Nego koga bi trebali prenositi?acovic1 je napisao/la:Zanimljivo na Moja TV skoro uvijek gostujuće tekme Želje i Sarajeva!
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Zašto nisu prenosili domaće utakmice Želje naprimjer protiv Zrinjskog ,Zvjezde,Travnika ili sarajeva.A iz Mostara prenose Želju na Moja TV.Pametnom dosta.Sarajlijc@ je napisao/la:Nego koga bi trebali prenositi?acovic1 je napisao/la:Zanimljivo na Moja TV skoro uvijek gostujuće tekme Želje i Sarajeva!
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Zato što rijetko koji navijač Zrinjskog ima MojaTV, a u Gradačcu i Travniku nema dovoljno pretplatnika. Protiv Sarajeva prenosi državna televizija.acovic1 je napisao/la:Zašto nisu prenosili domaće utakmice Želje naprimjer protiv Zrinjskog ,Zvjezde,Travnika ili sarajeva.A iz Mostara prenose Želju na Moja TV.Pametnom dosta.Sarajlijc@ je napisao/la:Nego koga bi trebali prenositi?acovic1 je napisao/la:Zanimljivo na Moja TV skoro uvijek gostujuće tekme Želje i Sarajeva!
Kao što već rekoh, MojaTV je komercijalni servis, i prenosi se utakmica koja će po procjeni donijeti više love BH Telecomu. Na BHT je drugačije, tu idu ovi "humanitarni" mečevi.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Da prenose domace utakmice Sarajeva i Zelje i tako im smanjuju posjetu?acovic1 je napisao/la:Zašto nisu prenosili domaće utakmice Želje naprimjer protiv Zrinjskog ,Zvjezde,Travnika ili sarajeva.A iz Mostara prenose Želju na Moja TV.Pametnom dosta.
Trebao bi znati da domaci klub dobije nesto od novca za emitiranje njihove utakmice, a zasto Sarajevo i Zeljo, jednostavno iz razloga sto imaju najveci broj navijaca, ne isplati se prenositi utakmicu na koju ce ti se preplatiti 100 ljudi, ali isplati na koju ce se preplatiti 1000-2000 ljudi. Mogli bi reci i da Borac ima dosta simpatizera koji bi pratili utakmice svog kluba, ili Siroki, ali ko` tamo ima Moju TV? Zbog toga samo Sarajevo i Zeljo, a ako ciljas na to da se privilegiraju klubovi iz Sarajeva, zapitaj se zasto ne prenose Slaviju i Olimpci.
Oko za oko, zub za zub!
Ciljam na to da gosti imaju bolje suđenje kada ima prijenos utakmice.Kratko i jasno.Razumijem ja komercijalnu stranu i shvatam interese telekoma ali zar ne mislite da su Sarajevo i Željo na ovaj način u povlaštenom položaju!Zar ne bi 1000 ljudi platilo da gleda Željo-Velež ili Sarajevo-Čelik.Ja mislim da bi jer nema dolaska gostujućih navijača a i ovi klubovi imaju dosta navijača koji bi ovo sigurno gledali za 2 KM.samir825 je napisao/la:Da prenose domace utakmice Sarajeva i Zelje i tako im smanjuju posjetu?acovic1 je napisao/la:Zašto nisu prenosili domaće utakmice Želje naprimjer protiv Zrinjskog ,Zvjezde,Travnika ili sarajeva.A iz Mostara prenose Želju na Moja TV.Pametnom dosta.
Trebao bi znati da domaci klub dobije nesto od novca za emitiranje njihove utakmice, a zasto Sarajevo i Zeljo, jednostavno iz razloga sto imaju najveci broj navijaca, ne isplati se prenositi utakmicu na koju ce ti se preplatiti 100 ljudi, ali isplati na koju ce se preplatiti 1000-2000 ljudi. Mogli bi reci i da Borac ima dosta simpatizera koji bi pratili utakmice svog kluba, ili Siroki, ali ko` tamo ima Moju TV? Zbog toga samo Sarajevo i Zeljo, a ako ciljas na to da se privilegiraju klubovi iz Sarajeva, zapitaj se zasto ne prenose Slaviju i Olimpci.
