Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Navijaci..
Slucaj Taton nema veze sa ovim.To sto se desilo sa Francuzem je splet nesrecnih okolnosti i njegova panika,nazalost koja je zavrsila skokom i smrtnim ishodom.
Ovo prekjuce je bilo klasicno kurcenje Italijana,koji su brzo dobili odgovor.Verovatno bi proslo sve sa verbalnim nezadovoljstvom,medjutim njihov stav i ponasanje je dovelo do batina.I nije istina da ih je tukla cela tribina,vec samo 2 grupe i par pojedinaca.Njih je bilo 30ak mogli su se suprostaviti da su imali muda,medjutim pojedine svoje drugove su ostavili u nevolji,a nasi su stali iza svojih sto je normalno.
Obicna navijacka tuca gde su Italijani ispali cave.Potvrdi se teorija da su Englezi majstori zanata na sake,a Italijani majstori sa hladnim oruzjima i slicnim arsenalima.Sta su trazili to su dobili
Ovo prekjuce je bilo klasicno kurcenje Italijana,koji su brzo dobili odgovor.Verovatno bi proslo sve sa verbalnim nezadovoljstvom,medjutim njihov stav i ponasanje je dovelo do batina.I nije istina da ih je tukla cela tribina,vec samo 2 grupe i par pojedinaca.Njih je bilo 30ak mogli su se suprostaviti da su imali muda,medjutim pojedine svoje drugove su ostavili u nevolji,a nasi su stali iza svojih sto je normalno.
Obicna navijacka tuca gde su Italijani ispali cave.Potvrdi se teorija da su Englezi majstori zanata na sake,a Italijani majstori sa hladnim oruzjima i slicnim arsenalima.Sta su trazili to su dobili
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Milaneze je prihvatio jedan dio juga,dok drugi nije (trenutno vodeci) samo da ne kace trans.Dvije grupe su ih tukle,e sad ne znam da li su oni znali za Milaneze ili im je smetalo to sto su oni radili.Kako ces se suprostaviti,ti da odes na tribinu Milaneza i napadnu te lupam 2 podgrupe ti mislis u tom trenutku da te napada 30 ljudi ili cijela tribina.Sta su trebali stat i udarat se,a dosli su tu kao gosti.Daj molim te

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Naravno da su znali,a tukli su ih zna se zbog cega.Ne kazem da trebas tuci celu tribini,ali treba stati uz svoje ljude i pokusati odbraniti se,a ne bezati ko picka preskakati ograde,a pritom ne mislice i braci koja dobijaju batine.Ja ti kazem sto se tice ljudi u tuci je malo veci broj bio Grobara.JF pred kojim se to desavalo je npr. stajao nepomicno i skroz nezainteresovano...Stvar su zasrali matorci koji su uopste pravili ovu pricu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jest, ali kako sam ja vidio ti sto su napali Italijane su ostavili svoja 2-3 momka na milost i nemilost ovima iz 40+ ..
Celik!3,2,2.
Nisu ti momci bili iz te 2 grupe....pojedinci koji su se prikljucili,ovi su ih sibali do istoka pa su se vratili na svoje mesto.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A jbg onda su ti 40+ pravo hrabri, umjesto da idu na grupu koja je to sve organizovala napadaju ove sto ih ima 2-3..
Celik!3,2,2.
Kao prvo nista nije bilo organizovano.
Kao drugo dosli su do njih,ali su se umesale ostale grupe i stale izmedju,jer braca ne trebaju da se biju zbog nekih tamo pozera iz Milana.
Kao drugo dosli su do njih,ali su se umesale ostale grupe i stale izmedju,jer braca ne trebaju da se biju zbog nekih tamo pozera iz Milana.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
A nista sastanak prije,restoran,jelo ,pice sa milanezima i ostalim gore nabrojanim,a ?
Samo lagano,ja sam uz 40 + pa sta god ti mislio
Samo lagano,ja sam uz 40 + pa sta god ti mislio
Volim te Celik ! ! !
Kada sam rekao da nista nije bilo organizovano mislio sam na samu tucu na stadionu.
Odgovor upucen AllGunsBlazing-u
Naravno da su bili ugosceni kako dolikuje od strane svojih domacina.Vidim da si uz 40+ i ja ih strasno cenim zbog godina provedenih na tribini i svega ucinjenog za Grobarstvo,ali ponekad imaju tako glupe poteze pogotovo u zadnje vreme da se covek zapita da li su normalni.
Odgovor upucen AllGunsBlazing-u
Naravno da su bili ugosceni kako dolikuje od strane svojih domacina.Vidim da si uz 40+ i ja ih strasno cenim zbog godina provedenih na tribini i svega ucinjenog za Grobarstvo,ali ponekad imaju tako glupe poteze pogotovo u zadnje vreme da se covek zapita da li su normalni.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Godine ih stiglesasagmp je napisao/la: ali ponekad imaju tako glupe poteze pogotovo u zadnje vreme da se covek zapita da li su normalni.
Volim te Celik ! ! !
-
kinder_jaje
- Kontakt:
sta reci za ove navijace BETON
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- rastafarian
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
joj ****
zna li neko slučajno ko su ovi pokemoni?

joj ****
zna li neko slučajno ko su ovi pokemoni?
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ebo te zivot ti bas kao da pratis sta ja stavljam u favorite na YT
Par klipova unazad sve isto majke mi
a mislim da su navijaci Djurgardensa
A evo nesto od mene
[youtube][/youtube]

a mislim da su navijaci Djurgardensa
A evo nesto od mene
[youtube][/youtube]
Volim te Celik ! ! !
I just can't get enough
[youtube][/youtube]
He scores when he wants
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
He scores when he wants
[youtube][/youtube]
- rastafarian
- Kontakt:
Sudbina za te klipove

Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
- rastafarian
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
Klipovi navijaca iz nase regije nisu dozvoljeni na forumu. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ja tamam da napisem kad devil prije mene.Nemoj samo ce nam admin zabraniti pisati,doduse postavljaj dok ne vidi
Devil ce sutiti,jel tako ?

TS je rasporedila svoje podgrupe i na Istoku i na Zapadu da bi lakse odradili dozivanje tribina.
Odradjena parola,cekajuci cigane : Niste dosli jer ste znali da bi ovdje naje*ali,Dont buy kurir.
Volim te Celik ! ! !
- rastafarian
- Kontakt:
Ovo upozorenje pred javnu opomenu
moja greška, neću više 
Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.