Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- rastafarian
- Kontakt:
Re: Navijaci..
Ma oni su predobro prošli ako im nije pao trans 
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
Vidim ovde najvise kokodacu oni koji nisu bili juce na tom jugu i oni koji su stotinama kilometara udaljeni od Hrama fudbala u Humskoj.
Ako su vam argumenti statusi po fejsu i forumima onda nemam reci.
Istina je da je doslo njih 30ak iz Milana i da su usli na drugi ulaz od Zapada i krenuli onim kanalom dole do dela Juga gde su smesteni 40+,medjutim usput namrsteni Italijani(valjda je to neki fazon) koji ionako od strane 95% Grobara nisu bili pozeljni na tribini,su nasli za pravo sebi da na maticnoj tribini Grobara se mrste domacinima i da upute reci u fazonu "sta gledate?"...na to su dobili odgovor sta gledamo i pokazano im je kakve su cave.Naravno da su Grobari skocili da ih biju,stali uz svoje drugove...a to sto su oni bezali po celoj tribini ostavljajuci neke svoje drugove same to je stvar njihovog ponosa i obraza.Ne mozes ti u masi ocekivati da u tuci ima neke organizacije,bije ko koga stigne jer je haos.Ko god boravi na navijackoj tribini i ko je doziveo to zna o cemu pricam.Ulicne tuce su nesto drugo.Tako da ne palamudite bezveze.
Nakon sto su videli da su napadnuti Milanezi,momci iz 40+ su skocili da ih zastite.Neke su deportovali u lozu na Istoku,neki su sami preskakli ogradu.Nakon toga tuca medjusobom Grobara,40+ i pojedinaca sto su napadali Italijane.Dosli su na kraju do Shadowsa i HH-a medjutim nije bilo nista,sve je na recima ostalo.Znaju i matorci gde je tvrdo.
Veliki je minus sto nasa starija garda dozvoljava sebi kikseve sa ovim gostovanjima i domacinstvom Milanovim tifozama.Ostalo je sve ocekivana i normalna reakcija.Znali su gde dolaze...
Nadam se da ce Grobarski brod uskoro ispraviti kurs i vratiti se na pravi put,na stare staze slave.Alal vera momcima koji cuvaju duh Grobarstva sto na Jugu sto na Istoku.
Ako su vam argumenti statusi po fejsu i forumima onda nemam reci.
Istina je da je doslo njih 30ak iz Milana i da su usli na drugi ulaz od Zapada i krenuli onim kanalom dole do dela Juga gde su smesteni 40+,medjutim usput namrsteni Italijani(valjda je to neki fazon) koji ionako od strane 95% Grobara nisu bili pozeljni na tribini,su nasli za pravo sebi da na maticnoj tribini Grobara se mrste domacinima i da upute reci u fazonu "sta gledate?"...na to su dobili odgovor sta gledamo i pokazano im je kakve su cave.Naravno da su Grobari skocili da ih biju,stali uz svoje drugove...a to sto su oni bezali po celoj tribini ostavljajuci neke svoje drugove same to je stvar njihovog ponosa i obraza.Ne mozes ti u masi ocekivati da u tuci ima neke organizacije,bije ko koga stigne jer je haos.Ko god boravi na navijackoj tribini i ko je doziveo to zna o cemu pricam.Ulicne tuce su nesto drugo.Tako da ne palamudite bezveze.
Nakon sto su videli da su napadnuti Milanezi,momci iz 40+ su skocili da ih zastite.Neke su deportovali u lozu na Istoku,neki su sami preskakli ogradu.Nakon toga tuca medjusobom Grobara,40+ i pojedinaca sto su napadali Italijane.Dosli su na kraju do Shadowsa i HH-a medjutim nije bilo nista,sve je na recima ostalo.Znaju i matorci gde je tvrdo.
Veliki je minus sto nasa starija garda dozvoljava sebi kikseve sa ovim gostovanjima i domacinstvom Milanovim tifozama.Ostalo je sve ocekivana i normalna reakcija.Znali su gde dolaze...
