treba arbelou forsirat da dobije crveniLenBias je napisao/la:treba dosta igraca odmorit veceras i svakog sa 4 kartona nikako ni ubacivat u igru, najsigurnije sto moze da se ide
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.

[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
E jbg sad čovjek najbolje tekme u našem dresu protiv Barce odigraoSPY je napisao/la:treba arbelou forsirat da dobije crveniLenBias je napisao/la:treba dosta igraca odmorit veceras i svakog sa 4 kartona nikako ni ubacivat u igru, najsigurnije sto moze da se ide
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jbt sto gotivim ovu Marcelovu zurku na treninzima
Ugl ne ocekujem nikakvo opustanje protiv Gijona.Vjerovatno ogromni pritisak na pocetku meca i zelju za ranim pogotkom kakva god postava bude igrala,a tu je jos i proslosezonski poraz na sb-u
Ugl ne ocekujem nikakvo opustanje protiv Gijona.Vjerovatno ogromni pritisak na pocetku meca i zelju za ranim pogotkom kakva god postava bude igrala,a tu je jos i proslosezonski poraz na sb-u
Sretno zmajevi!!
U moru teskih utakmica koje ocekujemo uz onu apsolviranu protiv gradskog rivala vecerasnja utakmica bi trebala da se gleda malo opustenije.Bilo bi lijepo 3-4 gola zabiti veceras 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ala mi je drago sto Xabi ne moze veceras igrat,drugacije ne bi dobio odmora
trebao bi i Higuain dobiti od starta prilika,s Kakom recimo.
na ESB-u takodje nek igra MArcelo beka(tj. krilo)
ne bi trebalo bit vecih problema.
trebao bi i Higuain dobiti od starta prilika,s Kakom recimo.
na ESB-u takodje nek igra MArcelo beka(tj. krilo)
ne bi trebalo bit vecih problema.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ma ja ga ne podnosim nikako. Djeluje mi tako sporo i bez mašte za igru u odnosu na druge naše igrače. Uvijek je meni panika kad on ima loptu među nogama.LBJ MVP je napisao/la:E jbg sad čovjek najbolje tekme u našem dresu protiv Barce odigraoSPY je napisao/la:treba arbelou forsirat da dobije crveniLenBias je napisao/la:treba dosta igraca odmorit veceras i svakog sa 4 kartona nikako ni ubacivat u igru, najsigurnije sto moze da se ideNe sjećam se da je zakazao i u jednoj jačoj tekmi
Ocekujem da riješimo sve u prvom poluvremenu, 2-3 gola. (to sam igrao u klad
Danas Kaka, protiv Bayerna Ozil, protiv Barce Kaka - nadam se da će biti tako.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ovo mi se sviđaGenghis je napisao/la:Danas Kaka, protiv Bayerna Ozil, protiv Barce Kaka - nadam se da će biti tako.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- tyler durden
- Kontakt:
Ne, danas Kaka, sljedeca 3 meca OzilLBJ MVP je napisao/la:Ovo mi se sviđaGenghis je napisao/la:Danas Kaka, protiv Bayerna Ozil, protiv Barce Kaka - nadam se da će biti tako.

Mogući sastavi večeras.
Više bih volio da starta Marcelo večeras jer smo mnogo ofanzivniji s njim u sastavu.
Moze li Gijon odigrati X ?
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Ne.Xardas je napisao/la:Moze li Gijon odigrati X ?
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Sve pobrisano,Valdes,Sasa Vugdalic,nabavljanje vutre i ostalo apsolutno nemaju nikakve veze sa temom Reala.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- IlPrincipe
- Kontakt:
Igro na tiketu da će Ronaldo dat gol, nadam se da me neće iznevjerit ni on, a nadam se ni Mourinho jer se bojim da će ga stavit na klupu da ga čuva za Bayerna
Šta mislite postoji li mogućnost da ga ostavi na klupi ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- KapioFootball
- Kontakt:
Prije da ce ga cuvat za Barcelonu, posto mu ne prijeti opasnost da izostane sa lige sampionaIlPrincipe je napisao/la:Igro na tiketu da će Ronaldo dat gol, nadam se da me neće iznevjerit ni on, a nadam se ni Mourinho jer se bojim da će ga stavit na klupu da ga čuva za BayernaŠta mislite postoji li mogućnost da ga ostavi na klupi ?
HALA MADRID!!!
Kolika je kvota, 1,2 maximalno? Ja mislim da će Ronaldo igrati večeras od prve. Igrao je sve utakmice ove sezone koliko se sjećam.IlPrincipe je napisao/la:Igro na tiketu da će Ronaldo dat gol, nadam se da me neće iznevjerit ni on, a nadam se ni Mourinho jer se bojim da će ga stavit na klupu da ga čuva za BayernaŠta mislite postoji li mogućnost da ga ostavi na klupi ?
- KapioFootball
- Kontakt:
Da ofanzivniji smo, ali i Coentrao je u prosloj utakmici rutinski odradio posao, tako da mislim da nije potrebno da mourinho rizikuje sa Marcelom, tek se oporavio...SPY je napisao/la:
Mogući sastavi večeras.
Više bih volio da starta Marcelo večeras jer smo mnogo ofanzivniji s njim u sastavu.
HALA MADRID!!!
Šta ima veze i da ti ostane na klupi, kvota 1...ha ya...IlPrincipe je napisao/la:Igro na tiketu da će Ronaldo dat gol, nadam se da me neće iznevjerit ni on, a nadam se ni Mourinho jer se bojim da će ga stavit na klupu da ga čuva za BayernaŠta mislite postoji li mogućnost da ga ostavi na klupi ?
Mislim da će igrat', pa ko će im drugi dat' gol, 'ta neće Higuain
- IlPrincipe
- Kontakt:
Kvota na Ronalda 1.45 ... isto tako i na Messija mada je to sad nevažno
usporedbe radi
Ajd samo jedan nek da, dosta
Ajd samo jedan nek da, dosta
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 1 gost.