bombona
- skyscrapercity

Ma trebali bi, ima do septembra još 5 mjeseci, a ostalo još samo tribinu sredit i cestu do Centra.Elegant je napisao/la:Ovaj centar u Zenici fenomenalan, hoce li nasi moci trenirat pred utakmice u septembru ?
Koji je planirani kapacitet? Hoće li biti sve tribine natkrivene?delko je napisao/la:ovaj centar u zenici je fenomenalan, a evo i kod nas u BL krenula ozbiljna gradnjasamo jos da racbo izbori evropu i u novom ''odijelu'' docekujemo goste
'aj borac
Ja sam opet misljenja da nebi trebalo postavljati stolice... samo ce napraviti kiks to ce biti pocupano 2-3 domace...bolje samo da je fino oboje...badblueboylivno je napisao/la:Trebalo bi biti gotovo do početka sljedeće sezone, ionako nema gostujućih navijača do kraja ove - a tribina je namijenjena njima - takvo je objašnjenje, da se sporo radi upravo zbog toga. Bit će stolice.
Ne, neka postave stolice. Vrijeme je da postanemo civiliziran narod. Uostalom, UEFA ne dopusta stojeca mjesta tako da ta tribina nebi dobila licencunime_tm87 je napisao/la:Ja sam opet misljenja da nebi trebalo postavljati stolice... samo ce napraviti kiks to ce biti pocupano 2-3 domace...bolje samo da je fino oboje...badblueboylivno je napisao/la:Trebalo bi biti gotovo do početka sljedeće sezone, ionako nema gostujućih navijača do kraja ove - a tribina je namijenjena njima - takvo je objašnjenje, da se sporo radi upravo zbog toga. Bit će stolice.Kao pazarci sto su uradili
nece biti sve natkrivene, planirano je da se natkrije jos i istok i trebalo bi se srediti sve oko stadiona (tj. prilazi), i sredjivanje klubskih prostorija i naravno izgradnja juga, sad vidjecemo koliko ce biti od togaEdol je napisao/la:Koji je planirani kapacitet? Hoće li biti sve tribine natkrivene?delko je napisao/la:ovaj centar u zenici je fenomenalan, a evo i kod nas u BL krenula ozbiljna gradnjasamo jos da racbo izbori evropu i u novom ''odijelu'' docekujemo goste
'aj borac
Dragan-BL je napisao/la:$ сјеверне " (13. ?)
Pa jel ovo drvena krovna konstrukcija ?bordo_Sarajevo je napisao/la:Postavljanje umjetne trave/podloge na drugi teren FIFA trening centra
- skyscrapercity
Šta je paša?badblueboylivno je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:![]()
ja mislim da nije zadovoljan travnjakom... ili su suze radosniceNimla_RZ je napisao/la:Šta je paša?badblueboylivno je napisao/la:Nimla_RZ je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.