Nadam se da ce Grobarski brod uskoro ispraviti kurs i vratiti se na pravi put,na stare staze slave.Alal vera momcima koji cuvaju duh Grobarstva sto na Jugu sto na Istoku.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pa ja sam ti to sve gore napisao.I sta je bilo i ko ih je napao
.Jer znam jer mi je dobar prijetelj u 40+ ekipi,zato i znam sve sta se dogadja 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cekaj mislim da su svi komentari bili usmjereni ka tome kako je glupo da njih 100 napada 2-3 momka. I dalje mislim da je to glupo, bilo medju Robijasima,Grobarima ili nekim desetim. I vec napisah nije to do tuce ili nesto slicno, to se mora desiti, ali ispadni covjek pa daj ljudima priliku da se odbrane, i tako bi se svi trebali tako ponasati. Nije problem kad je 10v15 ili v20, ali vec ono je bilo previse. I da sto se tice 40+ tuca sa ostalim, ja mislim da se na tribini niko NE BI smio medjusobno tuci, izadji fino ispred pa se pokolji ubij radi sta hoces, na tribini si samo jos jedan navijac nista bolji nista gori od ostalih. Prvo Zenicanin pa Celikovac, pa Robijas, a onda sve ostalo.
Celik!3,2,2.
uvijek bili i ostali no.1 u skandinaviji
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Ako bivaš na tribini, znao bi da to ne ide tako. To je samo teorija a u praksi se to odvija na sasvim drugi način. Ne zato što to neko tako hoće već zato što masu ne može niko zaustaviti, svi bi da opale barem čvoku.AllGunsBlazing je napisao/la:Cekaj mislim da su svi komentari bili usmjereni ka tome kako je glupo da njih 100 napada 2-3 momka. I dalje mislim da je to glupo, bilo medju Robijasima,Grobarima ili nekim desetim. I vec napisah nije to do tuce ili nesto slicno, to se mora desiti, ali ispadni covjek pa daj ljudima priliku da se odbrane, i tako bi se svi trebali tako ponasati. Nije problem kad je 10v15 ili v20, ali vec ono je bilo previse. I da sto se tice 40+ tuca sa ostalim, ja mislim da se na tribini niko NE BI smio medjusobno tuci, izadji fino ispred pa se pokolji ubij radi sta hoces, na tribini si samo jos jedan navijac nista bolji nista gori od ostalih. Prvo Zenicanin pa Celikovac, pa Robijas, a onda sve ostalo.
Who dares, wins !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Uvijek ima onih malo pribranijih, da ne bi bilo gorih posljedica. Ja samo hocu reci da Grobari nisu naucili iz slucaja Taton, moglo bi im se opet ponoviti. Oni bi prvi trebali dva puta razmisliti prije nego nesto ovakvo urade. I ja sam rekao da samo mrzim taj nacin, i da ne bi trebalo biti tako, ne kazem da nije.
Celik!3,2,2.
Pa bilo je i u ovom slučaju pribranijih jer bi inače Milanezi u kovčezima bili vraćeni u Italiju. Kad te bije tribina od 7,8 hiljada ljudi onda ne možeš slučajnošću proći s kojim lomom.AllGunsBlazing je napisao/la:Uvijek ima onih malo pribranijih, da ne bi bilo gorih posljedica. Ja samo hocu reci da Grobari nisu naucili iz slucaja Taton, moglo bi im se opet ponoviti. Oni bi prvi trebali dva puta razmisliti prije nego nesto ovakvo urade. I ja sam rekao da samo mrzim taj nacin, i da ne bi trebalo biti tako, ne kazem da nije.
Who dares, wins !
Slucaj Taton nema veze sa ovim.To sto se desilo sa Francuzem je splet nesrecnih okolnosti i njegova panika,nazalost koja je zavrsila skokom i smrtnim ishodom.
Ovo prekjuce je bilo klasicno kurcenje Italijana,koji su brzo dobili odgovor.Verovatno bi proslo sve sa verbalnim nezadovoljstvom,medjutim njihov stav i ponasanje je dovelo do batina.I nije istina da ih je tukla cela tribina,vec samo 2 grupe i par pojedinaca.Njih je bilo 30ak mogli su se suprostaviti da su imali muda,medjutim pojedine svoje drugove su ostavili u nevolji,a nasi su stali iza svojih sto je normalno.