MojaTv plati 2 000 KM domacinu, Zeljo i Sarajevo nikada nebi pristali na taj iznos jer 350ljudi manje = 2000 KM, tako da domace ne dolaze u obzir samim tim ni te utakmice koje si ti nabrojao.acovic1 je napisao/la:
Ciljam na to da gosti imaju bolje suđenje kada ima prijenos utakmice.Kratko i jasno.Razumijem ja komercijalnu stranu i shvatam interese telekoma ali zar ne mislite da su Sarajevo i Željo na ovaj način u povlaštenom položaju!Zar ne bi 1000 ljudi platilo da gleda Željo-Velež ili Sarajevo-Čelik.Ja mislim da bi jer nema dolaska gostujućih navijača a i ovi klubovi imaju dosta navijača koji bi ovo sigurno gledali za 2 KM.
takodje BHTelecom je pustio prvo testni dio gdje je pratio statisticki i isplativost projekta, tako da je dobio podatak da se isplati pratiti ova dva kluba, pod uslovom da domacin ne trazi vise od problizno 3000KM.
Cisti odnos PONUDA-POTRAZNJA, a ti teorije zavjere mozes i traziti svukuda, pa jbg Zelji je prosjecna posjecenost 5000 x 6,5KM(prosjecna karta) je 32 500svaku utakmicu(i to je sramota za nas), a ti moras prvo stici taj nivo pa tek onda traziti nesta vise kao sto je MOJA TV.
I jos jedan info, da je prosjecna gledanost Moja Tv lige i veca nego prosjecna posjecenost, nazalost.
dzaba objasnjavati nekome ko ce i sutra naci neke teorije zavjere, ljudi kod nas nemaju pametnijeg posla nego lupat gluposti, po vama je Zeljo (u ovom slucaju je i Sarajevo tu) kupio sve do 2020. sve utakmice, sudije pa i novinare ali hajde...treba nekad razmisliti prije pisanja
Hoce li se u 23. kolu raditi kombinovani prijenos ? (ako bude isti termin utakmica)
Zeljo-Borac / Siroki-Sarajevo
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
nece, nije bilo kombinirano ni Sarajevo - ŠirokiElegant je napisao/la:Hoce li se u 23. kolu raditi kombinovani prijenos ? (ako bude isti termin utakmica)
ali mislim da će biti stream
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Nigdje nisam napisao da postoje neke teorije zavjere a još manje da je Željo kupio neke tekme.Ako pogledaš moje postove vidjet ćeš da sam napisao da je Željo trenutno najbolja ekipa u ovoj ligi!Ja sam iznio konkretno svoje mišljenje da suci sude bolje ,umjerenije ili poštenije ako hoćeš ,kada ima TV prijenos.Na kraju krajeva to nije samo moje mišljenje.Baltazar je napisao/la:dzaba objasnjavati nekome ko ce i sutra naci neke teorije zavjere, ljudi kod nas nemaju pametnijeg posla nego lupat gluposti, po vama je Zeljo (u ovom slucaju je i Sarajevo tu) kupio sve do 2020. sve utakmice, sudije pa i novinare ali hajde...treba nekad razmisliti prije pisanja
Ima li stream za gosk - travnik?
- Budi sam na ulici
Evo i ja bas hocu da pitamBudi sam na ulici je napisao/la:sto nema jos prijenosa iz gabele?
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
Ja mislio oni prenose GOSK, kad ovi prenose Coloniu
Kladim se da im ovi iz GOSK-a nisu dali na stadion
Oko za oko, zub za zub!
- SarajlijaTM
izgleda da jos nije ni pocela tekmasamir825 je napisao/la:Ja mislio oni prenose GOSK, kad ovi prenose Coloniu![]()
al im je odabir derbija kola fantastican
p.s.-kakve provale?
- vidovitadjemila
Pa zna li iko od ovih kretena u reziji BHRT napisati razlog zasto nema prenosa.Ma ja daleko im je Gabela mater im yebem smotanu...Sto bar ne napisu razlog...
Zadnja izmjena: vidovitadjemila, dana/u 14 apr 2012, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
mene pravo zanima kako će raditi prijenos iz gabele kad dolje nema prostor (kucica) za tv
mogu misliti sad dolje što klepaju neku kucicu
edit:

mogu misliti sad dolje što klepaju neku kucicu
edit:

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
reuf vatreni
- Kontakt:
zna li iko jel uopšte počela utakmica? na radiju palamude o zlatanovoj knjizi sa usporenim profesorom, na tv-u američki film...
Evo neka serija pocinje.
Steta taman sam hteo gledati utakmicu,sad moram na Engleze okrenuti.
Steta taman sam hteo gledati utakmicu,sad moram na Engleze okrenuti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))