Sad produzi dalje.
Tema je HKK Široki WWin.
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Kad je pripadnik neke navijacke skupine bio kompetentan da prica o ozbiljnim stvarima( ti kazes da si to ti) , da ne idemo dalje u off, javi se na pp, dam ti broj tel, vidimo se u MO ili CP pa ti pokusam objasniti sta sam mislio u mom prvom postu, samo ako si premlad nemoj se javljatiŠB_Fidelis je napisao/la:O stvarima o kojima pokusavas (naglasavam, samo pokusavas, jer nisi kompetentan po vlastitom priznanju te kao takav automatski iskljucen iz ozbiljne rasprave) pricati, a pritom bacas nekakve provokacije i gluposti na racun Širokog Brijega - zaista jadno, zalosno i zlobno sta napisa, al eto takva si osoba evidentno.
Shvatio sam ja, samo bojim se da ti ne shvacas (odnosno ne zelis shvatiti, postoji velika razlika), a stavljas se u nekakvu poziciju iznad i omalovazavas jednu sredinu, kao i ovdasnji ljudi tamosnju, o tim pojedincima ja pricam na obje strane (i ne samo u tom slucaju, vecina slucajeva toga tipa je na isti kalup i isti nacin unutar cijele drzave, i jos se pitaju sto je stanje takvo kakvo jest), dok sam ja pritom ustvari cijelo vrijeme evo ocito problem. E nek ste mi i jedan i drugi i treci i deseti ''u pravu'', to bi bila poanta koju ti ne vidis, a i neces nikada ako nisi dosad il ako nastavis tako, volio bi i ja takvu pamet da mi se odmoriti malo.
A normalno da je moja ''babovina'', tako da ne vidim potrebu da off topicarenjem je sjebajes tako da - DOSTA O TOME.
Druze slazem se sa tobom!!!Pa i sam Ivan Velic kaze,vise volim igrati protiv Igokee nego u M-Gradu...Garbajosa je napisao/la:Ako Mladost ne pobijedi Široki u srijedu,nece niko.Inace,ocekuje se paklena atmosfera,a ako uzmemo u obzir proslogodisnji rezultat, Mladost bi sad bi bila zadovoljna i sa bilo kakvom pobjedom.
Al kaze kralj Brkić > Planinić.Kevin je napisao/la:strašna čapljina![]()
s pola snage smo ih mlatnuli
Ne pretjeruj.Lagana pobjeda Širokog,ako MG spusti ispod 15 razlike je BINGO.felix123 je napisao/la:Mrkonjic je najvruci teren u BiH i prosle godine ste nas dobili
Al naša ekipa je kvalitetna ,bit ce tesku ali uz max. zalaganje pobjeda bi trebala doć
Konačno shvatili , Bože velik si .Ukoliko bi tim Mladosti mogao doći do prvoklasnog iznenađenja bio bi to veliki vjetar u leđa pred samu završnicu Lige 6. Igrači iz Širokog Brijega ne posustaju kada je u pitanju ovogodišnje izdanje nastavka prvenstva i bez ikakve sumnje gledaoci će u Mrkonjić Gradu sa uživanjem moći pogledati tim, koji je odličnim vođenjem čak 7 igrača iz Širokog i okoline uz pomoć ostalih košarkaša uspio dohvatiti Eurocup naredne sezone.
Samo uz daleko vecu potrosnju lopti i sve ostalo.ŠB.TRN je napisao/la:Nije ni Brkić bio los,18 koseva.Ja sam samo govorio da je Brkića bilo gurati i trpiti ga da bi bio bolji od Planinica!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.