Obicna navijacka tuca gde su Italijani ispali cave.Potvrdi se teorija da su Englezi majstori zanata na sake,a Italijani majstori sa hladnim oruzjima i slicnim arsenalima.Sta su trazili to su dobili
Ovo prekjuce je bilo klasicno kurcenje Italijana,koji su brzo dobili odgovor.Verovatno bi proslo sve sa verbalnim nezadovoljstvom,medjutim njihov stav i ponasanje je dovelo do batina.I nije istina da ih je tukla cela tribina,vec samo 2 grupe i par pojedinaca.Njih je bilo 30ak mogli su se suprostaviti da su imali muda,medjutim pojedine svoje drugove su ostavili u nevolji,a nasi su stali iza svojih sto je normalno.
Obicna navijacka tuca gde su Italijani ispali cave.Potvrdi se teorija da su Englezi majstori zanata na sake,a Italijani majstori sa hladnim oruzjima i slicnim arsenalima.Sta su trazili to su dobili
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Milaneze je prihvatio jedan dio juga,dok drugi nije (trenutno vodeci) samo da ne kace trans.Dvije grupe su ih tukle,e sad ne znam da li su oni znali za Milaneze ili im je smetalo to sto su oni radili.Kako ces se suprostaviti,ti da odes na tribinu Milaneza i napadnu te lupam 2 podgrupe ti mislis u tom trenutku da te napada 30 ljudi ili cijela tribina.Sta su trebali stat i udarat se,a dosli su tu kao gosti.Daj molim te

Volim te Celik ! ! !
Naravno da su znali,a tukli su ih zna se zbog cega.Ne kazem da trebas tuci celu tribini,ali treba stati uz svoje ljude i pokusati odbraniti se,a ne bezati ko picka preskakati ograde,a pritom ne mislice i braci koja dobijaju batine.Ja ti kazem sto se tice ljudi u tuci je malo veci broj bio Grobara.JF pred kojim se to desavalo je npr. stajao nepomicno i skroz nezainteresovano...Stvar su zasrali matorci koji su uopste pravili ovu pricu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jest, ali kako sam ja vidio ti sto su napali Italijane su ostavili svoja 2-3 momka na milost i nemilost ovima iz 40+ ..
Celik!3,2,2.
Nisu ti momci bili iz te 2 grupe....pojedinci koji su se prikljucili,ovi su ih sibali do istoka pa su se vratili na svoje mesto.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A jbg onda su ti 40+ pravo hrabri, umjesto da idu na grupu koja je to sve organizovala napadaju ove sto ih ima 2-3..
Celik!3,2,2.
Kao prvo nista nije bilo organizovano.
Kao drugo dosli su do njih,ali su se umesale ostale grupe i stale izmedju,jer braca ne trebaju da se biju zbog nekih tamo pozera iz Milana.
Kao drugo dosli su do njih,ali su se umesale ostale grupe i stale izmedju,jer braca ne trebaju da se biju zbog nekih tamo pozera iz Milana.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
A nista sastanak prije,restoran,jelo ,pice sa milanezima i ostalim gore nabrojanim,a ?
Samo lagano,ja sam uz 40 + pa sta god ti mislio
Samo lagano,ja sam uz 40 + pa sta god ti mislio
Volim te Celik ! ! !
Kada sam rekao da nista nije bilo organizovano mislio sam na samu tucu na stadionu.
Odgovor upucen AllGunsBlazing-u
Naravno da su bili ugosceni kako dolikuje od strane svojih domacina.Vidim da si uz 40+ i ja ih strasno cenim zbog godina provedenih na tribini i svega ucinjenog za Grobarstvo,ali ponekad imaju tako glupe poteze pogotovo u zadnje vreme da se covek zapita da li su normalni.
Odgovor upucen AllGunsBlazing-u
Naravno da su bili ugosceni kako dolikuje od strane svojih domacina.Vidim da si uz 40+ i ja ih strasno cenim zbog godina provedenih na tribini i svega ucinjenog za Grobarstvo,ali ponekad imaju tako glupe poteze pogotovo u zadnje vreme da se covek zapita da li su normalni.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Godine ih stiglesasagmp je napisao/la: ali ponekad imaju tako glupe poteze pogotovo u zadnje vreme da se covek zapita da li su normalni.
Volim te Celik ! ! !
-
kinder_jaje
- Kontakt:
sta reci za ove navijace BETON
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- rastafarian
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
joj ****
zna li neko slučajno ko su ovi pokemoni?

joj ****
zna li neko slučajno ko su ovi pokemoni?
Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.