A cuj ovoga da se prepadnemo,koga naseg naroda na BP
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ibricic nece igrati napadaca, najopasniji je kada djeluje iza napadaca, u ovom slucaju Misimovic bi bio povuceniji nego inace, a Ibro bi vjerovatno prenosio loptu do Dzeke. Nije lose, kad uzmemo u obzir da cemo imati dosta prostora za kontra napade. Miske je veoma dobar i u defanzivi.mirzza je napisao/la: Opet cu ti ponoviti, na mjestu napadaca Ibisevic je za klasu bolji od Ibricica, u to me neces ubijediti ni ti ni niko ziv jer je to jednostavno tako. Misimovic ima prednost nad Ibricicem jer je dvije klase iznad njega na poziciji organizatora igre, samo se nadam posto vec mora igrati Ibricic da ce zaigrati na poziciji lijevog bocnog sto je igrao protiv Belgije jer je Sejo bio slab u Armeniji.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ibricic stoji iza Dzeke, dakle nije napadac nego ofanzivni veznjak..To je OK..Brine me onda ako Misimovica povuce nazad previse da ovaj ne ostane bez snage, nece on moci trcati cijelu utakmicu na tom prostoru, odnosno nece biti onaj Miske na kojeg smo navikli...
i ja se slazem sa tobom, ali Sejo silom prilika igra tu poziciju, i korektno to obavlja, pa mislim da ibricica nikako ne bi trebalo stavljati na poziciju lijevog bocnog..mirzza je napisao/la:Opet cu ti ponoviti, na mjestu napadaca Ibisevic je za klasu bolji od Ibricica, u to me neces ubijediti ni ti ni niko ziv jer je to jednostavno tako. Misimovic ima prednost nad Ibricicem jer je dvije klase iznad njega na poziciji organizatora igre, samo se nadam posto vec mora igrati Ibricic da ce zaigrati na poziciji lijevog bocnog sto je igrao protiv Belgije jer je Sejo bio slab u Armeniji.Virtu4l je napisao/la:E vidis, za tebe Ibisevic, a za mene i 90% ostalih bolji je bio Ibricic. Gledaju se zasluge iz utakmica kvalifikacija, i nista drugo nije bitno, isto kao Supic i Begovic. Supic je bio veoma korektan protiv Belgije i Armenije, tako da nema razloga mijenjati ga. Ubijedjen sam da ce Turci pucati iz svih pozicija i da ce traziti svoju sansu u nasem golmanu. Ibricic je bio isto tako odlican u kvalama, tako da nema razloga da ne igra.mirzza je napisao/la:za mene ibisevic, mada je i ibricic bio dobar, ali je fol sto je vedo spic a ibro ofanzivni vezni a sada je na to mjesto dosao misimovic koji je za ibricica pele, i niko me ne moze ubijediti da je na mjestu spica ibricic bolji od ibisevica,
Volim te Bosno!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.